• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 'a hamile olarak girmek isteyenler burda buluşalım♥

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar benim yeni oldu bebegimi kaybedeli ama hazirlikli degilim inşallah 2019 bana ve herkese uğurlu gelir kendimi toplayip belki gelecek sene hamile kalmayi dusunuyom gelin beraber bu yola hazırlık yapalım. Hamile olmak isteyen tüm anneleri bekliyorum canlar♥♥
Insallah hamile olarak gireriz.
Ayyy bu konunu yeni görüorumm.İnsallah kuzum inşallah 2019da saglıklı yavrularimiza kavusuruz:dua::anneadayı:

Kızlar bende 1. Bck yıl vajinusmusluydm. Evde kendi başıma yendim . Ama ertesi gün şansıma eşim askere gitti . Bedelli olarak . İnşallah geldiğinde tekrar bu sorunu yasamayiz. Çocuk istyrz bizde .hamilelik öncesi hangi folik asidi tavsiye edersiniz ne yapmalıyım test vb . Yardımcı olursanız sevinirim.Rabbim isteyen herkese tarttirsn annelik duygusunu .

Merabalar benim adetim 17si 6sinda 1 damla lekelenme ve 23undeyken 1 haftalik gecikmem oldu ama 1.20 cikti kan sonucu gebelik yok dendi 31 aralikda da 0 cikmisti yukselme var gibi dusunuyom.tarlusal yazdi ama icmek istemedim yukselirmi acaba

Meraba ben yarin hac çekileceğim anestezili nasıl olacağı konusunda pek bilgim yok çekilen arkadaşlar lokal mi oluyor genel mı

Meraba ben yarin hac çekileceğim anestezili nasıl olacağı konusunda pek bilgim yok çekilen arkadaşlar lokal mi oluyor genel mı

3 defa çektirdim 3ünde de anestezi de lokal de olmadı direkt uygulandı. Ama doktorun yaparsa anestezili tavsiye ederim.

Back