Bata son 10 gün.Bugün test alacaktım nöbetçi eczanede 2 öğrencim olunca alamadim:)eşime söyledim alacak yarın sabah denemeye başlarım insallah.Düşük yaptığım ay sadece mide kazinması yasamistim gece uyanınca ozellikle.Şu aralar sivilce dışında hıç bir anormal durum yok.Hayırlısi bakalım
fotosunu atabilir misin canım, iğnenin etkisi çoktan geçmiştir :)evet cnm yaptm. ben igne kullndm. muallakta test
ilki 9 agustos. digeri bgn cnmfotosunu atabilir misin canım, iğnenin etkisi çoktan geçmiştir :)
4 ay olduTabii ki canım, hoşgeldin.
Ne zamandan beri istiyorsun :)
Bugününki daha belirgin canım bence var bebiş :)ilki 9 agustos. digeri bgn cnm
Bugününki daha belirgin canım bence var bebiş :)
Bugün acilde kan ver istersen canımhyrlisi cnm umitlnmiorm yine
pazartesi gidicm cnmBugün acilde kan ver istersen canım
Güzel haberlerle gel kuzum
Ayy hadi hayırlısı gülümBattan bir gün önce canım :) tabii belirtiler daha fazla baş göstermezse :)
Insallah canım güzel haberler verırım yumoş günlerini bi değerlendırımde:))İnşaallah canım benim güzel haberlerini bekliyoruz :)
Canım benimde aynıydı 30larda olması gerekirken 5 ti benimki de devit 3 e başlattı doktor gebelik için önemli bi vitamin dedi ve şu an yükleme şeklinde kullanıyorum ilacı sende de öyle olacak büyük ihtimalle bi an önce başla ilacına Allah şifa versinEki Görüntüle 2178407
Kizlar anlayan varmi bu testlerden..d vitamini 30 olmasi lazimken bnm yerlerde..bu d vitamini de gebelige engelmiss nette arastirdim engel diyende var degil diyende ama cogusu engel diyr ve hatta sans 2 kat yuksek oluyrmus normal degerdekinlerde
Kapışak mi :))Allah razı olsun canım benim, benim de hedef 65 =))
Amiiin inşallahh bak sırayla hamiş kalıcaz kızlarYok kuzum bi yere gitme burda birbirimizin derdine ortak oluyoruz. Güzel günlerimizi de göreceğiz inşaallah :)
KapışakKapışak mi :))
Aminn canım benim :) güzel günler bizi bekler :)R4bi4 kuzum bu arada 4eylül benimde batgelmeyen bat olsun hayırlısıyla tabı
Valla bana bi ışık geldi çok güzel hisler var içimdeAmiiin inşallahh bak sırayla hamiş kalıcaz kızlar
Bugün çok üşüyorum valla kazak giydim donuyorum resmen :))Ayy hadi hayırlısı gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?