bizimkide erkek olacak allahın izniyle aman aman alışverişe başlamadım ama bi kaç takım zıbın ve çıtçıtlı badi aldım uzun kollu çorap ve 1 adet battaniye şimdilik annemle kardeşim bana fırsat vermiyor gerçi :) ilk oğlumdan beşik ve araba hala duruyor onlara bakmıyorum bide onunda bi kaç takımı var küçük vermeye kıyamadığım onlarıda kullanırım diye düşünüyorum şuan ama alacaklar var daha hastane çıkışı falan gene kış olacağı için battaniye yelek falan lazım hayırlısıyla kucağımıza alalımda eksikler tamamlanıyor
Ya maşallah :) Sağlıklı güzel günlerde kullansın inşallahOğluşumun dolabı böyle şimdilik
İnşallah canımmYa maşallah :) Sağlıklı güzel günlerde kullansın inşallah
Merhaba,Merhaba arkadaşlar ben de her anne gibi bi şeyler almak istiyorum ama ailem ve eşim erken diyor☹Ben en çok bebek arabası ile ana kucağı hakkında araştırma yapıyorum.dolmuş kullanan biri olarak bebeğimle dolmuşta sıkıntı yaşamak istemiyorum ana kucağı almak istiyorum çünkü kıcağa alışmasını da istemiyorum bebek arabası için kiwi 6in1 almayı düşünüyorum
Merhaba :)Peki hanımlar siz bu alışverişleri yaptınız mı? Yapacak mısınız? Ben 7. Ayın başında yapacağım nasipse ama şu müslinin tam olarak neye yaradığını anlamış değilim.bebek arabası yoyko düşünüyorum, beşik olarak park yatak olanlardan. Gerisini de toplu alışverişle bitireyim diyorum .bizim kızımız olacak ama ben pembeli bir şeyler almak istemiyorum hatta dün batmanli tulum baktım
sağlıkla kullanır inşallah benimde kızım olacak 8 aralık tahmini şimdilik müslin örtü ağız bezi gibi ufak tefek şeylerle başladım:) herşeyi almamak için zor tutuyorum kendimi ayrıntı ultrasondan sonra alırım diye düşündüm beşiğini dolabını ama arabayı en son alıcam çünkü kışın ucuzluyor dediler bide kıyafet almıyorum şuan yazlıklar var kışlıklar çıksın alıcamOğluşumun dolabı böyle şimdilik
Valla dolabın %70 i hediye :) yazlık şeyler de al, içten giydirirsin.. Bende araba en son bakacağımsağlıkla kullanır inşallah benimde kızım olacak 8 aralık tahmini şimdilik müslin örtü ağız bezi gibi ufak tefek şeylerle başladım:) herşeyi almamak için zor tutuyorum kendimi ayrıntı ultrasondan sonra alırım diye düşündüm beşiğini dolabını ama arabayı en son alıcam çünkü kışın ucuzluyor dediler bide kıyafet almıyorum şuan yazlıklar var kışlıklar çıksın alıcam
çok cici şeyler var insanın aklı gidiyor demi:)Valla dolabın %70 i hediye :) yazlık şeyler de al, içten giydirirsin.. Bende araba en son bakacağım
Battaniye al bol bol.. Bende şimdilik 4tane var.. Beşik bakacağım işte onu da önümüzdeki ay almayı düşünüyorum.. Ağız bezi için de örtü alacağım, kaynanam kenarlarına oya yapacak, renk renk
Keşke müsait yerim olsaydı, oda yapardımama tasınırsam filan, mutlaka oda da yapacağım
Hastane süsleri araştırıyorum şu sıra
Gidiyor tabiiçok cici şeyler var insanın aklı gidiyor demi:)
Ay bende Ağustosun 8 inde gireceğim, inşallah her şey güzel olur haber ver emi bizlere de :)Merhaba , bende daha almaya başlamadım detaylı ultrasona girmeyi bekledim. Muhtemelem bayramdan sonra almaya başlarım beğendiklerimi.
Bende 7 Agustosta GidiyorumAy bende Ağustosun 8 inde gireceğim, inşallah her şey güzel olur haber ver emi bizlere de :)
Bu arada yeni bir bebek arabası modeli hakkında araştırma yapıyorum;
Hem yenidoğan hem de ileri dönemlerde kullanılabiliyor.
''Özellikleri
Ebatları:
- %100 Alüminyum şase
- Kauçuk ile kaplanmış ergonomik itme kolu
- Tentede yer alan fermuarlı pencere sayesinde bebeğinizi görebilme imkanı
- Tentede çok amaçlı cep 3 pozisyona ayarlanabilen ve tam yatabilen sırt dayanağı
- İstendiğinde çıkabilen ön bar
- Ayarlanabilen ayak dayanağı
- 1 saniyede tek tuşla açılabilen 5 nokta emniyet kemer sistemi
- 360° dönebilen ve sabitlenebilen süspansiyonlu ön tekerler
- Arka tekerlerde tek tuş fren sistemi
- Geniş malzeme sepeti
- Katlandığında otomatik kilitlenebilir
- Katlı iken taşımada kolaylık sağlayan ergonomik taşıma kulbu
Eki Görüntüle 2294502
- Açık Ölçüler: 48x78x107 cm
- Kapalı Ölçüler: 27x103x44 cm
- Ağırlık: 7.6 Kg''
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?