Gebeliğe Hazırlık 2019 'a hamile olarak girmek isteyenler burda buluşalım♥

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah gecersin canım L Lilaseverr pcoyu yenmisti galiba sende yenersin inşallah.

Kizlaaar yardıma ihtiyacım var kafayı yicem galiba dun yani adetime 4 gün varken sabah uyandığımda peçeteye hafif pembe açık kahverengi arası renkte bir akıntı geldi. Bende adet olacagim sandım. Ama sonra kesildi. Adette olmadım. Bu sabahta aynısı oldu sadece peçeteye gelecek kadar az çamaşırım bile kirlenmedi o derece. Simdi yine kesildi. Bat 3 gün var daha. Sizce bu yerleşme kanaması olabilir mi

Her durumu göze almak lazım aadet olabilirsinde kuzum dikkat et yerlesmede olabilir bazen üzerine gormede olabilir.

Her durumu göze almak lazım aadet olabilirsinde kuzum dikkat et yerlesmede olabilir bazen üzerine gormede olabilir.
Ayyy canim valla her dakika tuvalete gidip bakalım geliyor :) hep böyle olurdu ama adettendir 1 gün önce olur sonra adet olurdum bir ilk yaşıyorum merak ettim yasayan var mi başka acbaa diye :)

Ayyy canim valla her dakika tuvalete gidip bakalım geliyor :) hep böyle olurdu ama adettendir 1 gün önce olur sonra adet olurdum bir ilk yaşıyorum merak ettim yasayan var mi başka acbaa diye :)
Bende yasadim 1 hafa vardı adetime bi iki damla açık renkte geldi simra gelmedi leke leke cok az gelmişti sonra hamile kalmıştım geçmişti günüm.

Naptin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…