• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

Kızlar benim yedi yumurtanın üçü döllenmiş. Çok moralim bozuldu. Dünkü ağrı çok zor geldi. Çok dua ettim bir daha opu yapmak zorunda kalmayayım diye. Şuan çok korkuyorum. Transfer Pazartesi olarak belirlendi. Dua edin nolur dayansınlar, bebeğimi/bebeklerimi kucağıma alayım

Cnm sayıya takılma Allah seni de bebeğine kavuştursun inşallah..

Kızlar benim yedi yumurtanın üçü döllenmiş. Çok moralim bozuldu. Dünkü ağrı çok zor geldi. Çok dua ettim bir daha opu yapmak zorunda kalmayayım diye. Şuan çok korkuyorum. Transfer Pazartesi olarak belirlendi. Dua edin nolur dayansınlar, bebeğimi/bebeklerimi kucağıma alayım
Canım korkma Allahın izniyle dayanacaklar bol bol Meryem Suresi oku Rabbim yavrularına direnme dayanma kuvveti versin canlarına can eklesin inşallah

Hamile sonucu olan arkadaslar tebrıkler,saglıkla kucagınıza alın inş ,bizede dıa edın ;hamıle duası kabul olur😉 transfer sonrası sürecınızını anlatır mısınız ,ozel yiyip içtıgınız yada yemedıgınız bişi var mı ,yatarak mı gecırdınız gunu,rapor kaç gunluk aldınız,5 gün yeter mi 10 mu almak lazım?
ben 10 gün rapor aldim yani normal de rapora gerek yok dediler ama stresli ve yorucu işi olanlara yazıyorlar 10 gün sonra belli olacağı için 10 gün iyi bence

Bende ashabı bedir duasını ve meryem suresini okudum bende onlara çok inanıyorum bende hergün hz zekeriyanın duasını çok okudum tesbihle .bilemeyiz hangi duanın kabul olduğunu yattığınız yerden bile olsa okuyun ☺
Aynen kuzucum yer gok dua ustune ya ben cok inaniyorum duanin gucune:KK200:

Kuzum hic bozma moralini bir yumurta yeter sana hep umitli ol umidini hic yitirme dualarim seninle insallah :cool:

Kizlar idrar testinizi yapmadan 4 saat once su icmeyi kesin ve gunun ilk idrariyla yapin ..

Kuzum 8.gunun dglmi daha hic bozma moralini bazilarininki gec geciyor idrara.. bi arkdsimin 10.gun idrari negatifti ama ayni gun kan verdi 90 cikti
[/QUOTE
8.günüm canım çok moralim bozuldu sabah ağladım ağladım durdum silikte olsa çıkardı dye düşündüm bilmiyorum ama galiba yok 😟😟😟

Kuzum 8.gunun dglmi daha hic bozma moralini bazilarininki gec geciyor idrara.. bi arkdsimin 10.gun idrari negatifti ama ayni gun kan verdi 90 cikti
8.günüm canım çok moralim bozuldu sabah ağladım ağladım durdum silikte olsa çıkardı dye düşündüm bilmiyorum ama galiba yok 😟😟😟

Kuzum hic bozma moralini bir yumurta yeter sana hep umitli ol umidini hic yitirme dualarim seninle insallah :cool:
Kızlar teşekkür ediyorum. Embriyolog hergün önemli, dayanacaklarının garantisi yok, gelişimleri durursa transferi iptal edebiliriz deyince biran çok kötü oldum. Şuan daha iyiyim. Kendime geldim.

Kızlar teşekkür ediyorum. Embriyolog hergün önemli, dayanacaklarının garantisi yok, gelişimleri durursa transferi iptal edebiliriz deyince biran çok kötü oldum. Şuan daha iyiyim. Kendime geldim.
Cnn arkadasimin 2 yumurtasi vardi.3 gun dayandi embriyolar.biri transfer edildi.ve hamile.korkma dua et 🤗

Back