2018 yılı sıfırdan birikime başlayanlar

İnşallah hersey yoluna girer kendine olan özgüvenini ne olursa olsun kaybetme eşin de bir anlık öfkeyle davranmıştır kıskanclıktan gözü dönmüş anlaşılan. İnşallah en yakın zamanda herşey düzelir. Ama dediğin gibi eşe tüm para söylenmemeli. Çünkü biz sıkıntılı durumlarda daha cok yıpranıyoruz toparlanmamiz daha uzun zaman alıyor dolayısıyla idare bir miktar paranin olmasi lazim kenarda.

Benim hep savundugum şey işte bu, biz de çalışıyoruz ki çalışmasak bile her kadının mutlaka kendine ait birikimi olmali ama az ama çok kendimizi güvende hissettirecek ya da birşey olsa hayatımıza devam edebileceğimiz birşeyler olmalı.
Neticede insanız ve herşey bizler için Estella- senin için de en hayırlısını diliyorum

Canımmm inan çok üzüldüm ne diycemide bilemedim geçmiş olsun allah hakkında hayırlısını gönlüne göre versin canım insan bunları yaşayınca duyunca görünce kadının ne kadar savunmasız korunmasız olduğunu daha iyi anlıyor

Estella- canım umarım herşey yoluna girer.
Bu da sana ders olur. Biz eşimle asla para muhabbeti yapamayız. Borcu olsa bile söylemez.
Ama bir ara ondan gizli para biriktirsigimi düşünüp bana harçlık vermiyordu. Düşünebiliyor musun?
Böyle kısıtlamaya gitmişti. Evliligimizin ilk zamnalari birde. Para kaçırdığımi para hesabı yaptığımı söylemişti.

Suan oyle bir durum yok. Ancak Bende görmeyeceği şekilde birikime devam ediyorum.
Altın üzerinden gidiyorum.
Bebeğimiz içinde beraner biriktiriyoruz.

Verdiği paralarla kendime birkaç eksik gedik alıyorum. Bu sayede harcadığımi düşünüyor.

Oysa babam bile derdi senle evlenen zengin olur kıymetini bilirse derdi. Çok tutumluyumdur ama eşim benim gibi değil.
Onun parasını yönlendirmek bana düşmüyor.
O yüzden bende bana okul için verdiklerini biriktiriyorum.

Hergün 15 lira yemeğe verecegime yemekhane kartı yapıyorum haftalık 11 lira veriyorum.

Günlük yol param ve bazen canimin istediği şeyler oluyor onları alıyorum.
Biraz biraz para birikiyor.

Estella- allah yardımcın olsun canım inşallah.
Bence de bir kadının kenarda mutlaka parası olmalı.

Hepinize destekleriniz için çok çok teşekkür ediyorum o kadar iyi geliyo ki yazdıklarınız

Aylarca uğraşıp didinip biriktirdiğim bi anda pufff

Evliliğimde dönüm noktasına girdim güven sevgi paylaşım bunların hepsini sorguluyorum.

Artık eşten gizli kese yapmaya karar verdim bu kesin. Pazartrsi günü ilk adımlarını atıcam inşşlah. Ailem için ev alma hayalim vardı bundan asla vazgeçmicem. Yine uğraşmaya didinmeye devam

bankadakı bozdurdum dedıklerıni de esin aldımı canım barı o guvence olurdu sana ınsAllah her sey daha guzel olur canını sıkma

bankadakı bozdurdum dedıklerıni de esin aldımı canım barı o guvence olurdu sana ınsAllah her sey daha guzel olur canını sıkma
Bankadan aldığım gram altınları sattım 3000 onunla idare edicem iş bulana kadar

İyi ki altın hesabı açtırmışım birikim yapmışım. Ondan da baya güç aldım aslında

Canım hayırlı olsun bozdurdun mu?
Bayağı yüksek seyrediyor. Bereketini gör inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…