Olmazmi mide agrisi cekiyorum kac gundurdu siskinlik bulantida oldu cok halsizim hep yatasim var sorma sen ne kullaniyorsun.ben gonal f kullandim canimBen kullandik bu ay ilk defa igneyle birlikte
Ben de varim ya ama benim karnim cok sisti gaz, agri, mide bulantisi vs fena, sende de oyle mi?
Bende akşamları üşüyorım yarı çıplak yatamam:) gebelikte ates yüksek olurmus ölçtünmü hiç bende 36.5 çıkıyor bakalım bat günüde düşmesse buda bir belirtimişBugün çok üşüyorum valla kazak giydim donuyorum resmen :))
Bende akşamları üşüyorım yarı çıplak yatamam:) gebelikte ates yüksek olurmus ölçtünmü hiç bende 36.5 çıkıyor bakalım bat günüde düşmesse buda bir belirtimiş
Ölç bakalım kaç çıkıcak kuzum:)aa onu hiç akıl etmedim dur ölçeyim bi kuzum :)
Yok kuzum güzel o civarlarda oluyor zaten bat günü de düşmezse bakalm :) ki bnce düşmz senden çok umutluyum36.7 çıktı balım normal sanırım :))
ay inşallah canım ya, gaza geldim sabah test yapıcam :))Yok kuzum güzel o civarlarda oluyor zaten bat günü de düşmezse bakalm :) ki bnce düşmz senden çok umutluyum
:) erken ama kuzu ya en garanti adet günü yap sık dişini az daha :)ay inşallah canım ya, gaza geldim sabah test yapıcam :))
doğru söylüyorsun canım biraz daha sabır :)):) erken ama kuzu ya en garanti adet günü yap sık dişini az daha :)
Ben hiç erken yapma taraftarı degılim kızımda 2 gün gecikince yapmıstım:) negatif görmeye dayanamam erken yapıpdoğru söylüyorsun canım biraz daha sabır :))
Valla sabrına hayran kaldım kuzumBen hiç erken yapma taraftarı degılim kızımda 2 gün gecikince yapmıstım:) negatif görmeye dayanamam erken yapıp
:) kuzum zaten varsa regli olmuyorsun oyle olup pozitif olur düşüncesiyle bekliyorum bide benim ilkinde geç döllenme olmustu allahtan 5gün gecikince yapmıstım onu:) erken yapsam çıkmazdı kesinValla sabrına hayran kaldım kuzum
:) kuzum zaten varsa regli olmuyorsun oyle olup pozitif olur düşüncesiyle bekliyorum bide benim ilkinde geç döllenme olmustu allahtan 5gün gecikince yapmıstım onu:) erken yapsam çıkmazdı kesin
Yaa beklemıyordum adet olucam gibiydim bazende gecikirdi gene gec gelcek heralde dedim çıkmaz bosu bosuna negatif görüp üzlmiyim dedim bi yaptım anında kopkoyu çift çizgi:)Aslında mantıklı düşündüğümüzde dediğin gibi zaten varsa olmuyorsun :)
Yaa 5 gün nasıl dayandın canım
Ne ignesi kullandin cankm sen kacinci gunun var gibi dyruyor testte :)evet cnm yaptm. ben igne kullndm. muallakta test
ya banada şöyle süpriz olsa keşke.Yaa beklemıyordum adet olucam gibiydim bazende gecikirdi gene gec gelcek heralde dedim çıkmaz bosu bosuna negatif görüp üzlmiyim dedim bi yaptım anında kopkoyu çift çizgi:)
Süper yaa, çok güzel bir sürpriz olmuş valla ben burda heyecan yaptım gerçekten :)Yaa beklemıyordum adet olucam gibiydim bazende gecikirdi gene gec gelcek heralde dedim çıkmaz bosu bosuna negatif görüp üzlmiyim dedim bi yaptım anında kopkoyu çift çizgi:)
İnşallah kuzum benimya banada şöyle süpriz olsa keşke.
Bana daaaya banada şöyle süpriz olsa keşke.
Hepimize kuzummm inaşallahhBana daaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?