Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oh maşallah kuzum bende çok ödem vardı kuzum hiç üşenme bak egzersizler çok yardımcı oluyor doğumda

Valla kuzum sen biliyorsun zaten tüm süreci artık üzülüyorum diye tüp bebek için eşim beni götürdü fiyat aldık karar verdik biraz birikim yapıp denineyecektik Allah biliyor ya işe girdim sırf bunun için ve 3 ay oldu paramın bir kuruşunu bile harcamıyordum daha erken toplayabilmek için işe girdim düzenli olan adet düzenim stresten allak bullak oldu 15 gün geçikti ilaçla adet oldum ve en son ücretsiz izne çıktığımda malum olaylardan dolayı hiç ama hiç beklemiyordum yıne adetim 6 gün geçti yıne stres dedim ama yınede acaba mı diyordum.. Çünkü hayatımda ilk defa bu kadar ağrı çektim bi iki gün normal geldi adet olduğumda ağrım oluyor yıne adet olucam diye beklerken gögüslerimin ağrısından yürüyemez gibi olmuştum sonra nasıl olsa yok diye test yaptım ve çok şükür geldi sonunda benim kendisi küçük oluşu büyük mucizeM.. VE İNANIN tanıdığım tanımadığım herkes duamda rabbim bu mutluluğu hepinize tattorsın İnş...

Eklentiler

• IMG_20200410_174741.jpg
    32,3 KB · Görüntüleme: 76

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Her ay bir unut besliyorum ama her ay hayal kırıklığı

Kuzum olucak bak bizim 3 sene olucak neredeyse hemde hiç beklemediğin anda gelicek emin ol

Ahhh inşallah canım benim, sana çok sevindim ama benim olmuş kadar, üstelik daha taze sevinci Dün gece rüyamda yeni hamile olduğumu fakat bebek ve kalp atışı olmadığı için kürtaja gittiğimi gördüm, doktor son kez bakalım diye inat etti, bi baktık gümbür gümbür atıyor, bebeği görmedim ama o sesi duydum, inşallah nasip olur, ilk gebeliğim boş gebelikti nasip olmadı duymak da görmek de...

Darısı başımıza kuzum benide unutma duanda, hayırla kucağına al inşallah :)

Rabişim yeni gördüm çok sık girmiyorum artık buralara hayırlı olsun Rabbim size bağışlasın oğluşunu:)

Olucak allahın izniyle bende hep okurken bende bırgün yazabilecek miyim dıyordum unutma rabbim hayalini kurduğun şeyi nasip edicek tir

Canimmm giremiyorum pek gozun aydin sukur kurtuldun ya simdi nasilsin bebis nasil.
Aynen cnm vala bütün topiklere bende yetişemiyorum iyiyiz şükür oğlum 3 aylık olcak bı kaç güne sen nasılsın bebis nasil

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. hanım kendi yazdığım bir sayfayı bulmak istiyorum da aralik 2018 ayına ait nasıl bulabilirim. Sayfa sayfa gitmekle olmuyor yardımcı olur msnz rica etsem
Sayfanın sağ köşesinde 3 nokta işareti olan butona tıklayın, küçük bir pencere açılacak, Kimler yazdı seçeneğine basın, topiğe yazan tüm üyelerin ismi listelenecek, kendi adınızı bulmak için listelenen sayfanın sağ köşesindeki küçük arama alanına Kullanıcı adınızı yazın, adınız ve topiğe yazdığınız mesaj sayınız çıkacak, o sayıya tıklayın tüm mesajlarınız listelenir, bu şekilde bulmanız daha kolay olacaktır.

Slm kizlar hamile oldugumu yeni ogrendim tedavi icin gittim, adetli oldugumu saniyordum ama hamileymisim simdi dualariniza ihtiyacim var insallah bebegim benimle kalir.
Merhaba, konu çok uzun yıllar önce açılmış ama merak ettim hamileliğiniz normal devam etti mi?

Reactions: Eva
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…