- Konu Sahibi Tatlianne20
-
Evet canım ama mayısa kadar beklemek de zaman kaybı olacak diye korkuyorum niye yaptırmadım diye pişman olmak istemiyorum her ay aynı stres çok yoruyor beni dün adet oldum diye o kadar ağladım ki atağım tuttuCanim 5dakka surmuycek flim cekilcek okadar paraya yazik degilmi kuzum bende düşük yasadim sonra rahim flmi istedi doktor cektirdim yumurtaliklar acik ama perde var cocugun gelişimini engelliyor dedi ankarada ameliyat olcan dedi sidiyo verdi oldum bieaz korktum ama doktor kimildana 5 dakka sürmez dedi yumurtaliklar avik tüpler falan görüyor herseyi.
Öyle bir şansım yok çünkü tek özel hastane var fiyatta o yüzden böyle sanırım
Maddi durumumuz iyi çok şükür öğretmenim ben ama boşa verilmiş gibi oluyor diye gerçi içimin rahat etmesi önemli belki de tüplerimde sorun varevet canım o zaman maddi durumunda el vermiyorsa bekle devlet hastanesini
Olsun kuzum sen yinede allaga sigin vardir bi hikmet mucizen ansizim gelir randevumu mayisda kuzu erken olmuyormuymusEvet canım ama mayısa kadar beklemek de zaman kaybı olacak diye korkuyorum niye yaptırmadım diye pişman olmak istemiyorum her ay aynı stres çok yoruyor beni dün adet oldum diye o kadar ağladım ki atağım tuttu
Araştırma hastanesi olduğu için o güne kadar doluymuş canım ama ben mayısa kadar dayanabilir miyim bilmiyorum kafam allak bullakOlsun kuzum sen yinede allaga sigin vardir bi hikmet mucizen ansizim gelir randevumu mayisda kuzu erken olmuyormuymus
Imkan varsa bekleme sorun varsa sen bilin kuzum arastirmada rahim anesteanestezi yap korkarsan bisi duyman ama beklersende bilmiyom sen sogan suyu falanda ic mikrop intohap enfeksiyon varsa kirar.Araştırma hastanesi olduğu için o güne kadar doluymuş canım ama ben mayısa kadar dayanabilir miyim bilmiyorum kafam allak bullak
Soğan suyu içmedim hiç midem kaldırmaz sanırım bir ay incir suyu içtim ama zaten yumurta problemim yoktu öylesine yaptım işteImkan varsa bekleme sorun varsa sen bilin kuzum arastirmada rahim anesteanestezi yap korkarsan bisi duyman ama beklersende bilmiyom sen sogan suyu falanda ic mikrop intohap enfeksiyon varsa kirar.
Başka hastane yok mu canım devletAraştırma hastanesi olduğu için o güne kadar doluymuş canım ama ben mayısa kadar dayanabilir miyim bilmiyorum kafam allak bullak
Var ama onlarda yapmıyorlar canım şu an sadece iki şansım var ya araştırma ya da tek özelBaşka hastane yok mu canım devlet
Bende arastormadam hgs yaptim ama bir ay surdu surmedi 2 3 hafta bilemedin doktor cektirdi.Soğan suyu içmedim hiç midem kaldırmaz sanırım bir ay incir suyu içtim ama zaten yumurta problemim yoktu öylesine yaptım işte
Anlayamadım canım nasıl yaniBende arastormadam hgs yaptim ama bir ay surdu surmedi 2 3 hafta bilemedin doktor cektirdi.
Pardon kuzu telden kaynak :) bende araştırmada 1 ay bulmadi girdim ama beklemek istemiyorsan gir kuzum.Anlayamadım canım nasıl yani
Maddi durumumuz iyi çok şükür öğretmenim ben ama boşa verilmiş gibi oluyor diye gerçi içimin rahat etmesi önemli belki de tüplerimde sorun var
Benim şansım iste ne yapayım uffPardon kuzu telden kaynak :) bende araştırmada 1 ay bulmadi girdim ama beklemek istemiyorsan gir kuzum.
Daha bir yıl oldu yıprandım panik atağım var her ay atak geçiriyorum eşim çocuktan çok bana üzülüyor sürekli ağlıyorum diyeo zaman bekleme kafanda soru işareti kalmaması için sonra demeki keşke gitseydim. bekledikçe stres olup hem yüreğini hemde kednini yoracağına özele git derim ben
Daha bir yıl oldu yıprandım panik atağım var her ay atak geçiriyorum eşim çocuktan çok bana üzülüyor sürekli ağlıyorum diye
Merhabalar, ben de aranıza katılayım, bu ay ovülasyonla denedik ama yumurtlama gününü kaçırdım galiba ama Bi umut tutar diye bekliyorum ben de 7 ocak bat hayırlısı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin
Kızlar size de danışayım HSG için devlet hastanesi mayısa gün verdi özele mi yaptırayım ikisinde de doktorum var özel 1000 lira istedi kafam yok karışık bazıları bekle erken diyor ama sonuçta 1 sene oldu
Başka hastane yok canım :) eşimle de konuştuk her ay bu şekilde üzülmeni istemiyorum yaptır bilelim dedi yarın randevu alacağızBaşka hastanelere de sorabilirsin canm ben 2 defa çektirdim biyere 450, biyere muayne ile birlikte 560 ödedim, fazla geldi bu ücret. He ama başka biyer yoksa ve sizi çok yıpratmiycaksa bu tutar düşünme bile çektir 1 seneyi doldursanız. Hatta 1 sene dolmasa bile tavsiye ederim bi sorun varsa erkenden öğrenmek daha iyi bence. Ben 1.5 sene sonra çektirdim pişmanım ilk zamanlarda çektirseydim diyorum ama nasip tabi.
Başka hastane yok canım :) eşimle de konuştuk her ay bu şekilde üzülmeni istemiyorum yaptır bilelim dedi yarın randevu alacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?