Hoşgeldin canım her ikisini de baz aldım kısmetse :)Hayirli olsun canim topicin:)
2019da anne olmak icin mi hamile kalmak icin mi bu topic?
Hepimize hayirli ugurlu olsun ins:)
Ayyy insallah Allah kalbimizden geceni hayirlisiyla nasip etsin.. Bu topicteki hepimize saglikli hayirli bebekler nasip etsin..AminnnnnnHoşgeldin canım her ikisini de baz aldım kısmetse :)
Ya bismillah ozaman bat 25 agustos gonal f igne.kullandim ve yumurtlamisim beklemedeyim yarismaci arkadaslara basarilar dilerim
Hosbuldum amin Insallah canim insallahhHoşgeldin canım Şifa olsun inşaallah güzel haberlerini bekliyoruz :)
Aminn canım benim . Bat tarihin ne zaman :)Ayyy insallah Allah kalbimizden geceni hayirlisiyla nasip etsin.. Bu topicteki hepimize saglikli hayirli bebekler nasip etsin..Aminnnnnn
BAT 25 AĞUSTOSturko2727 bnm de hadi bakalım . inş bu ay olur.
Sen ne zamandan beri deniyosun canımYa bismillah ozaman bat 25 agustos gonal f igne.kullandim ve yumurtlamisim beklemedeyim yarismaci arkadaslara basarilar dilerim
7 aydır cnm. folik asit kullanıyorum. düzenli ilişkiye grmeye çalışıyorum başka bi yaptığım yok. kür falan hiç denemedim. bakalım nasip?Hoşgeldin canım, ne zamandır demiyorsun
18 ağustos , inşallah bu ay
7 aydır cnm. folik asit kullanıyorum. düzenli ilişkiye grmeye çalışıyorum başka bi yaptığım yok. kür falan hiç denemedim. bakalım nasip?
yok dedi evet gttim. ama hyrlısı . sen ne zamandr bekliyorsnDoktora gittin demi canım, herhangi bir engel var mı
Benim 1 yıl oldu neredeyse :)yok dedi evet gttim. ama hyrlısı . sen ne zamandr bekliyorsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?