• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

Merhaba ben de transferimin 4. gunundeyim. 3. Gun embriyolari transfer edildi. 5. gune ulasanlar dondurulacakti ama malesef bozulmalar oldugu icin dondurulamamislar. Biraz moralim bozuldu.
Yaa çok şükür dönemi atlatmışsın insallah güzel sonuclar alirsiniz. Derdiniz neydi acaba kac yumurta toplanmsti

Merhaba ben de transferimin 4. gunundeyim. 3. Gun embriyolari transfer edildi. 5. gune ulasanlar dondurulacakti ama malesef bozulmalar oldugu icin dondurulamamislar. Biraz moralim bozuldu.
hiç moralini bozma canım..
ALLAH'IN izniyle gerek kalmaz inşallah evladına kavuşursun 2 yumurta mı transfer edildi..
özelde mi yaptırdın devlette mi canım ne kadar ödedin toplam

hiç moralini bozma canım..
ALLAH'IN izniyle gerek kalmaz inşallah evladına kavuşursun 2 yumurta mı transfer edildi..
özelde mi yaptırdın devlette mi canım ne kadar ödedin toplam
Insallah. Ilk tup denemem. Tek yumurta transfer edilmesini istedim. Ailemizde ikiz var tutarsa diye dusunmustum. Ozelde yaptirdim. 6500 sadece merkeze odedim. Ilaclarla beraber toplam 12bini buldu.

Bende basladim bugun yarndan ilaclar hazir 3 embriom var besinci gun 4aa 4bb 4cc diye kaliteli diyolar herhalde oyledir bu arada 4 denemem :) umarim bu son olr bebislerm gelir

Insallah. Ilk tup denemem. Tek yumurta transfer edilmesini istedim. Ailemizde ikiz var tutarsa diye dusunmustum. Ozelde yaptirdim. 6500 sadece merkeze odedim. Ilaclarla beraber toplam 12bini buldu.
hayırlısıyla tutar inşallah müjdeni verirsin ben doktora çift yumurta koymasını istedim bakalım yaşm da var ailede ikiz yok zaten bakalım tek yumurta konup ikiz hamilelik olan da çok arkadaş oldu.. hayrlsyla sağlıcakla seviniriz inşallah amin

hayırlısıyla tutar inşallah müjdeni verirsin ben doktora çift yumurta koymasını istedim bakalım yaşm da var ailede ikiz yok zaten bakalım tek yumurta konup ikiz hamilelik olan da çok arkadaş oldu.. hayrlsyla sağlıcakla seviniriz inşallah amin
Umarim hepimiz icin hayirlisi olur. Bebislerimize saglikla kavusuruz.

Bir problem yoktu. Meshur %20lik tanimlanamayan infertilite grubundayiz. 9 yumurta toplandi.
Masallah inanıyorum sonuclariniz iyi olacak. Ben şeyi anlamiyrm 3.gün embryosuna karar vermelernin sebebi ne mesela. Baktilar bozulmaya basliyo hemen transfermi yapiyolar

yumurtalarımın gelişmesinde sorun olmuyor canım 3 kez klomen kullandım 2 aşılamam var ama nasip olmadı
Anladm canim benimde öyle kist engel oluyo işte birlesmelerne. Aşilamaya benid doktorum boş dedi parani bosu bosuna almam cinsel iliskiye gir ayni mantik dedi

Anladm canim benimde öyle kist engel oluyo işte birlesmelerne. Aşilamaya benid doktorum boş dedi parani bosu bosuna almam cinsel iliskiye gir ayni mantik dedi
bence de öyle canım en azından bana işte tüp bebek de rapor çıkmasında yardımcı olacak maddi sorunlarımız olduğından ne kadar uyguna getirebilirsek o kadar iyi olur bu kadar beklemem de hep maddi nedenlerden çok şükür ekimde nasip olacağı için çok seviniyorum

Herkes sevinsene diyo ama pozitif olamiyorum kendimi yetersz hssediyrum igneyi yaparken canim acimiyo ama aglıyorum yani bilmiyrum işte :KK43: sizin neydi sorununuz dondurulmus yumurtaniz yokmu
Ben normalde igneden cok korkarim.kan aldirirken bile aglarim falan..ama tup bebek tedavisinde bebegim icin diye diye hic sizlanmadan kendim vurdum butun igneleri.sonra da negatif olunca icim bosaldi resmen.kalbim taş gibi oldu..şimdi ne icin cabaliyorum diyorum kendime..aglama olayi bazen bende de oluyodu.esim cok mu acidi diyodu ama olay acimasi degil,resmen duygusal şiddet goruyo gibi oluyodum..blast evresine gittik.3 tane kaldi.2si transfer.biri cope gitti resmen.simdi ist fulya bahcecide baslicam.sorun bende pcos,esimde ileri hareket yetersizligi cnm

Masallah inanıyorum sonuclariniz iyi olacak. Ben şeyi anlamiyrm 3.gün embryosuna karar vermelernin sebebi ne mesela. Baktilar bozulmaya basliyo hemen transfermi yapiyolar
Canim bnm doktoruma ön gorusmeye gittigimde sordum bunu.eger 5.gune embriyo kalacagina inanmazsa merkez,hemen transferi yapar dedi

Tup bebege engel degildir cnm kucukmus kistlerin icini ferah tut stres yapma takilma kiste Allahin izniyle tutar insallah
Ya hani diyolarya iltihabi bi ortam yapiymuş tutunmasini engelliyomus varmi bi bilgin bu konuda doktor her aşamasında sıkıntı yaratabilr dedi

Back