Gebeliğe Hazırlık 2019 'a hamile olarak girmek isteyenler burda buluşalım♥

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En mantıklısı bencede. Insallah güzel haberlerle gelirsin hic bi sorunun yoktur da Hsg sonrası da gebelik olur :) Hsg sonraki gebelik kolay olduğu da söyleniyor.
İnşallah canım yarın doktorumdan gün alacağız çalıştığım için haftaya cumartesiye almam lazım adetim bittikten sonra 3. Gün oluyor sorun olmaz inşallah

Merhaba, benim beklenen adet günüme 5 gün var. Ama sağ kasığımda dün aksamdan beri şiddetli bir agrı var. Gebelik belirtilerinde kasık ağrısı duymuştum ama genelikle hafif diye bahsediyorlardı. Bu şiddetli sağ kasık ağrısı gebelikten olabilir mi sizce?

Anladım cnm hayırlısı ya inşallah olur ama neden 3 düşük varmış araştırıldı mı bişi var ki düşükle sonuçlanıyor cnm benim de daha önce gebelik oldu ama kürtaj oldum daha sonra 1. Buçuk senedir deniyoruz olmuyor hsg çektirdim tüpler kapalı çıktı doktorumda laparoskopiyle açmayı deneyelim dedi ve 15 gün önce ameliyat oldum ve şükür tüplerim açıldı yaşım 26 yumurtalıklarım güzelmiş doktorun yaşın genç olduğu için şansın daha yüksek dedi klomen verdi işte 3 ay içinde kendiliğinden gebelik bekliyorum senden dedi 3 aydan sonra olmazsa çatlatma iğnesi falan yaparız dedi o biraz maliyetli olduğu için 3 ay kendiliğinden gebelik bekleyelim dedi inşallah bütün çabalarımıza değer

Önceden gittiğim doktorlar hep folik asit yazıp gönderiyordu bir sorun görünmüyor yumurtalar iyi olur diyip yolluyorlardı bu doktorum yeni geldi buraya iyiki buna gitmişim rahim filminde halbuki tüpler kapalıymış ondan bunca Zaman boşuna Zaman kaybetmişiz yani neyse ki geç olsun güç olmasın cnm T Tatlianne20

İnşallah canım yarın doktorumdan gün alacağız çalıştığım için haftaya cumartesiye almam lazım adetim bittikten sonra 3. Gün oluyor sorun olmaz inşallah

Yok canm tam zamanı diyebilirim adetin 3. 5. günü yapmayı uygun görüyorlar genelde.

Inşallah güzel sonuç alırız öteki dusuklerimde bisi cikmadi bi ikinci dusukde rahim flimmi çekildi perde varmış onun ameliyati olmuştum sonra başka sıkıntı yoktu 3 cude 2 aylıkken düştü kürtaj oldum dörde arkasindan kaldim oda sorun cikti vefat etti bir ay sonra. Genetiktw bekliyom bakalim. Sende insallah guzel sağlıkli haberle gel kuzum♥♥

Selam canım her ağrı gebelik degil belki adet belki usuttun dikkat et yine sen belirti olabliyorda olmayada biliyor canim.

22'sinde adet olmam gerekiyordu gecikti. 22'sinde test yaptım negatifti. Hiç bir hamilelik belirtiside yaşamıyorum ondan dolayı kan vermekte istemiyorum. Ne zaman kan versem o gece adet oluyorum çok sinir bozucu oluyor.

22'sinde adet olmam gerekiyordu gecikti. 22'sinde test yaptım negatifti. Hiç bir hamilelik belirtiside yaşamıyorum ondan dolayı kan vermekte istemiyorum. Ne zaman kan versem o gece adet oluyorum çok sinir bozucu oluyor.

Tekrar evde testi yenile canm sabah ilk idrarla. insAllah vardır meleğin

İnşallah kuzum benim çok üzüldüm ama nedenini iyice araştırt bence mutlaka biryerde bi uyuşmazlık var ki bu şekilde oluyor ama şükür gebe kalabiliyorsun cnm benim şimdiye kadar hiç bişeyin yok diyip yolluyorlardı doktorumu değiştirdim tüllerim kapalı olduğunu öğrendim inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Canim inşallah guzel haberle gelirsin idrar testi yap bi bakalım içinde kalmasin dikkat et kuzum

1,5 senedir korunmuyoruz. Pko'lu olduğum için sürecin kolay olmayacağını biliyordum. Bu süreci bedenimi sağlıklı hale getirmek için fırsata çevirmek istedim. Ara sıra içtiğim sigarayı tamamen bıraktım. İçkiyi azalttım, gebelik ihtimali olabilecek durumlarda asla içmiyorum. Toksoplazma bağışıklığım yok, hijyene aşırı dikkat ediyorum. Kedilerimin kumlarını asla değiştirmiyorum ve parazit tedavilerine ekstra dikkat ediyorum. Hamile kalmak istediğim için bu bilgiyle bir diyetisyenle 10dan fazla kilo verdim.

Polikistiklerim, multi kistik olmaya başladı. Adet döngüm, inanılmaz düzenli olmaya başlamıştı. Uzunca bir süre inofolic kullandım. Klomen+çatlatma iğnesi oldum. Tabii, rüyalarıma giren yüzünü seçemediğim bebeklerim oldu.

2 ay evvel hsg çektirdim. Doktorum eşimden spermiyogram istedi. O testi asla yapmayı kabul etmiyor, çünkü şu an çocuk istemiyor çünkü ekonomik sorunlar... Ama korunmayı bırakmayı kendi teklif etti, bu süreçlerin hepsinde o da vardı. Hala korunmuyoruz ama tedavi sürecime karşı tepkisi çok yıpratıcı. Daha da vahimi yaşım... Polikistik overlerimin azalma sebebi olarak yumurta rezervlerinin azalması diyorlar.

Çok üzgünüm. Çocuğum olamayabilir, acı çekebilirim ama keşke eşim bu yükümü hafifletebilseydi. Keşke bu yolda başımı ona dayayabilseydim...

İnofolik içmeyi bıraktım. İş kurmak, iş bulmak için kendimi yırtıyorum. Tek motivasyonum çocuğumu büyütebilmek için para kazanmak. Bu ay, uzun zaman sonra adetim gecikti. Regl belirtim olan belirtilerin çoğu gebelik belirtisi. Yarın bir idrar testi yapacağım. Muhtemelen stresten gecikti.

Sanmıyorum ama içimde ufacık umut var, belki de her şeyi doğru yapmışızdır, doğal yollardan olacaktır.

Allah hepimize sağlıklı, mutlu ve uzun ömürlü evlatlar bağışlasın. Onları sevgisiz, annesiz-babasız bırakmasın.

Haberini bekliyorum canjm senin için dua etcem ♥

Merhabalar bende 5 aylık evliyim hiç korunmadık ve bebeğimiz olmadı. Başlarda yeniyiz olur falan dedik ama 6 ay olmak üzere artık istiyoruz. Doktora gitmek istedim ve pcolu olduğumu öğrendim ve tabi birde tiroidlerimin yükseldiğini farketti doktor. Şuan ilaç kullanıyorum tiroidlerim düştü. Adetin 3. Günü gittiğimde tekrar baktı doktor kistler adetle dökülmüş dedi biraz daha kendi kendine denemek ister misin yoksa tedavi başkayalım mı dedi. Bende başlayalım dedim çünkü pco çok zaman alıyor gebelik için. Glifor+inofolic+klomen başlattı doktorum. Şuan günde iki defa klomen kullanıyorum bugün 3. Günüm klomende iki gün sonra bitiyor ve 4 gün bekleyip tekrar muayeneye gideceğim. Çok umutluyum inşallah bebeğim olur. Rabbim hepimize nasip etsin. Benim gibi pco olup klomenle gebe kalan var mı acaba ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…