Bende Aralık annesi olacağım inşallahhenüz birşey almaya başlamadım 2 kontrolde de doktor kız dedi ama bu hafta da doğrulamak istiyorum o yüzden henüz almaya başlamadım bende eşya falan ☺
Acaba bu bebek eşyalarının indirime girdiği bebek arabası,odası vs. Bir zaman var mıdır yani en uygun ne zaman almalıyız acaba bir bilgisi olan var mı ?
Bende araştırmalara başladım, kıyafet ne alacağız mevsim kış olacak en fazla neye ihtiyacımız olur? Paylaşalım lütfen hep :)
Canım ben beşik yatak almayı düşünüyorum. Mobilya heryere taşınamıyor malesef. İlk çocuğumda da park yatak almıştım şimdide öyle yapacağım. Oda hazırlasak bile uzun süre bizimle uyuyacağı için tercih etmiyorum şuan. En iyisi park yatak ve sallanan ana kucağıHayırlısı olsun :) Bu hafta sonu bakalım biz görebilecek miyiz?
İlk olarak Bahçelievler Medicana Dr. Gönül ÇİMEN ile hamileliğime devam ediyorum. Çok memnunum.
Bu arada alınacak ilk eşya bebek odası. Bu konuda ne karar verdiniz; Oda olarak mı? Sadece beşik yatak şeklinde mi alacaksınız?
Canım benim evim doğalgazlı inan ben hiç memnun değilim. Evden eve illaki fark vardır imkanım olsa sobalı eve geçerim kışın benim evi ısıtmak baya zorBol bol uzun kollu zıbın en çok ihtiyaç duyacağımız şey olacak sanırım :)) birde uyku tulumu gerçi artık doğalgaz var çoğu evde ama benim evimde yok maalesef o yüzden evin sıcaklığını eşit tutmak konusunda çok tereddütlerim var ya
Canım benim evim doğalgazlı inan ben hiç memnun değilim. Evden eve illaki fark vardır imkanım olsa sobalı eve geçerim kışın benim evi ısıtmak baya zorşimdiden nasıl yaparım diyee düşünmeye başladım. Sobalı olunca en azından sürekli sıcak ortamda olur. Bakalım bu sene yine soğuk olursa elektrikli soba ile idare edeceğim
Aynen öyleOrası da öyle tabi ama sobalı evde ısıyı aynı derecede tutmak mesele gece falan..Doğru diyorsunuz hepsinin bir zorluğu var ya ama insan bir rutine oturtur herhalde diye düşünüyorum ☺
Merhaba,
2019 Aralık (İnşallah) annesiyim.
Alışveriş yapmaya vs başlamadım. Sizler ne durumdasınız?
Birde hadi neler aldınız ve neden aldınız? Paylaşalım fikir edinelim.
Selam canım şimdilik kilo aldım desem yeridirama kış olması korkutuyor beni de hoş yaz olsa bu sefer de sıcak diyecektim belki.bence bi liste yapalım ve paylaşalım ne dersiniz?
Hoşgeldin canımSelam kızlar öncelikle hayırlı olsun
Bende Aralık annesi olacağım inşallah. Doğum 8 Aralık gibi gözüküyor bir aksilik çıkmazsa :)
Bende henüz bir şey almadım 7. Aydan sonra almayı düşünüyorum Allah izin verirse. Şuan 19. Haftadayım
[/QUOTE]Selam canım şimdilik kilo aldım desem yeridirama kış olması korkutuyor beni de hoş yaz olsa bu sefer de sıcak diyecektim belki.bence bi liste yapalım ve paylaşalım ne dersiniz?[/COLOR][/FONT][/I]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?