Gebeliğe Hazırlık 2019 'a hamile olarak girmek isteyenler burda buluşalım♥

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen cnm dene sonuçta bitkisel zararı olmaz

Canim bende daha dusuk yapinca sperm sekil bozuklugundan dediler. Saracoglunun videosunu izledim evicap 200lük mucizevi birsey onu kullaniyoruz 3 aydir cok sukür iyi cikti.doktorada soyledim icirmeye devam et cok iyi dedi.
Kuzum bizde emoxin kullanıyoruz keciboynuzu ve çakşır otu içiyor bakalım martta tekrar test yapılacak umarım ıyi çıkar

ay inşallah kuzum ya bir bakmışsın tekrar gitmeye gerek kalmadan gelmiş bebişler

Nar zamani canim bol bol nar yedir eşine.birde internette havuç suyu yaziyor.tavsanlar cok ürüyorlarmis o yüzden .ben ara ara havuc suyu da iciriyorum icine bir damla saf zeytinyaği koyuyorum .ahhh canim bu uğurda yiyip icmedigimiz kalmadi.

valla kuzum 1 yıldır yapmadığım şey kalmadı, eşimin sorununu öğrendik şimdide onu ye bunu iç o zararlı yemek diye diye adamın kafasını şişirdim, bu arada sigarayı da bıraktırdım Rabbim yıllardır uğraşanlara sabir versin çok zormuş evlat hasreti çekmek

Tez zamanda kucagin dolar canim insallah.benim eşimin degerleri iyi rahim filmim temiz hormon ve vutamin degerlerim iyi ama yinede olmuyor nasip demekki.

Tez zamanda kucagin dolar canim insallah.benim eşimin degerleri iyi rahim filmim temiz hormon ve vutamin degerlerim iyi ama yinede olmuyor nasip demekki.
aynen canım herşeyin bir vakti var , her nasip vaktine esir hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin Rabbim hepimize

Kızlar size de danışayım HSG için devlet hastanesi mayısa gün verdi özele mi yaptırayım ikisinde de doktorum var özel 1000 lira istedi kafam yok karışık bazıları bekle erken diyor ama sonuçta 1 sene oldu

Canim 5dakka surmuycek flim cekilcek okadar paraya yazik degilmi kuzum bende düşük yasadim sonra rahim flmi istedi doktor cektirdim yumurtaliklar acik ama perde var cocugun gelişimini engelliyor dedi ankarada ameliyat olcan dedi sidiyo verdi oldum bieaz korktum ama doktor kimildana 5 dakka sürmez dedi yumurtaliklar avik tüpler falan görüyor herseyi.

çok pahalıymış ya alt tarafı ilaç verip filim çekcek maşallah ben olsam bir iki özel hastaneyede sorardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…