- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
Kızlar peki ne kadardır istiyorsunuz bebiş
Kızlar peki ne kadardır istiyorsunuz bebiş
Ben eczanede sordum 35 TL dediler. Biz İzmir'de sağlık konusunda biraz tuzlu hizmet alıyoruz
Bazen adetten hemen sonra yada hemen önce hamile kalan da var yumurtlamaya bağlı kalmak ne kadar doğru bilemedim inş olur KuzumÇünkü iğneden hemen sonra çatladı yumurta bi hafta boyunca gün aşırı yap dedi adetime 10 gün kaldı bugün kontrole gittim artık yapma dedi 1 yıldır istiyorum ben:)
Niyetim 2018 bahar aylarında doğum yapmaktı, derken Mayıs'ta sürpriz bir gebelik öğrendim.. olsun, kış bebeği olsun bizim olsun dedik, sevindik.. düşükle sonuçlandı. Çalışmaya devam..Kızlar peki ne kadardır istiyorsunuz bebiş
Bazen adetten hemen sonra yada hemen önce hamile kalan da var yumurtlamaya bağlı kalmak ne kadar doğru bilemedim inş olur KuzumÇünkü iğneden hemen sonra çatladı yumurta bi hafta boyunca gün aşırı yap dedi adetime 10 gün kaldı bugün kontrole gittim artık yapma dedi 1 yıldır istiyorum ben:)
Benim 5 ay olduKızlar peki ne kadardır istiyorsunuz bebiş
İnş canım inş ya dua edinnAaa 3 kadar biz simdi heycan yapariz, insallah hamilesindir canim
Allah biran önce nasip etsin inşNiyetim 2018 bahar aylarında doğum yapmaktı, derken Mayıs'ta sürpriz bir gebelik öğrendim.. olsun, kış bebeği olsun bizim olsun dedik, sevindik.. düşükle sonuçlandı. Çalışmaya devam..
Sadece yumurtlama dönemine bağlı kalmadan yap çalışmanı canımBenim 5 ay oldu
Ankara’da 10 15 20 25 diye gidiyorBen eczanede sordum 35 TL dediler. Biz İzmir'de sağlık konusunda biraz tuzlu hizmet alıyoruz
Erken yumurtlama olduysa test de erken sonuç verir hadi hayırlısıCanım dünü ve bugünü değerlendirmen lazım. Yumurta olgunlaşıp çatlayınca yani döllenmeye hazır olunca sıvı salınıyor benim yumurtlamam 25'iydi bat 10 kasım benimki erken oldu.
İnş hemen olur canımSanırım 5 aydır ilk boş gebeligimi saymazsak .d
Baya tuzluymus sizin taraflar
İnş hemen olur canım
Ben bu ay ovulasyon testi yaptim yumurtlamam gecti cuma gunuydu, ikincikez yumurtlama olabilirmiSadece yumurtlama dönemine bağlı kalmadan yap çalışmanı canım
Ben bu ay ovulasyon testi yaptim yumurtlamam gecti cuma gunuydu, ikincikez yumurtlama olabilirmi
Çok üzüldüm canım inşallah olur geçmiş olsunbenım 3 gebelıgım oldu ıkısı kurtaj sonuncuda tam oldu hersey yolunda dedım dogumdan bı kacgun önce kaybettım 9 ay hamılelık surecı 7 ay da vucut kendısını toplasın dıye bekledım bu ayla 2 aydır denıyorum hakkımızda hayırlısı
Canım 9 aylık hamileyken ev işini yapan tanıdıklarım var. Bu kadar evham yapma.Arkadaşlar iyiaksamlar malum kış geldi temizlik yapmak gerek benim eğer olursa ilk hamileligim olacak korkuyorum şimdi iş yapmaya yapıyorum ama yapmamalı miyim
Cok uzuldum canim insallah bu kez saglikli kucaguna alirsin bebeginibenım 3 gebelıgım oldu ıkısı kurtaj sonuncuda tam oldu hersey yolunda dedım dogumdan bı kacgun önce kaybettım 9 ay hamılelık surecı 7 ay da vucut kendısını toplasın dıye bekledım bu ayla 2 aydır denıyorum hakkımızda hayırlısı
benım 3 gebelıgım oldu ıkısı kurtaj sonuncuda tam oldu hersey yolunda dedım dogumdan bı kacgun önce kaybettım 9 ay hamılelık surecı 7 ay da vucut kendısını toplasın dıye bekledım bu ayla 2 aydır denıyorum hakkımızda hayırlısı
İnşallah canm rabbim isteyen herkese versinİnş canım inş ya dua edinn