Aynen bende netten 15 e aldım kargo dahil 2 si 30 a geldi nette baya araştırdım haftasına kadar söylediği doğruysa gerçekten güzel bir test gelsinde bi görcez bakalımHea dün akşam bizde onun muhabbetini yaptık eczanede 25 TL'ye satılıyor ben internette araştırdım 15 lira dedim gene kaziklandik biz eşim de diyor git internetten al ne diye zarara sokuyonbeni çok güldük ya
Markası ne bariAnam senin eş direk yapıştırmış lafı
Kaziklandim teyyy teyyy teyyy baya hemde e
Aynen bende netten 15 e aldım kargo dahil 2 si 30 a geldi nette baya araştırdım haftasına kadar söylediği doğruysa gerçekten güzel bir test gelsinde bi görcez bakalım
Markası ne bari
Canım dünü ve bugünü değerlendirmen lazım. Yumurta olgunlaşıp çatlayınca yani döllenmeye hazır olunca sıvı salınıyor benim yumurtlamam 25'iydi bat 10 kasım benimki erken oldu.Bugün kontrole gittim yumurtam çatlamış ve sıvı var dedi ne demek oluyo bu
Doktora gittin mi hiç her kadında iltihap oluyormuş ama bazılarında çok olunca tüpe döllenen yumurta gidemiyormuş gömülüyormuş vücuttan atılıyormuş onun yüzündenBen iltihapliyim o zaman .d
Canım dünü ve bugünü değerlendirmen lazım. Yumurta olgunlaşıp çatlayınca yani döllenmeye hazır olunca sıvı salınıyor benim yumurtlamam 25'iydi bat 10 kasım benimki erken oldu.
Doktora gittin mi hiç her kadında iltihap oluyormuş ama bazılarında çok olunca tüpe döllenen yumurta gidemiyormuş gömülüyormuş vücuttan atılıyormuş onun yüzünden
Expresli birseydi galibaKız su turuncu kutusu olan varya ondan ismini hatırlamıyorum
evet canım vajinal ultrason ile bakıyor.Doktor alttan mı bakıyor yumurtanın catlayip catlamadigina
Expresli birseydi galiba
Ama kisti oluşta hamile kalanda var KuzumBen dün su içmedim genelde su icmedigimde böyle sorunla karşılaşıyorum birde kronik sitsit var zaten
Bendede geçen ay sarı akıntı vardı. Doktor enfeksiyon başlangıcı olabilir dedi. ayaklarını sıcak tutman ve bol bol su içmen lazım.Ben dün su içmedim genelde su icmedigimde böyle sorunla karşılaşıyorum birde kronik sitsit var zaten
evet canım vajinal ultrason ile bakıyor.
En güzeli internetten almak gayet uyguna geliyorHiç bilmiyorum ama doğru gösterdi onu biliyorum artık almayacağım zaten eczaneden netten sipariş vericem su 4 gün hele bir geçsin de
İşte daha 3 gün geçti bende garanti kan vereyim dedimsilik cıkınca genelde hamıle olunuyo baya bı gecınce yapınca cok net cıkıyo
Bende sevmiyorum hiç ama görebilmek için mecburen bakıyorlar. İki defa yaptırdım bu işlemi ikisindede o gün kasığım çok ağrıdı kendimi kastığım için galiba.Hiç sevmiyorum onu ben
Kistim yok canım sitsit var idranini tutamamaAma kisti oluşta hamile kalanda var Kuzum
Bendede geçen ay sarı akıntı vardı. Doktor enfeksiyon başlangıcı olabilir dedi. ayaklarını sıcak tutman ve bol bol su içmen lazım.
Hoşbulduk Canım inşallah öylesine denediğiniz bile tutar. Folik asite 3 ay önce başlamak lazımmış ama ben 1 haftadır kullanıyorum
Az önce kan verdimmm inş ya inşş Allah hepimize versinn saat 3 ye çıkar dediler başkent Hastanesine gittim dua edinnn bana
Bende sevmiyorum hiç ama görebilmek için mecburen bakıyorlar. İki defa yaptırdım bu işlemi ikisindede o gün kasığım çok ağrıdı kendimi kastığım için galiba.