Ankara'yı çok arıyorumHımmmm bende 24 izmir kuzum
o ne işe yarıyor kuzumAynen canımm bakalım bu ay işe yarar şu kürlerde çakşır suyu falan aldım eşime
Neden tasındınız kuzum atama falan mı olduAnkara'yı çok arıyorum
teessüf ederim :)22 canım :) İli özelden yazarım
Hemen yazıyorum aşk olsun :) Yakınız ama..teessüf ederim :)
CAnım eşimde spermde hareketsızlık vardı valla aktardan aldım çakşır suyu kecıboynuzu unu kecıboynuzu özü bide doktor ilac yazmıs klomen alan bende kullanıorum buay klomenhıc bukadar donanımlı olmadıko ne işe yarıyor kuzum
Eşimin tayini canım, valla Allahtan Ankaraya 1,5 saat uzaktayız yoksa napardımNeden tasındınız kuzum atama falan mı oldu
Kıyamam olsun gene dönersiznz belki :)Eşimin tayini canım, valla Allahtan Ankaraya 1,5 saat uzaktayız yoksa napardım
Boluda güzel aslında ya ben asıl ankarayı sevmiyorum kızma amaEşimin tayini canım, valla Allahtan Ankaraya 1,5 saat uzaktayız yoksa napardım
Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın canım, karşılığını alacağına inanıyorum :)CAnım eşimde spermde hareketsızlık vardı valla aktardan aldım çakşır suyu kecıboynuzu unu kecıboynuzu özü bide doktor ilac yazmıs klomen alan bende kullanıorum buay klomenhıc bukadar donanımlı olmadık
Boluda güzel aslında ya ben asıl ankarayı sevmiyorum kızma ama
Onun için uğraşıyoruz şu an kuzum :) Nasipte varsa olur :)Kıyamam olsun gene dönersiznz belki :)
Insallah kuzum Rabbım sesını duysun salı gunu tekrar gıdıcem doktora cagırdı bakalım artık yumurta takıbı yapıcakAllah emeklerinizi boşa çıkarmasın canım, karşılığını alacağına inanıyorum :)
O konuda haklısın canım. Denk gelir belki neden olmasıntüm imkanlar elimin altındaydı. burda çok kısıtlı canım ufak bir ilçe. becayiş bulmamız lazım
Aynen öyle :)Onun için uğraşıyoruz şu an kuzum :) Nasipte varsa olur :)
Pozitif düşün canım, herşey güzel olacak, olumlama egzersizleri yap :)Insallah kuzum Rabbım sesını duysun salı gunu tekrar gıdıcem doktora cagırdı bakalım artık yumurta takıbı yapıcak
O konuda haklısın canım. Denk gelir belki neden olmasın
Inanıyorum bende ya bugunde ruyamda lavanta dolu tarlaya gırıyodum canımPozitif düşün canım, herşey güzel olacak, olumlama egzersizleri yap :)
tabirine baktın mı canım :)Inanıyorum bende ya bugunde ruyamda lavanta dolu tarlaya gırıyodum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?