Gebeliğe Hazırlık 2019 'a hamile olarak girmek isteyenler burda buluşalım♥

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen bende belki sprm bozukluğu olabilirde dedim arkadasdan duyunca toplayim da bi doktordan rica edip esimede test yapilmasini istiycem.

canım daha önce hiç çektirdin mi kaç kere çekiliyor doktor banada söyledi ama daha çektirmedim. bilgin varsa beni bilgilendirirmisin
İlk kez çekileceğim bende canım alttan bi sıvı veriliyor yumurtalıklara ulaşıp ulaşılmadığına bakılıyor anestezi ve anestesisiz yaptırabiliyorsun

çok zor canim Allah sabir versin melek oldu cennette seni bekliyor .Canim bende zorla gotürdüm eşimi yalvardim kızdim küstüm birkere gidince alisiyorlar. Sezeryanla dogum sonrasi 3 5 ay sonra dogum yapanlar var ama en sagliklisi en azindan 1 yil beklemek .hem vucut hem hormonlar hemde insanin psikolojisinin eski haline gelmesi lazim.sen simdiden esine keciboynuzu özünü yedirmeye basla inanki 1yil dolunca zipkin gibi olur.ben valla ilk zamanlarda aldim kendisi yesin diye bekledim olmadi...2 3 aydir kendim kasikla yediriyorum. bazen ise giderken kapida yakaliyorum.erkeklere kalirsak isimiz yaş.

Merhabalar, ben de aranıza katılayım, bu ay ovülasyonla denedik ama yumurtlama gününü kaçırdım galiba ama Bi umut tutar diye bekliyorum ben de 7 ocak bat hayırlısı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin

Hakkinda hayirlisi olsun canim benim bat da 5 ocak

aynen canım benim eşimin hem az hareketsiz olan spermlerinde şekli bozuk dedi doktor.

Canim bende daha dusuk yapinca sperm sekil bozuklugundan dediler. Saracoglunun videosunu izledim evicap 200lük mucizevi birsey onu kullaniyoruz 3 aydir cok sukür iyi cikti.doktorada soyledim icirmeye devam et cok iyi dedi.

Cok gecmis olsun canim.rabbim beterinden korusun.bende ilk kez duydum ama bur ara internette okumustum.

sağol canım farkına varamadığım için 6 haftalık olmuştu ve yanlış yerde büyümüş iç kanamamda çoğalmış fenalaşıp hastaneye gidince öğrendim. kalp atışlarıda o haftalarda netleşiyor banada öylesi denk geldi. ilk gebeliğimdi 2 aydır kan veriyorum hgc değerimin sıfır olmasını bekliyorum. hayırlısı. içim bir garip :/

Bende daha önce düsük yaptim canim sonrasinda bir süre hamilelik düsünme.rabbim şifa versin.hersey biz insanlar icin.

öyle canım. sen neden düşük yaptın kaç aylıktı

Canim benim sadece kanda 600 lere cikti beta hcg sonra düsuse gecti sifirlaninca düsük oldu.4 5 haftalikti daha keseyi görmemistim.ama cok uzüldüm tabi.ondan sonra 2 yildir ugrasiyorum olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…