• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

söyle yaaa senin sevincini de üzüntünu de paylasacak olan ailen rahatlarsin bence olumsuzu düşünme
Söyledim canım ☺️ Dondurulmuşda ilaç etkisi yok diyolar galiba bende hamişim☺️Ama kan vermedim henüz daha 6.günüm biraz daha geçsin diyorum

Ben de Bursada ART tüp bebek merkezinde transfer oldum fsmde. Yakınmışız baya :) inşallah bebişlerimiz şu an sıkı sıkı tutunuyorlardır hiç bir şey hissetmiyorum ya. Transfer sonrası doktorun gelmemesi çok büyük ayıp gerçekten, benim doktorum birsürü şey anlattı ilaçlarımı anlattı oksapar iğne vurucam birazdan kan sulandırıcı. Dostinex yazdı bi de progestan fitile devam. Havuç suyu sıktırdım fsmdeki akuğurdan, onu bol bol içiyorum yanında kabak çekirdeği ve ananasla avokado. Tutacağı varsa her türlü tutacak bebişim ama içim rahat olsun istiyorum ❤
aynen tutacağı varsa tutacak canım orası öyle ama bizde elimizden geleni yapalım dmi havuç suyu bnde siktirayim faydası neymiş acaba muz badem balık iyi gelir diyorlar bende bugün liste yapıp işimi gondercem:21:

aynen tutacağı varsa tutacak canım orası öyle ama bizde elimizden geleni yapalım dmi havuç suyu bnde siktirayim faydası neymiş acaba muz badem balık iyi gelir diyorlar bende bugün liste yapıp işimi gondercem:21:
Bol bol Meryem suresi okuyorum bi de canım karnımla konuşuyorum hep :)) havuç suyu tutunmasını sağlıyormuş diye okudum balık süt yoğurt yumurta ceviz kırmızı et meyve sebze bi de bolca su içiyorum canım

İnşallah canım Bebişin sıkı sıkı tutunsun sana inşallah☺
Aminn canım inşallah teşekkür ederim 😊
Benim de 14 ekim 😇transfer inş .sizin kacıncı denemenız? Dondurulmus mu ? Regl gununuz neydi son ay?
Canim allah nasip ederde sende bende pozitifi görürüz inşallah,heyecan dorukta valla🙏bizim ilk denememiz canım inşallah da son olur ya tutarda,rahim dinlendirme sürecine girdigim için donduruldu canim,dondurulmuş 2 tane embriyo transfer edilecek inşallah ve 5.gun embriyosu bakalim:dua: 27 eylul son adet tarihimdi işte canım bidaha 9 ay boyunca olmamak ümidiyle diyorum inşallah 😅🙏
K Kendinisevenbirii M Manolya15 hayırlı olsun tedaviniz kızlar bende ilaç kullanıyorum daha belli değil transfer zamanım. Sizin kacıncı günleriniz adetin
Şuan adetin 14.gunu canım benim,transfer adetin 18.gunu yapılacak inşallah 🙏😍 inşallah sizinde hayırla sonuçlanır dilerim

Ay evet benimde bugün çok ağrıdı belim bende ishal olmuştum şimdi iyi ishalim geçti ama ben feci üşütmüşüm transferden beri böyleyim aslında o gün hastanede üşüttüm önlükle 1 saate yakın beklettiler transfer odası vs çok çok soğuktu grip ilacı alamadığım için günden güne kötüledim bugün boğazımda şişti😔
Cok gecmis olsun kuzum ya dikkat et bu zamnlar cokk onemli hic tutmadi dyede dusunme ben hep basindn beri tuttu dedim tabi gel git yasadim cok normal hayirlisiyla tutmustr bence bugun idrar ypsan kana gitmeden daha rahat oluyor insan

Kızlar ben kabız olmaktan korkuyorum ,gecen trabsferımde ıkılamak zorunda kalmıştım,kendiliğinden olması için onerılerınız neler,bir de tam crınone jelı kullanıp bisiklet hareketi yapıyorjm ozaman gelıyor buyuk abdestım,yaparsamçıkar diye de gecıktırıyorum,gecıktırıncede kusuyor 😑
Canim ben de senin gbi korktum transfer gununden itibaren kayisi ve hergun bir bardak kefir ictim. O kdr faydasini gordumki ishal oldum doktorumda kabizliktan iydr dedi :-) cok degldi ishal zaten

Bol bol Meryem suresi okuyorum bi de canım karnımla konuşuyorum hep :)) havuç suyu tutunmasını sağlıyormuş diye okudum balık süt yoğurt yumurta ceviz kırmızı et meyve sebze bi de bolca su içiyorum canım
bende canım çay dün içtim bugün süte başladım haplarimi içiyorum uzanıyorum bol bol annem geldi. bende karnimla konuşuyorum ona sevgili bebeğim bizi seçersen seni çok mutlu edeceğim diyorum gece baya konuştum ayyy kendime gulesim var :-)

Kizlar kenzul ars duasi var ben transferden bir hafta once basladim ve hergun okuyorum ve gercekten o duanin hikmetine cok inaniyorum peygamber efendimizde bunu mujdelemis zaten..

bende canım çay dün içtim bugün süte başladım haplarimi içiyorum uzanıyorum bol bol annem geldi. bende karnimla konuşuyorum ona sevgili bebeğim bizi seçersen seni çok mutlu edeceğim diyorum gece baya konuştum ayyy kendime gulesim var :-)
Ayy canım aynı. Benim de annem geldi az önce, hareket edesim var ama yavaş hareket etmeye çalışıyorum arada unutuyorum ya bişey olduysa diye üzülüyorum 😔 Allahım onları bize bağışlasın inşallah sımsıkı tutunsunlar. Kaç yaşındasın canım özel değilse neden olmadı bebiş?

Kizlar kenzul ars duasi var ben transferden bir hafta once basladim ve hergun okuyorum ve gercekten o duanin hikmetine cok inaniyorum peygamber efendimizde bunu mujdelemis zaten..
Bende ashabı bedir duasını ve meryem suresini okudum bende onlara çok inanıyorum bende hergün hz zekeriyanın duasını çok okudum tesbihle .bilemeyiz hangi duanın kabul olduğunu yattığınız yerden bile olsa okuyun ☺️

üzülme benim trabsferimde dün yani Çarşamba günüydü bursa acibademdeydi 2 dk sürdü trabsfer sonra odaya aldı hemşireler 1 saat dinlendim yanımda hemsreyle aşağıya indim bn de sordum doktor gelecekmi diye ama gelmck dediler bana da bankoya parayı ödeyip bizde çıktık
Sahin hocada mi tedavi oldunuz?

Aminn canım inşallah teşekkür ederim 😊

Canim allah nasip ederde sende bende pozitifi görürüz inşallah,heyecan dorukta valla🙏bizim ilk denememiz canım inşallah da son olur ya tutarda,rahim dinlendirme sürecine girdigim için donduruldu canim,dondurulmuş 2 tane embriyo transfer edilecek inşallah ve 5.gun embriyosu bakalim:dua: 27 eylul son adet tarihimdi işte canım bidaha 9 ay boyunca olmamak ümidiyle diyorum inşallah 😅🙏

Şuan adetin 14.gunu canım benim,transfer adetin 18.gunu yapılacak inşallah 🙏😍 inşallah sizinde hayırla sonuçlanır dilerim
Az kalmıs senin de 😊 adım adım bebeğime kavuşuyorum diye düşünüyorum sende öyle düşün sürekli ilerisinin hayalini kur emin ol cok faydası olacak Rabbim gerceklesmeyecek seyin hayalini kurdurmazmıs 🙏🏻 Benimde 10. Günüm bugun yarın kontrolüm var belli olur inşallah transfer zamanım dua edelim birbirimize inşallah 🙏🏻

Back