- Konu Sahibi Tatlianne20
-
Hoşgeldin canim♥Bende varııımmm bat 6 ocak :)
Inşallah gecersin canım L Lilaseverr pcoyu yenmisti galiba sende yenersin inşallah.Merhabalar bende 5 aylık evliyim hiç korunmadık ve bebeğimiz olmadı. Başlarda yeniyiz olur falan dedik ama 6 ay olmak üzere artık istiyoruz. Doktora gitmek istedim ve pcolu olduğumu öğrendim ve tabi birde tiroidlerimin yükseldiğini farketti doktor. Şuan ilaç kullanıyorum tiroidlerim düştü. Adetin 3. Günü gittiğimde tekrar baktı doktor kistler adetle dökülmüş dedi biraz daha kendi kendine denemek ister misin yoksa tedavi başkayalım mı dedi. Bende başlayalım dedim çünkü pco çok zaman alıyor gebelik için. Glifor+inofolic+klomen başlattı doktorum. Şuan günde iki defa klomen kullanıyorum bugün 3. Günüm klomende iki gün sonra bitiyor ve 4 gün bekleyip tekrar muayeneye gideceğim. Çok umutluyum inşallah bebeğim olur. Rabbim hepimize nasip etsin. Benim gibi pco olup klomenle gebe kalan var mı acaba ??
Pco nedir kızlar ?Inşallah gecersin canım L Lilaseverr pcoyu yenmisti galiba sende yenersin inşallah.
Sende var sandım kuzu bu bir rasizlik galiba hamilelikte engelmi ne sende vwr sanmistim.Pco nedir kızlar ?
Hm tamam canımSende var sandım kuzu bu bir rasizlik galiba hamilelikte engelmi ne sende vwr sanmistim.
Her durumu göze almak lazım aadet olabilirsinde kuzum dikkat et yerlesmede olabilir bazen üzerine gormede olabilir.Kizlaaar yardıma ihtiyacım var kafayı yicem galiba dun yani adetime 4 gün varken sabah uyandığımda peçeteye hafif pembe açık kahverengi arası renkte bir akıntı geldi. Bende adet olacagim sandım. Ama sonra kesildi. Adette olmadım. Bu sabahta aynısı oldu sadece peçeteye gelecek kadar az çamaşırım bile kirlenmedi o derece. Simdi yine kesildi. Bat 3 gün var daha. Sizce bu yerleşme kanaması olabilir mi
Ayyy canim valla her dakika tuvalete gidip bakalım geliyor :) hep böyle olurdu ama adettendir 1 gün önce olur sonra adet olurdum bir ilk yaşıyorum merak ettim yasayan var mi başka acbaa diye :)Her durumu göze almak lazım aadet olabilirsinde kuzum dikkat et yerlesmede olabilir bazen üzerine gormede olabilir.
Hoşgeldincanim♥[/QUOTE ]
Hoş bulduuum :)
Inşallah busene ugurlu gelir kuzum♥Ben benhamile olarak girmek istedim 2019 a adetim gecikti dün test yaptım ama sonuç negatif 3 gün sonra tekrar yapıcam test
Bende yasadim 1 hafa vardı adetime bi iki damla açık renkte geldi simra gelmedi leke leke cok az gelmişti sonra hamile kalmıştım geçmişti günüm.Ayyy canim valla her dakika tuvalete gidip bakalım geliyor :) hep böyle olurdu ama adettendir 1 gün önce olur sonra adet olurdum bir ilk yaşıyorum merak ettim yasayan var mi başka acbaa diye :)
İnşallah benim de öyle olur ve hamile kalırımBende yasadim 1 hafa vardı adetime bi iki damla açık renkte geldi simra gelmedi leke leke cok az gelmişti sonra hamile kalmıştım geçmişti günüm.
Inşallah canım güzel haberle gel. Plirsanda strest yapma bazen stresten de oluyor.İnşallah benim de öyle olur ve hamile kalırım
Naptin canım Sonic neİnşallah canım yarın doktorumdan gün alacağız çalıştığım için haftaya cumartesiye almam lazım adetim bittikten sonra 3. Gün oluyor sorun olmaz inşallah
Naptin canım.Merhaba, benim beklenen adet günüme 5 gün var. Ama sağ kasığımda dün aksamdan beri şiddetli bir agrı var. Gebelik belirtilerinde kasık ağrısı duymuştum ama genelikle hafif diye bahsediyorlardı. Bu şiddetli sağ kasık ağrısı gebelikten olabilir mi sizce?
Sol ilk zor gitti ama sonra açıldı canım çok şükür bir sıkıntı yok her şey yolundaNaptin canım Sonic ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?