- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
Selam canım hoşgeldin inşallah bizde yavrularimizi kucagimiza aldigimiz günleri geceleri uyuyamayip burda paylaşırız canım hosgeldin tekrardan♥Slm tatlım bn de seninleyim bu yolda rabbim hepimize nasip etsin
Inşallah canım var ole arkadaslar burda kac yil bekleyip şimdi bana aklin varsa uyu keyfini çıkar diyen :) sen kac yıllık evlisin kuzum.Amün canım yoğunluktan bu sayfaya giremeyeceğimiz günler gelecek mi ki?
3 canm son bir yıldır bebek istiyorum çalışıyordum işimi bıraktım sağlıklı bi gebelik olsun diye ama daha nasip olmadıInşallah canım var ole arkadaslar burda kac yil bekleyip şimdi bana aklin varsa uyu keyfini çıkar diyen :) sen kac yıllık evlisin kuzum.
Anladım belki çocuk icin kendini yeni toplar 1 tildan sonra doktora gittin mi bende 5 sene olcak canım.3 canm son bir yıldır bebek istiyorum çalışıyordum işimi bıraktım sağlıklı bi gebelik olsun diye ama daha nasip olmadı
Geldim kuzum inşallah 2019 hepimizin yüzünü guldururEternaaLLove sende gelebilin balım.
Canım gittim bi tane kimyasalım var bu arada eşim de muayene oldu bi sorun yok dediler şimdi de adetim 3 gün geçti test yaptım negatif dr a gidecem tekrar iyi bir dr araştırmasına girdimAnladım belki çocuk icin kendini yeni toplar 1 tildan sonra doktora gittin mi bende 5 sene olcak canım.
Hoş geldin canım seni tanıyorum :)Geldim kuzum inşallah 2019 hepimizin yüzünü guldurur
Inşallah canım sabir etcez o kapı kimlere gulmediki bizede inşallah güler balım♥Geldim kuzum inşallah 2019 hepimizin yüzünü guldurur
Inşallah güzel sonuclar alırsın canım bende 3 düşük oldu bir kayıp verdim doğup 1 ay yaşadı inşallah biraz zaman geçsin diyorum suan cesaret edemiyorum .Canım gittim bi tane kimyasalım var bu arada eşim de muayene oldu bi sorun yok dediler şimdi de adetim 3 gün geçti test yaptım negatif dr a gidecem tekrar iyi bir dr araştırmasına girdim
Seninki de zor bir süreçmiş rabbim tekrar kucağını doldursun canım inş destek olalım birbirimize en önemli ihtiyaç bu çünkü etraf hiç anlayışlı değilInşallah güzel sonuclar alırsın canım bende 3 düşük oldu bir kayıp verdim doğup 1 ay yaşadı inşallah biraz zaman geçsin diyorum suan cesaret edemiyorum .
Bende seni tanımıyorum ki :)Hoş geldin canım seni tanıyorum :)
Inşallah canım sabir etcez o kapı kimlere gulmediki bizede inşallah güler balım♥
Bu konuda çok haklısın acim yeniyken bile saygisizlar gördüm ben aynen ole canım.Seninki de zor bir süreçmiş rabbim tekrar kucağını doldursun canım inş destek olalım birbirimize en önemli ihtiyaç bu çünkü etraf hiç anlayışlı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?