Buda bizim odamız :) Eki Görüntüle 2539085
Buda ilk uyku setimiz
Eki Görüntüle 2539086
Buda mevlüt için takımımız :)
Eki Görüntüle 2539087
Arabanin markasi nedir ? Gule gule kullanin. Şu hasyane gecelik pijamalari da paylassaniz keskemm geziyor geziyorum bulamiyorum. Bir de suslu dantelli seyler bir daha kullanmam diyorum ama 200 250 tl inceler,aralik analari donmaz miEki Görüntüle 2558778
Neden tercih ettim;
* Çok hafif
* yenidoğandan itibaren kullanım
* Toplandığında az yer kaplaması
Eki Görüntüle 2558779
Eki Görüntüle 2558781
Arabanin markasi nedir ? Gule gule kullanin. Şu hasyane gecelik pijamalari da paylassaniz keskemm geziyor geziyorum bulamiyorum. Bir de suslu dantelli seyler bir daha kullanmam diyorum ama 200 250 tl inceler,aralik analari donmaz mi
Benim de boyle kisa kollu uzunca bi geceligim var diyorlar ki niye aldin aralikta dogurcan üşürsün giyemezsin. Sanki hastanede isinma yokAraba elelebaby internetten aldım ama mağazasına ziyarete gitmiştim.
He benim en büyük problemim gecelikti süslü dantelli şeylere o kadar para vermek istemedim sonrasında evde de giyebileceğim pazardan alt üst takım aldım fakat kaynanam para verdiği için bide
Eki Görüntüle 2558841 70 buna verdim.
Eki Görüntüle 2558842 sabahlık ile birlikte 130 buna
Benim de boyle kisa kollu uzunca bi geceligim var diyorlar ki niye aldin aralikta dogurcan üşürsün giyemezsin. Sanki hastanede isinma yok
Evet ben de oyle yapacagim,bir pijamam var dugmeli lohusalikta rahatca kullanirim. Bir geceligim var bir de polar uzun sabahlik alirim tamam bitti. Cikis icin rahat bir esofman takimi ayarladim. Eksik bitti gibi cok şükürYa aslında şöyle oldu oda ısısını hastaneler bebeğe göre tuttukları için üşüme ihmalimi sıfır olarak düşünüyorum ama ayağıma kalın çorap aldım yine de.
Çıkarkende tayt üzeri bol bir thirt koydum.
Heyner beşik aldık Hepsiburada dan bir bakın isterseniz.Yatak için önerisi olan var mı arkadaşlar? Oyun parkı gibi bir yatak alamam kumaş olduğu için, evde iki tane kedimiz var, iki güne parçalarlar yatağı. Çekmeceli, dolaplı yatakların uygun fiyatlıları suntadan yapılıyor, ona hemen dağılıyor diyor kullananlar.
Ben hem asansörlü ( yükselince anne yani beşik olabilen) hem parmaklıkları ayarlanabilen birşey istiyorum. Yaklaşık 700tlye kadar bir bütçe var yatak için. Nasıl birşey önerirsiniz ?
630tlye bahsettiğiniz markanın bir beşiğini buldum kayın ağacı hem de. Galiba bunu alacağız çok teşekkürlerHeyner beşik aldık Hepsiburada dan bir bakın isterseniz.
Canım benim de ilk bebegim ama bi bebek günde 8 kez bezini doldurabiliyormus hadi 10 diyelim. 7 günde 70 tane bitirecek gibi ilk 2 ay bu yüzden herkes stokla dedi ama ben belki bebegim rahat edeme diye almadım. Arkadaşlarım prima yenidoğan almışlar 92''li .onu kullanacagiz nasipseKızlar, deneyimli anneler, yenidoğan bezinden kaç paket almalıyım sizce?
Evet bazı bebekler doğar doğmaz 2numaralı bez kullanıyormuş, 1noluda rahat edemeyebilir diye ben de az alacağım herhade. Hazır her yerde indirim varken stoklayayım demiştim ama nasipbelki bebegim rahat edeme diye almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?