Şu yumurtlama zamanını bu kdr takmamalisin canım gerçekten çok yordu kafanı
Çok üzüldüm canım inşallah olur geçmiş olsun
ben dogumdan bı hafta öncesınden halı cam falan sıldım tabı bebegımızı kaybettım ama sebebıs baska bısı ne oldugunu bılmıyorum ögrenemedımCanım 9 aylık hamileyken ev işini yapan tanıdıklarım var. Bu kadar evham yapma.
BENIM İLK BU AY DENEMEM BASLADIBenim 5 ay oldu
amın canım inş cok özluyorum yoksa kı oğlumu mınık mmınık tıAllah gonlune ferahlik versin..
Insallah cok bekletmeden gelir bebis saglikla kavusursunuz..
Ah canım benim o acıyı çok iyi bilirim bende 6 aylıkken kaybettim başın sağolsun rabbim tez zamanda acını unutturacak bi bebek nasip etsinbenım 3 gebelıgım oldu ıkısı kurtaj sonuncuda tam oldu hersey yolunda dedım dogumdan bı kacgun önce kaybettım 9 ay hamılelık surecı 7 ay da vucut kendısını toplasın dıye bekledım bu ayla 2 aydır denıyorum hakkımızda hayırlısı
Yok canim o kadar da takmadim, ovulasyon testini ilk kez yaptigim icin burdaki herkez gibi size danismak istedimŞu yumurtlama zamanını bu kdr takmamalisin canım gerçekten çok yordu kafanı
Çok üzüldüm canım inşallah olur geçmiş olsun
Başın sağolsun canım doktora göründünmü sonrasındaben dogumdan bı hafta öncesınden halı cam falan sıldım tabı bebegımızı kaybettım ama sebebıs baska bısı ne oldugunu bılmıyorum ögrenemedım
amın cnm ınslah allah hepimize nasıp etsınCok uzuldum canim insallah bu kez saglikli kucaguna alirsin bebegini
Canım 9 aylık hamileyken ev işini yapan tanıdıklarım var. Bu kadar evham yapma.
İŞte adete bağlı kalma olabilir bellimolmaz mesela adet tarihi ile hamile kaldığı günü tutmayan arkadaşlarım var adetten 1 gün önce hamile kalan hemen 2 sonra hamile kalan var o yüzden bağlı kalma sadece yumurtlamaya canımBen bu ay ovulasyon testi yaptim yumurtlamam gecti cuma gunuydu, ikincikez yumurtlama olabilirmi
amın amınnAh canım benim o acıyı çok iyi bilirim bende 6 aylıkken kaybettim başın sağolsun rabbim tez zamanda acını unutturacak bi bebek nasip etsin
2 kere yumurtlama olabiliyormuş bende buyüzden testlere devam ediyorum ne olur ne olmaz diye :)Yok canim o kadar da takmadim, ovulasyon testini ilk kez yaptigim icin burdaki herkez gibi size danismak istedim
Yok canim o kadar da takmadim, ovulasyon testini ilk kez yaptigim icin burdaki herkez gibi size danismak istedim
İŞte adete bağlı kalma olabilir bellimolmaz mesela adet tarihi ile hamile kaldığı günü tutmayan arkadaşlarım var adetten 1 gün önce hamile kalan hemen 2 sonra hamile kalan var o yüzden bağlı kalma sadece yumurtlamaya canım
Çok haklısın vallaSoyleme canim. Hamile oldugunu da 2 ay falan belli etme. Milletin lafi bitmez. Herkes çok bilmiş masallah.
Aynen öyleHeyecanını anlıyorum canım ama hergun soruyorsun ins olur birazcık da kısmet bu işler bu yönden bak yumurtanın erken catladi olmayacak aman köy ver gitsin daha yeniyiz bu yolda ins kucagimiz dolacak bizimde :)
Demek istediğim biyonden buydu :)
Insallah canimHeyecanını anlıyorum canım ama hergun soruyorsun ins olur birazcık da kısmet bu işler bu yönden bak yumurtanın erken catladi olmayacak aman köy ver gitsin daha yeniyiz bu yolda ins kucagimiz dolacak bizimde :)
Demek istediğim biyonden buydu :)
amın canım inş cok özluyorum yoksa kı oğlumu mınık mmınık tı
aynen canım cok tesekkur ederımÖzlenmez mi..
Bide görmek bambaska bi duygu..
Insan hamile kalinca rahatlayacak saniyor.Sonra ayri bi donem basliyor daha riskli daha tedirgin aslinda..Ve hicbiseyin garantisi olmayan..
Gönlüne göre olsun insallah hersey