• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Anneleri Neler Aldınız?

herkes yavaş yavaş alışverişe başlar galiba. Arkadaşlar hesaplamalarımızı yapın 34. Haftadan sonra iyice agırlaşırsınız. O yüzden alışverişleri çok geçe bırakmamaya özen göstermelisiniz. Benim ikinci bebeğim ilki de Kış bebeğiydi , kışın çamaşırlar geç kuruyoe biraz, çıtçıtlıları bol almıştım. 0-3 aylıgı oldukça az almıştım, çünkü 1 sydan sonra falan çocuklar 3-6 aylıklara geçiyor. Zaten birde bazı 3-6 aylıkların kalıbı dar oluyor.. Kızım da hastanede iki kat giydirmişlerdi , mesela kızım da dünyaa kadar örgü yelek vardı özellikle 1 yaşından sonra giydiremedim. Şimdi oglumda hiç ördürmüyorum bile 🙄 Erkek çocukları pek sıkıntıya gelemezmiş öyle der büyüklerimiz de.

herkes yavaş yavaş alışverişe başlar galiba. Arkadaşlar hesaplamalarımızı yapın 34. Haftadan sonra iyice agırlaşırsınız. O yüzden alışverişleri çok geçe bırakmamaya özen göstermelisiniz. Benim ikinci bebeğim ilki de Kış bebeğiydi , kışın çamaşırlar geç kuruyoe biraz, çıtçıtlıları bol almıştım. 0-3 aylıgı oldukça az almıştım, çünkü 1 sydan sonra falan çocuklar 3-6 aylıklara geçiyor. Zaten birde bazı 3-6 aylıkların kalıbı dar oluyor.. Kızım da hastanede iki kat giydirmişlerdi , mesela kızım da dünyaa kadar örgü yelek vardı özellikle 1 yaşından sonra giydiremedim. Şimdi oglumda hiç ördürmüyorum bile 🙄 Erkek çocukları pek sıkıntıya gelemezmiş öyle der büyüklerimiz de.
yani ağırlıklı olarak 3-6 ay mı almalı :)

arkadaşlar biraz daha bilgi verinn,kıyafetlerden tüyo aldım tamam 3-6 ağırlıklı alalım. odayı napıcaz bir oda takımı alınıcak bir de anne yanı ben görüyorum salona da bir sallanmalı koyuyorlar..ayyy battık :D

arkadaşlar biraz daha bilgi verinn,kıyafetlerden tüyo aldım tamam 3-6 ağırlıklı alalım. odayı napıcaz bir oda takımı alınıcak bir de anne yanı ben görüyorum salona da bir sallanmalı koyuyorlar..ayyy battık :KK70:

Benim kızımdan olunca yeni almıcam. Şöyle ki çocuk odamızda eşimin genç odası vardı kızım dogmadan, ben sadece park yatak aldım. Onu da odama koydum. Birde anakucagı vardı oturma odasında onu kullanıyordum.

arkadaşlar biraz daha bilgi verinn,kıyafetlerden tüyo aldım tamam 3-6 ağırlıklı alalım. odayı napıcaz bir oda takımı alınıcak bir de anne yanı ben görüyorum salona da bir sallanmalı koyuyorlar..ayyy battık :KK70:
evet ikinci kez anne olacaklar bize tüyo verirse çok seviniriz biz çok tecrübesiziz

Aslında kullanım şeklinize bağlı :)
Ben 3 aydan sonra çalışmaya başlayacağım için odasına alıştırmam lazım, bundan dolayı oda yapacağım.
Odadaki kriterlerim; beşik karyolaya dönenlerden olmalı, birde dolap her türlü eşyasını alacak boyutta olmalı.

Tabi bu arada evde ve kendi odamızda kullanmak üzere anne yanı alacağız. Ondada uygun fiyatlı, kullanışlı olmalı.

Aslında kullanım şeklinize bağlı :)
Ben 3 aydan sonra çalışmaya başlayacağım için odasına alıştırmam lazım, bundan dolayı oda yapacağım.
Odadaki kriterlerim; beşik karyolaya dönenlerden olmalı, birde dolap her türlü eşyasını alacak boyutta olmalı.

Tabi bu arada evde ve kendi odamızda kullanmak üzere anne yanı alacağız. Ondada uygun fiyatlı, kullanışlı olmalı.
karyolaya dönen beşiklerden genelde insanlar memnun değilmiş

Arkadaşlar peki anne bakımı için neler alıyorsunuz?

Gümüş koruyucuları da inceliyorum ama bazısı fayda görmüş bazısı görmemiş.
Değişik fikirler var. Genelde krem yolu ile geçirmeye çalışanlar var.
Benim düşüncem kışın doğum yapacağımız için biraz avantajlı olacağımız yönünde.

Mustela Stretch Marks Prevention 150 ml Çatlak Kremi işe yarıyor. Yakın arkadaşım düzenli kullandı ve faydasını gördü.Ben hala kullanmaya başlamadım.

Göğüs ucu için ne kremler kullandim fayda etmedi resmen et kopuyordu kanıyordu en son çare olarak terramycn göz merhemi kullandim 2 günde iyilestim tabi emzirmeden once gogsunuzu iyice yikamaniz gerekiyor göz merhemi inanılmaz etkili her yarada kullanır oldum hemen iyileşiyor deneyin isterseniz

Gümüş koruyucuları da inceliyorum ama bazısı fayda görmüş bazısı görmemiş.
Değişik fikirler var. Genelde krem yolu ile geçirmeye çalışanlar var.
Benim düşüncem kışın doğum yapacağımız için biraz avantajlı olacağımız yönünde.

Mustela Stretch Marks Prevention 150 ml Çatlak Kremi işe yarıyor. Yakın arkadaşım düzenli kullandı ve faydasını gördü.Ben hala kullanmaya başlamadım.
Ben de mustelayı çok duyuyorum sanırım herkesin güvendiği bir marka 🤔🤔🤔e ilk gebelik olunca akıllar hep karışık😊😊😊 ben bir de henüz vücut çatlağı için bir şey kullanmıyorum bi krem var fiyatı 345 lira dıyunca şok oldum doğal şeyler kullanayım bari dedim😊😊😊

Göğüs ucu için ne kremler kullandim fayda etmedi resmen et kopuyordu kanıyordu en son çare olarak terramycn göz merhemi kullandim 2 günde iyilestim tabi emzirmeden once gogsunuzu iyice yikamaniz gerekiyor göz merhemi inanılmaz etkili her yarada kullanır oldum hemen iyileşiyor deneyin isterseniz

Ay şu terramycn her şeye fayda ben çocukken annem hep kullanırdı bize 😄demek ki bi de ondan da almalı

Kesinlikle alınacaklar listesine ekledim, teşekkürler :)

Back