• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben kullandik bu ay ilk defa igneyle birlikte

Ben de varim ya ama benim karnim cok sisti gaz, agri, mide bulantisi vs fena, sende de oyle mi?
Olmazmi mide agrisi cekiyorum kac gundurdu siskinlik bulantida oldu cok halsizim hep yatasim var sorma sen ne kullaniyorsun.ben gonal f kullandim canim

Bugün çok üşüyorum valla kazak giydim donuyorum resmen :))
Bende akşamları üşüyorım yarı çıplak yatamam:) gebelikte ates yüksek olurmus ölçtünmü hiç bende 36.5 çıkıyor bakalım bat günüde düşmesse buda bir belirtimiş

Bende akşamları üşüyorım yarı çıplak yatamam:) gebelikte ates yüksek olurmus ölçtünmü hiç bende 36.5 çıkıyor bakalım bat günüde düşmesse buda bir belirtimiş

aa onu hiç akıl etmedim dur ölçeyim bi kuzum :)

Valla sabrına hayran kaldım kuzum :-)
:) kuzum zaten varsa regli olmuyorsun oyle olup pozitif olur düşüncesiyle bekliyorum bide benim ilkinde geç döllenme olmustu allahtan 5gün gecikince yapmıstım onu:) erken yapsam çıkmazdı kesin

:) kuzum zaten varsa regli olmuyorsun oyle olup pozitif olur düşüncesiyle bekliyorum bide benim ilkinde geç döllenme olmustu allahtan 5gün gecikince yapmıstım onu:) erken yapsam çıkmazdı kesin

Aslında mantıklı düşündüğümüzde dediğin gibi zaten varsa olmuyorsun :)

Yaa 5 gün nasıl dayandın canım (:

Aslında mantıklı düşündüğümüzde dediğin gibi zaten varsa olmuyorsun :)

Yaa 5 gün nasıl dayandın canım :-)
Yaa beklemıyordum adet olucam gibiydim bazende gecikirdi gene gec gelcek heralde dedim çıkmaz bosu bosuna negatif görüp üzlmiyim dedim bi yaptım anında kopkoyu çift çizgi:)

Yaa beklemıyordum adet olucam gibiydim bazende gecikirdi gene gec gelcek heralde dedim çıkmaz bosu bosuna negatif görüp üzlmiyim dedim bi yaptım anında kopkoyu çift çizgi:)
Süper yaa, çok güzel bir sürpriz olmuş valla ben burda heyecan yaptım gerçekten :)

Back