- 14 Kasım 2016
- 986
- 2.669
Çok çok geçmiş oldun onun tedavisi var diye biliyorum keseyi yukarı alıyorlar diye kuzumKistim yok canım sitsit var idranini tutamama
İki sene önce kistim varmış patlamis aynı zamanda kum döktüm Allah kimseye böyle birşey vermesin o sırada memleketteydim doktor iç kanama olabilir demisti ne ter döktüm ameliyata alıyorlardı
Aynn canım öyle
Ayy inş canım inşşşBaşlansa iyi olur diyorlar illa öyle olacak diye bir şey yok canım merak etme. Çoğu doktor da gerek yok diyor mesela. Arkadaşım da gebe kalmak istiyor aynı dönemlerde doktora gittik benim doktor başla dedi onun doktoru gerek yok zaten hamile kalınca kullanacaksın yediklerinden alıyorsundur şimdi folik o yeter dedi...
O yüzden için rahat olsun
İnşallah hamilesindir bugünün güzeli haberlerinden biri de senden gelsin
Bol hamile haberli bir gün olsun
Başlansa iyi olur diyorlar illa öyle olacak diye bir şey yok canım merak etme. Çoğu doktor da gerek yok diyor mesela. Arkadaşım da gebe kalmak istiyor aynı dönemlerde doktora gittik benim doktor başla dedi onun doktoru gerek yok zaten hamile kalınca kullanacaksın yediklerinden alıyorsundur şimdi folik o yeter dedi...
O yüzden için rahat olsun
İnşallah hamilesindir bugünün güzeli haberlerinden biri de senden gelsin
Bol hamile haberli bir gün olsun
Çok çok geçmiş oldun onun tedavisi var diye biliyorum keseyi yukarı alıyorlar diye kuzum
Evet senin hiç üşütmemen lazım kuzumİleri safhafa canım o ilaçla tedaviyi öncelik kılıyor daha açık düşün ki abdest diyorum o sırada kıldım kıldım namazı başka türlü olmuyor tuvaletten çıkamıyorum usuttugum zaman bu ara gene iyiyim
Yapma artık dedi doktorİyi o zaman çalışmaları yap sabaha kadarda yataktan kalkma canım
Nedennn
Benim doktora boş gebelikte geç kalmissiniz demişti .d
Az önce kan verdimmm inş ya inşş Allah hepimize versinn saat 3 ye çıkar dediler başkent Hastanesine gittim dua edinnn bana
Öyle gerçekten nasıl bekleyeceğim bugün işede gitmedim evdeyimHeyecanlı bekleyiş başladı 3 e kadar nasıl beklenir şimdiinşallah pozitif çıkar
Benim de aynı sizin ki gibi sat 14 ekim ovulasyon testi yapıyorum daha bugün koyulaşmaya başladı geç yumurtlama oluyor galiba zaten döngüm 33 gün falan test yaparsanız yumurtlama günü ile fikir edinebilirsiniz dedğiniz akinti dün falan geldi benm de ilk deneyisim 5 aylık evliyimMerhaba kızlar ben evleneli 2 yıl oldu bu ay ilk kez denedikdaha yolun başındayım. İnşallah hepiniz çift çizgileri görürüz bat 16-17 kasım. Biraz geç yumurtlamam oluyor sanırım sat tarihim 14 ekimdi o şeffaf akıntı dün ve önceki gün geldi normal mi?
Soyleme canim. Hamile oldugunu da 2 ay falan belli etme. Milletin lafi bitmez. Herkes çok bilmiş masallah.Ayy inş ilk sizle paylaşmış oluyorum bu arada burasında ailem gibi oldu daha kimseye demedimmm aynen saat 3 ekadar ne yapcaz şimdiii
O kadarda şey etmemek lazım 3 ay önceden baslamaliyiz diye sonuçta kaç kişi sürpriz bir şekilde hiç beklemediği anda hamile kalıyor sağlıklı bebisleri oluyor kafaya çok takma :)
Hepsi ayrı bir hava zaten... Gerçekten doktorları bazen anlamıyorumO kadar çok karşılaştım ki bu durumla. Birinin dediğini başka biri kesin bir dille yalanlayabiliyor.
Sanırım bazı konularda da en güzeli anne adayı iç güdülerimize güvenmek
Heyecanlı bekleyiş başladı 3 e kadar nasıl beklenir şimdiinşallah pozitif çıkar
Çünkü iğneden hemen sonra çatladı yumurta bi hafta boyunca gün aşırı yap dedi adetime 10 gün kaldı bugün kontrole gittim artık yapma dedi 1 yıldır istiyorum ben:)Nedennn
Aaa 3 kadar biz simdi heycan yapariz, insallah hamilesindir canimÖyle gerçekten nasıl bekleyeceğim bugün işede gitmedim evdeyim
Ben eczanede sordum 35 TL dediler. Biz İzmir'de sağlık konusunda biraz tuzlu hizmet alıyoruzErken test 15 tl kuzu alınn