- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
Aynen bende belki sprm bozukluğu olabilirde dedim arkadasdan duyunca toplayim da bi doktordan rica edip esimede test yapilmasini istiycem.bencede cnm her iki tarafta gitmeli ben hep sorun bende deir diye düşünüyordum ama eşimdeymiş, bu arada sanada çok geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasın hayırlı sağlıklı salih bir evlat nasip etsin en tez zamanda
Canim kalbi atiyor ama dis gebelik hiç duymadım ben.merhaba arkadaşlar sizleri görünce bende yazmak istedim.. bende 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim sevindik mutlu olduk sonra fenalaştım ve dış gebelik olduğunu öğrendim. halbuki kalbi bile atıyordu
Canim kalbi atiyor ama dis gebelik hiç duymadım ben.
aynen canım benim eşimin hem az hareketsiz olan spermlerinde şekli bozuk dedi doktor.Aynen bende belki sprm bozukluğu olabilirde dedim arkadasdan duyunca toplayim da bi doktordan rica edip esimede test yapilmasini istiycem.
Benim bu ay ki umudum da son buldu galiba kızlar ağlamayacam diyorum ama elimde değil çok bunaldım ne zor bi durum elden birşey gelmiyor
Adet oluyorum yine galiba. HSG yolu göründü bananasıl oldu canım geçmiş olsun zaman herşeyin ilacı
Adet oluyorum yine galiba. HSG yolu göründü bana
İlk kez çekileceğim bende canım alttan bi sıvı veriliyor yumurtalıklara ulaşıp ulaşılmadığına bakılıyor anestezi ve anestesisiz yaptırabiliyorsuncanım daha önce hiç çektirdin mi kaç kere çekiliyor doktor banada söyledi ama daha çektirmedim. bilgin varsa beni bilgilendirirmisin
İlk kez çekileceğim bende canım alttan bi sıvı veriliyor yumurtalıklara ulaşıp ulaşılmadığına bakılıyor anestezi ve anestesisiz yaptırabiliyorsun
Canim bazende hicbir belirti olmayada biliyor piskolojikmende oluyor sen umudunu kaybetme canım yinede allah büyük ben 4 ay oldu sezeryanla oldumya kaybettim bebegimi taze oldugundan bi seneye yakin dinlencem sonucta gelsin doktora gittigimde hazirlik yapıcam esimide gostercem ben desem gitmezde doktordan rica edip cagirmasini test yapmasini istiycem.
Merhabalar, ben de aranıza katılayım, bu ay ovülasyonla denedik ama yumurtlama gününü kaçırdım galiba ama Bi umut tutar diye bekliyorum ben de 7 ocak bat hayırlısı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin
iç kanama geçiriyordum canım çok büyümüştü farkına varamadım
Hakkinda hayirlisi olsun canim benim bat da 5 ocak
aynen canım benim eşimin hem az hareketsiz olan spermlerinde şekli bozuk dedi doktor.
Cok gecmis olsun canim.rabbim beterinden korusun.bende ilk kez duydum ama bur ara internette okumustum.
sağol canım farkına varamadığım için 6 haftalık olmuştu ve yanlış yerde büyümüş iç kanamamda çoğalmış fenalaşıp hastaneye gidince öğrendim. kalp atışlarıda o haftalarda netleşiyor banada öylesi denk geldi. ilk gebeliğimdi 2 aydır kan veriyorum hgc değerimin sıfır olmasını bekliyorum. hayırlısı. içim bir garip :/
Bende daha önce düsük yaptim canim sonrasinda bir süre hamilelik düsünme.rabbim şifa versin.hersey biz insanlar icin.
öyle canım. sen neden düşük yaptın kaç aylıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?