Gebeliğe Hazırlık 2019 'a hamile olarak girmek isteyenler burda buluşalım♥

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim benim sadece kanda 600 lere cikti beta hcg sonra düsuse gecti sifirlaninca düsük oldu.4 5 haftalikti daha keseyi görmemistim.ama cok uzüldüm tabi.ondan sonra 2 yildir ugrasiyorum olmadi

inşallah 2019 uğurlu gelir bebek bekleyen bütün anne adaylarına

iç kanama geçiriyordum canım çok büyümüştü farkına varamadım
Cok geçmiş olsun yiilmak yok hayırlısı buymuş tatlim birdakine inş.
Benim bu ay ki umudum da son buldu galiba kızlar ağlamayacam diyorum ama elimde değil çok bunaldım ne zor bi durum elden birşey gelmiyor
Aaa sakin duymayim kuzum hayırlısı bekliycez umudu kaybetmiycez tatlim.
aynen canım benim eşimin hem az hareketsiz olan spermlerinde şekli bozuk dedi doktor.
Dediginiz ilaclari alcam bende yararini görür gitmese.
canım daha önce hiç çektirdin mi kaç kere çekiliyor doktor banada söyledi ama daha çektirmedim. bilgin varsa beni bilgilendirirmisin

İlk kez çekileceğim bende canım alttan bi sıvı veriliyor yumurtalıklara ulaşıp ulaşılmadığına bakılıyor anestezi ve anestesisiz yaptırabiliyorsun
Kızlar ben çektirdim korkmazsaniz 5dakkada bitiyor.korkcak bisi yok sadece rahim yolu birsey acarken biraz korkuyon gibi.
Merhabalar, ben de aranıza katılayım, bu ay ovülasyonla denedik ama yumurtlama gününü kaçırdım galiba ama Bi umut tutar diye bekliyorum ben de 7 ocak bat hayırlısı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin
Aminnn canım hosgeldin sen nezamndir bekliyorsun.
Aynen canım dedigin gibi uyguluycam ins:)

Benim daha çok olmadı geçen ay karar verdik bebek istediğimize, ama geçen ay çok değerlendiremedik, bu ay ovülasyon testi yapayım dedim bayağı araştırdım. Ama eşim 3 günde bir nöbet tutuyor işinden dolayı, nöbet tuttuğu güne denk geldi yumurtlama sanırsam yani buradaki kızlar öyle söyledi ama Bi umut belki denk gelmiştir diye bekliyorum

Hadi inşallah canım strest yapma hormanlari serbesr birak.

Kızlar lütfen yardımcı olun adetime 2 gün var ve ina ılmaz şişkinlik sornu yaşıyorum, normalde adetime yakın kabızlık sorunu hiç olmazdı hatta boşaltım sistemim daha iyi çalıştığı içi adet olacagını anlardım ama bu ay öyle bişey yok aksine kabızım baya baya, karnım kocaman duruyor, bunlar belirtini yada benşim gibi yaşanlr oldumu...

Canım dikkat et netten okudukcada piskolojiknende olur ilk aylarda zaten şişkinlik olmaz ama hazmetme kabızlık normalde ben son aylarda olmustum veya ortalarinda insallah verdir her belirti hamile değildir bazen hiç belirti olmuyor güzel haberle gel kuzun dikkat et usutme

Selam kızlar inşallah rabbim hepimize nasip etsin 2019 uğurlu gelsin hepimize Herkes ne gibi yollar izliyor Anlatalım kızlar birbirimize
Hoşgeldin canım ben 5 sene olcak 3 düşük bir kayip verdim 3 ay oldu boraz ruhen dinlencem ve sezeryanla olduğun dan 1 sene bekliycem saglikli doğum için ama planlarim doktora iyi danisip esimede kendomede duzenli beslenme ve testlerden gecmek hamile kalıyorum ama sorunlar oluyor hayirlisi canım sen nezamndir düşünüyorsun.

İnşallah canım çok sagol

Evet öyle yapmak lazım biliyorum ama adete yaklaşınca stres basıyor sanki bu ay daha sakinim biraz . Sen ne kadar zamandır evlisin canım
Benim 5 sene olcak 3 dusuk bir kayip verdim 3 ay once sezeyan oldu biraz dinlencem 1seneye kar genetikde kan var sonucu bekliyorum nasip seneye ruhen hazır olunca nasip edersr Rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…