- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
Hadi güzel haberlerle gel canım.Sol ilk zor gitti ama sonra açıldı canım çok şükür bir sıkıntı yok her şey yolunda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi güzel haberlerle gel canım.Sol ilk zor gitti ama sonra açıldı canım çok şükür bir sıkıntı yok her şey yolunda
Özel deki doktorum 15 gün ilişki yok dedi diğer doktorum 3 4 gün yeterli dedi. 3 ayda buralara uğrama hamile olarak gel dedi :)Hadi güzel haberlerle gel canım.
Yaa çok sevindim hadi inşallah kiz gusel haberler ver bize♥Özel deki doktorum 15 gün ilişki yok dedi diğer doktorum 3 4 gün yeterli dedi. 3 ayda buralara uğrama hamile olarak gel dedi :)
İnşallah canım Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.. Ben gibi isteyenlere de ikiz inşallah :)Yaa çok sevindim hadi inşallah kiz gusel haberler ver bize♥
Bende çok istiyorum ♥Aminnİnşallah canım Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.. Ben gibi isteyenlere de ikiz inşallah :)
Bu cümleyi duyanlar deli misin dese de içimden hep ikiz geçiyor benim :)Bende çok istiyorum ♥Aminn
Insallab gönlünce ölür hepimizin bende hayal ediyim yani:)Bu cümleyi duyanlar deli misin dese de içimden hep ikiz geçiyor benim :)
Ayyy bu konunu yeni görüorumm.İnsallah kuzum inşallah 2019da saglıklı yavrularimiza kavusuruzSelam kızlar benim yeni oldu bebegimi kaybedeli ama hazirlikli degilim inşallah 2019 bana ve herkese uğurlu gelir kendimi toplayip belki gelecek sene hamile kalmayi dusunuyom gelin beraber bu yola hazırlık yapalım. Hamile olmak isteyen tüm anneleri bekliyorum canlar♥♥
Insallah hamile olarak gireriz.
Nasılsın kuzum hosgeldin♥Ayyy bu konunu yeni görüorumm.İnsallah kuzum inşallah 2019da saglıklı yavrularimiza kavusuruz
Iyiyim bitanem 2 gündür temizlik yapiorm.Kocam gelecek haftayaSen nasılsınNasılsın kuzum hosgeldin♥
Meraba ben yarin hac çekileceğim anestezili nasıl olacağı konusunda pek bilgim yok çekilen arkadaşlar lokal mi oluyor genel mı