- 24 Temmuz 2016
- 4.231
- 4.199
- 83
Dimi dimiii Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahh canımmSüper yaa, çok güzel bir sürpriz olmuş valla ben burda heyecan yaptım gerçekten :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dimi dimiii Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahh canımmSüper yaa, çok güzel bir sürpriz olmuş valla ben burda heyecan yaptım gerçekten :)
choriomon die bi ilac cnmNe ignesi kullandin cankm sen kacinci gunun var gibi dyruyor testte :)
Bende bu ay gonal f kullandim yumurtalar.gelisti catladi bende gun sayicam ondan sordum canim seninki catlama ignedi ama bence var senin hadi insallah tutmuştur :)choriomon die bi ilac cnm
Amiiinnn balımDimi dimiii Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahh canımm![]()
Bu Topik De Benden Olsun =)))
Uğur Getirsin Hepimize
Hadi BatlaRı alayım efemm
Ey Rabbim..! Bana Salihlerden Bir Evlat Bağışla .. ( Amin )
1-turko2727 25 Ağustos
2-R4bi4 15 Ağustos
3-Ay-hal 19 Ağustos
4- @nyks_42 25 Ağustos
5- @Fairytale35 18 Ağustos
6- @compeng 14 Ağustos
7- @Masalim17 20 Ağustos
8- @zynpzn8989 15 Ağustos
9- @Zeyah3917 16 Ağustos
11- @elvin09 11 Ağustos
12- @teacheralla 8 Eylül
13- @AleooVeraa 20 Ağustos
14- @HemDeliHemAsik 22 Ağustos
15- @Mertege123 3 Eylül
16- @isis 21 Ağustos
17- @Umithepvar 16 Ağustos
18- @mine8585 13 Ağustos
19- @Hatice Meryem 11 Eylül
20- @Sivilhulk 24 Ağustos
21- @blanche_ea 31 Ağustos
22- @Cruelangel 10 Eylül
23- @papatyam67 4 Eylül![]()
Hoşgeldin canım :) burda takılarak öğreneceksin herşeyi. Ben de hiçbir şey bilmiyordum. Takıla takıla öğrendim :)Bende çocuk dusunuyorum. Ama bu konuda o kadar bilgisizim ki bat ne demek onu dahi bilmiyorum Allah'ım aratmasin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin hepimize inşallah
Hoşgeldin canım :) burda takılarak öğreneceksin herşeyi. Ben de hiçbir şey bilmiyordum. Takıla takıla öğrendim :)
Bat = Beklenen Adet Tarihi Canım
yeni mi evlendin canım :)Anladım canim. O zaman adetime 6 gun var. İnşallah denemelerim başarıyla sonuçlanır![]()
yeni mi evlendin canım :)
Kaç günün vardı bata canımBelirsizlik öldürecek ya. Nöbetçi eczanede çok uzaktaHiç şaşmayan adet belirtim afedersiniz bağıırsaklarımın çalışmasıdır hala yok umutlandırıyor insanı
![]()
Dündü canım.Kaç günün vardı bata canım
Ay hadi inşallah gelmez kuzum :) eşin getirmezmi akşamDündü canım.
Alır canım da mesaiye kalacak büyük ihtimalle yeni gitti zaten işe :) Dün akşam gelirken al diyecektim uyuyakalmışımAy hadi inşallah gelmez kuzum :) eşin getirmezmi akşam
İnşallah gönlünce olur kuzum nasıl belirtilerin var şuan uykun gelirmi erken meselaAlır canım da mesaiye kalacak büyük ihtimalle yeni gitti zaten işe :) Dün akşam gelirken al diyecektim uyuyakalmışımNormalde çok düzenlidir ama geçen ayda 6 gün geciktim. 4. gün kan vermiştim 2 gün sonra adet oldum. Bu ayda öyle olacak diye korkuyorum bir yandan yapmak istemiyorum 1 hafta geçmedikçe bir yandanda merak ediyorum ama inşalaaah gelmez
![]()
saol cnm . ins gzl,haberler alalimBende bu ay gonal f kullandim yumurtalar.gelisti catladi bende gun sayicam ondan sordum canim seninki catlama ignedi ama bence var senin hadi insallah tutmuştur :)
İnşaallah canım benim hakkında hayırlısı olsun :)Hayır canım 2 yıl oldu. Öğretmenim geçen yıl dusunmedim bu yıl karar verdik. Okullar Haziran'da kapandığı icin eylul ekim ayları hamile kalmak için çok uygun. Tabi ki Rabbim nasip ederse![]()
Valla heyecan tavan şu anda :)Belirsizlik öldürecek ya. Nöbetçi eczanede çok uzaktaHiç şaşmayan adet belirtim afedersiniz bağıırsaklarımın çalışmasıdır hala yok umutlandırıyor insanı
![]()