• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar bende katılabilir miyim?
Testlere göre ne zaman yumurtladım yada yumurtladım mı? Hiç hissetmedim çünkü. Hayıt tohumlu karısım kullanıyorum onyüzden hissetmemiş olabilir miyim?
Hoşgeldin canım :)

teste göre 11. gün yumurtan çatlamış, hayıt şifa olsun inşallah :)

Hoşgeldin canım :)

teste göre 11. gün yumurtan çatlamış, hayıt şifa olsun inşallah :)
Geçen ay yumurtlamada ağrıdan gebermiştim akıntıda hiç kesilmemişti bu sefer ne akıntı çok olmadı ağrı hiç yok garipsedim aksi gibi perşembeyi değerlendirmiştik ama dün akşamı değerlendirmedik kaçırmış mıyım?

İnşallah gönlünce olur kuzum nasıl belirtilerin var şuan uykun gelirmi erken mesela
Dün uyuyakalmışım işte bugünde erken uyandım 12ye doğru yine uyumuşum :KK53: Battan 1 hafta öncede sol kasığımda birkaç gün aynı saatlerde batmalar oldu. Birde şuan göğüs uçlarım acıyor dokununca başka bir belirtim yok.
Valla heyecan tavan şu anda :)
Vallahi kuzum bakalım ne olacak sonuç :)

Dün uyuyakalmışım işte bugünde erken uyandım 12ye doğru yine uyumuşum :KK53: Battan 1 hafta öncede sol kasığımda birkaç gün aynı saatlerde batmalar oldu. Birde şuan göğüs uçlarım acıyor dokununca başka bir belirtim yok.

Sen baya baya hamilesin yaa:)))

Selam kızlar bende katılabilir miyim?
Testlere göre ne zaman yumurtladım yada yumurtladım mı? Hiç hissetmedim çünkü. Hayıt tohumlu karısım kullanıyorum onyüzden hissetmemiş olabilir miyim?
Yumurtlamışsın bence, ben pikleri genelde gece yakalıyordum seninde öyle olmuş büyük ihtimalle. Hoşgeldin aramıza :KK51:

İnşallah hamilesindir geçen ay aynı belirtileri yaşamıştım olmamıştı kimyasaldı diye düşünüyorum inşallah seninki gelmiştir ❤️

Geçen ay yumurtlamada ağrıdan gebermiştim akıntıda hiç kesilmemişti bu sefer ne akıntı çok olmadı ağrı hiç yok garipsedim aksi gibi perşembeyi değerlendirmiştik ama dün akşamı değerlendirmedik kaçırmış mıyım?
spermler 72 saat yaşayabiliyor canım nasibinde varsa olur inşaallah

Predictor early var evde. Yarin bat a 3 gun kaliyor. Sonuç verir mi acaba erken gebelik testi :olamaz: sabredemiyorm canm ya :KK43:

Dediğim gibi erken gebelik testi 6 güne kadar erken sonuç veriyor, dayanamıyorsan yap derim kuzum

Back