- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
Canim benim sadece kanda 600 lere cikti beta hcg sonra düsuse gecti sifirlaninca düsük oldu.4 5 haftalikti daha keseyi görmemistim.ama cok uzüldüm tabi.ondan sonra 2 yildir ugrasiyorum olmadi
inşallah 2019 uğurlu gelir bebek bekleyen bütün anne adaylarına
Aynen oluyorum galiba ama sol kasığım şiş sancım var bir yandan da adet sancım var oldum gibi ama anlamadımanladım adet bittikten sonra çekiliyor sen daha adet olmadın
Cok geçmiş olsun yiilmak yok hayırlısı buymuş tatlim birdakine inş.iç kanama geçiriyordum canım çok büyümüştü farkına varamadım
Aaa sakin duymayim kuzum hayırlısı bekliycez umudu kaybetmiycez tatlim.Benim bu ay ki umudum da son buldu galiba kızlar ağlamayacam diyorum ama elimde değil çok bunaldım ne zor bi durum elden birşey gelmiyor
Dediginiz ilaclari alcam bende yararini görür gitmese.aynen canım benim eşimin hem az hareketsiz olan spermlerinde şekli bozuk dedi doktor.
canım daha önce hiç çektirdin mi kaç kere çekiliyor doktor banada söyledi ama daha çektirmedim. bilgin varsa beni bilgilendirirmisin
Kızlar ben çektirdim korkmazsaniz 5dakkada bitiyor.korkcak bisi yok sadece rahim yolu birsey acarken biraz korkuyon gibi.İlk kez çekileceğim bende canım alttan bi sıvı veriliyor yumurtalıklara ulaşıp ulaşılmadığına bakılıyor anestezi ve anestesisiz yaptırabiliyorsun
Aminnn canım hosgeldin sen nezamndir bekliyorsun.Merhabalar, ben de aranıza katılayım, bu ay ovülasyonla denedik ama yumurtlama gününü kaçırdım galiba ama Bi umut tutar diye bekliyorum ben de 7 ocak bat hayırlısı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin
Aynen canım dedigin gibi uyguluycam ins:)çok zor canim Allah sabir versin melek oldu cennette seni bekliyor .Canim bende zorla gotürdüm eşimi yalvardim kızdim küstüm birkere gidince alisiyorlar. Sezeryanla dogum sonrasi 3 5 ay sonra dogum yapanlar var ama en sagliklisi en azindan 1 yil beklemek .hem vucut hem hormonlar hemde insanin psikolojisinin eski haline gelmesi lazim.sen simdiden esine keciboynuzu özünü yedirmeye basla inanki 1yil dolunca zipkin gibi olur.ben valla ilk zamanlarda aldim kendisi yesin diye bekledim olmadi...2 3 aydir kendim kasikla yediriyorum. bazen ise giderken kapida yakaliyorum.erkeklere kalirsak isimiz yaş.
Cok geçmiş olsun yiilmak yok hayırlısı buymuş tatlim birdakine inş.
Aaa sakin duymayim kuzum hayırlısı bekliycez umudu kaybetmiycez tatlim.
Dediginiz ilaclari alcam bende yararini görür gitmese.
Kızlar ben çektirdim korkmazsaniz 5dakkada bitiyor.korkcak bisi yok sadece rahim yolu birsey acarken biraz korkuyon gibi.
Aminnn canım hosgeldin sen nezamndir bekliyorsun.
Aynen canım dedigin gibi uyguluycam ins:)
Hadi inşallah canım strest yapma hormanlari serbesr birak.Benim daha çok olmadı geçen ay karar verdik bebek istediğimize, ama geçen ay çok değerlendiremedik, bu ay ovülasyon testi yapayım dedim bayağı araştırdım. Ama eşim 3 günde bir nöbet tutuyor işinden dolayı, nöbet tuttuğu güne denk geldi yumurtlama sanırsam yani buradaki kızlar öyle söyledi ama Bi umut belki denk gelmiştir diye bekliyorum
Hadi inşallah canım strest yapma hormanlari serbesr birak.
Canım dikkat et netten okudukcada piskolojiknende olur ilk aylarda zaten şişkinlik olmaz ama hazmetme kabızlık normalde ben son aylarda olmustum veya ortalarinda insallah verdir her belirti hamile değildir bazen hiç belirti olmuyor güzel haberle gel kuzun dikkat et usutmeKızlar lütfen yardımcı olun adetime 2 gün var ve ina ılmaz şişkinlik sornu yaşıyorum, normalde adetime yakın kabızlık sorunu hiç olmazdı hatta boşaltım sistemim daha iyi çalıştığı içi adet olacagını anlardım ama bu ay öyle bişey yok aksine kabızım baya baya, karnım kocaman duruyor, bunlar belirtini yada benşim gibi yaşanlr oldumu...
Hoşgeldin canım ben 5 sene olcak 3 düşük bir kayip verdim 3 ay oldu boraz ruhen dinlencem ve sezeryanla olduğun dan 1 sene bekliycem saglikli doğum için ama planlarim doktora iyi danisip esimede kendomede duzenli beslenme ve testlerden gecmek hamile kalıyorum ama sorunlar oluyor hayirlisi canım sen nezamndir düşünüyorsun.Selam kızlar inşallah rabbim hepimize nasip etsin 2019 uğurlu gelsin hepimize Herkes ne gibi yollar izliyor Anlatalım kızlar birbirimize
İnşallah canım çok sagolCanım dikkat et netten okudukcada piskolojiknende olur ilk aylarda zaten şişkinlik olmaz ama hazmetme kabızlık normalde ben son aylarda olmustum veya ortalarinda insallah verdir her belirti hamile değildir bazen hiç belirti olmuyor güzel haberle gel kuzun dikkat et usutme
Sen kac senedir evlisin canım.İnşallah canım çok sagol
6 ay oldu bizeSen kac senedir evlisin canım.
Hadi hayırlısı kuzum inşallah allah gönlümuze göre verir gittiniz doktora.6 ay oldu bizeama en başındadır bebek istitoruz biz
Amin inşallah canımmm. Yok gitmedik daha erken oldugunu düşünüyoruz doktor için kendi haline bıraktık önceHadi hayırlısı kuzum inşallah allah gönlümuze göre verir gittiniz doktora.
En iyisini ettin 1 sene dolsun bakalım strest yapma hormonlar kusmesin pozitif olAmin inşallah canımmm. Yok gitmedik daha erken oldugunu düşünüyoruz doktor için kendi haline bıraktık önce
Evet öyle yapmak lazım biliyorum ama adete yaklaşınca stres basıyor sanki bu ay daha sakinim biraz . Sen ne kadar zamandır evlisin canımEn iyisini ettin 1 sene dolsun bakalım strest yapma hormonlar kusmesin pozitif ol
Benim 5 sene olcak 3 dusuk bir kayip verdim 3 ay once sezeyan oldu biraz dinlencem 1seneye kar genetikde kan var sonucu bekliyorum nasip seneye ruhen hazır olunca nasip edersr Rabbim.Evet öyle yapmak lazım biliyorum ama adete yaklaşınca stres basıyor sanki bu ay daha sakinim biraz . Sen ne kadar zamandır evlisin canım
İnşllah kucagına alırsım canım sende Allah saglıkla sıhhatle nasip etsin inşallahBenim 5 sene olcak 3 dusuk bir kayip verdim 3 ay once sezeyan oldu biraz dinlencem 1seneye kar genetikde kan var sonucu bekliyorum nasip seneye ruhen hazır olunca nasip edersr Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?