Hoşgeldin canım :)Selam kızlar bende katılabilir miyim?
Testlere göre ne zaman yumurtladım yada yumurtladım mı? Hiç hissetmedim çünkü. Hayıt tohumlu karısım kullanıyorum onyüzden hissetmemiş olabilir miyim?
Geçen ay yumurtlamada ağrıdan gebermiştim akıntıda hiç kesilmemişti bu sefer ne akıntı çok olmadı ağrı hiç yok garipsedim aksi gibi perşembeyi değerlendirmiştik ama dün akşamı değerlendirmedik kaçırmış mıyım?Hoşgeldin canım :)
teste göre 11. gün yumurtan çatlamış, hayıt şifa olsun inşallah :)
Dün uyuyakalmışım işte bugünde erken uyandım 12ye doğru yine uyumuşumİnşallah gönlünce olur kuzum nasıl belirtilerin var şuan uykun gelirmi erken mesela
Vallahi kuzum bakalım ne olacak sonuç :)Valla heyecan tavan şu anda :)
Sen baya baya hamilesin yaa:)))Dün uyuyakalmışım işte bugünde erken uyandım 12ye doğru yine uyumuşumBattan 1 hafta öncede sol kasığımda birkaç gün aynı saatlerde batmalar oldu. Birde şuan göğüs uçlarım acıyor dokununca başka bir belirtim yok.
Vallahi kuzum bakalım ne olacak sonuç :)
Ağzından bal damlıyor kuzu valla inşallah yaa :)Sen baya baya hamilesin yaa:)))
Yumurtlamışsın bence, ben pikleri genelde gece yakalıyordum seninde öyle olmuş büyük ihtimalle. Hoşgeldin aramızaSelam kızlar bende katılabilir miyim?
Testlere göre ne zaman yumurtladım yada yumurtladım mı? Hiç hissetmedim çünkü. Hayıt tohumlu karısım kullanıyorum onyüzden hissetmemiş olabilir miyim?
Valla hem günün geçmiş hem belirtiler var sabırsızlıkla beklıyorum sonucu :)Ağzından bal damlıyor kuzu valla inşallah yaa :)
HoşbuldukYumurtlamışsın bence, ben pikleri genelde gece yakalıyordum seninde öyle olmuş büyük ihtimalle. Hoşgeldin aramıza
İnşallah hamilesindir geçen ay aynı belirtileri yaşamıştım olmamıştı kimyasaldı diye düşünüyorum inşallah seninki gelmiştirDün uyuyakalmışım işte bugünde erken uyandım 12ye doğru yine uyumuşumBattan 1 hafta öncede sol kasığımda birkaç gün aynı saatlerde batmalar oldu. Birde şuan göğüs uçlarım acıyor dokununca başka bir belirtim yok.
Vallahi kuzum bakalım ne olacak sonuç :)
Valla hem günün geçmiş hem belirtiler var sabırsızlıkla beklıyorum sonucu :)
inşallah kızlar bende merakla bekliyorumİnşallah hamilesindir geçen ay aynı belirtileri yaşamıştım olmamıştı kimyasaldı diye düşünüyorum inşallah seninki gelmiştir
inşallah kızlar bende merakla bekliyorum
spermler 72 saat yaşayabiliyor canım nasibinde varsa olur inşaallahGeçen ay yumurtlamada ağrıdan gebermiştim akıntıda hiç kesilmemişti bu sefer ne akıntı çok olmadı ağrı hiç yok garipsedim aksi gibi perşembeyi değerlendirmiştik ama dün akşamı değerlendirmedik kaçırmış mıyım?
Sen erken davrandın canım :) inşaallah regl günü güzel haberlerini alırız :)
Predictor early var evde. Yarin bat a 3 gun kaliyor. Sonuç verir mi acaba erken gebelik testisabredemiyorm canm ya
Hımmmm bende 24 izmir kuzumBen 25 balım, Bolu :) Yeni taşındım
22 canım :) İli özelden yazarımKızlar yaşlar kaç sizin bide hangi ildesiniz :)
Tamam kuzum :)22 canım :) İli özelden yazarım
Aynen canımm bakalım bu ay işe yarar şu kürlerde çakşır suyu falan aldım eşimeAminn canım benim :) güzel günler bizi bekler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?