2019 EKiM TÜP BEBEK

Cnm sayıya takılma Allah seni de bebeğine kavuştursun inşallah..

Canım korkma Allahın izniyle dayanacaklar bol bol Meryem Suresi oku Rabbim yavrularına direnme dayanma kuvveti versin canlarına can eklesin inşallah

ben 10 gün rapor aldim yani normal de rapora gerek yok dediler ama stresli ve yorucu işi olanlara yazıyorlar 10 gün sonra belli olacağı için 10 gün iyi bence

Aynen kuzucum yer gok dua ustune ya ben cok inaniyorum duanin gucune

Kuzum hic bozma moralini bir yumurta yeter sana hep umitli ol umidini hic yitirme dualarim seninle insallah

Kizlar idrar testinizi yapmadan 4 saat once su icmeyi kesin ve gunun ilk idrariyla yapin ..

Kuzum 8.gunun dglmi daha hic bozma moralini bazilarininki gec geciyor idrara.. bi arkdsimin 10.gun idrari negatifti ama ayni gun kan verdi 90 cikti
8.günüm canım çok moralim bozuldu sabah ağladım ağladım durdum silikte olsa çıkardı dye düşündüm bilmiyorum ama galiba yok

Kuzum hic bozma moralini bir yumurta yeter sana hep umitli ol umidini hic yitirme dualarim seninle insallah
Kızlar teşekkür ediyorum. Embriyolog hergün önemli, dayanacaklarının garantisi yok, gelişimleri durursa transferi iptal edebiliriz deyince biran çok kötü oldum. Şuan daha iyiyim. Kendime geldim.

Kızlar teşekkür ediyorum. Embriyolog hergün önemli, dayanacaklarının garantisi yok, gelişimleri durursa transferi iptal edebiliriz deyince biran çok kötü oldum. Şuan daha iyiyim. Kendime geldim.
Cnn arkadasimin 2 yumurtasi vardi.3 gun dayandi embriyolar.biri transfer edildi.ve hamile.korkma dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…