Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bende çocuk dusunuyorum. Ama bu konuda o kadar bilgisizim ki bat ne demek onu dahi bilmiyorum Allah'ım aratmasin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin hepimize inşallah

Bende çocuk dusunuyorum. Ama bu konuda o kadar bilgisizim ki bat ne demek onu dahi bilmiyorum Allah'ım aratmasin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin hepimize inşallah
Hoşgeldin canım :) burda takılarak öğreneceksin herşeyi. Ben de hiçbir şey bilmiyordum. Takıla takıla öğrendim :)
Bat = Beklenen Adet Tarihi Canım

Ay hadi inşallah gelmez kuzum :) eşin getirmezmi akşam
Alır canım da mesaiye kalacak büyük ihtimalle yeni gitti zaten işe :) Dün akşam gelirken al diyecektim uyuyakalmışım Normalde çok düzenlidir ama geçen ayda 6 gün geciktim. 4. gün kan vermiştim 2 gün sonra adet oldum. Bu ayda öyle olacak diye korkuyorum bir yandan yapmak istemiyorum 1 hafta geçmedikçe bir yandanda merak ediyorum ama inşalaaah gelmez

Selam kızlar bende katılabilir miyim?
Testlere göre ne zaman yumurtladım yada yumurtladım mı? Hiç hissetmedim çünkü. Hayıt tohumlu karısım kullanıyorum onyüzden hissetmemiş olabilir miyim?

Eklentiler

• 3CE93EB3-70EA-4EC7-9BC2-88BFEA6B3B4E.jpeg
    51,6 KB · Görüntüleme: 40
İnşallah gönlünce olur kuzum nasıl belirtilerin var şuan uykun gelirmi erken mesela

Hayır canım 2 yıl oldu. Öğretmenim geçen yıl dusunmedim bu yıl karar verdik. Okullar Haziran'da kapandığı icin eylul ekim ayları hamile kalmak için çok uygun. Tabi ki Rabbim nasip ederse
İnşaallah canım benim hakkında hayırlısı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…