-
- Konu Sahibi Maleficent2012
- #1.901
İnşallah hersey yoluna girer kendine olan özgüvenini ne olursa olsun kaybetme eşin de bir anlık öfkeyle davranmıştır kıskanclıktan gözü dönmüş anlaşılan. İnşallah en yakın zamanda herşey düzelir. Ama dediğin gibi eşe tüm para söylenmemeli. Çünkü biz sıkıntılı durumlarda daha cok yıpranıyoruz toparlanmamiz daha uzun zaman alıyor dolayısıyla idare bir miktar paranin olmasi lazim kenarda.Çok sağolun arkadaşlar gerçekten kötüydüm hala çok iyi değilim ama çözüm bulmaya çalışıyorum öncelikle kendim için
Yen'i evlendim çocuğum yok. Konuştum eşle aile terapistine gitmeye karar verdik, deneyelim dedik. Çok şaşırdım kabul etti kestirip atmadı. Şimdi terapist arayışındayız. Bakalım neler olacak
Canımmm inan çok üzüldüm ne diycemide bilemedim geçmiş olsun allah hakkında hayırlısını gönlüne göre versin canımEşin kıskançlık krizleri yüzünden işten çıkmak zorunda kaldım. Tartışmalar büyüyünce çıktım aileme geldim. Valizimi toplarken ilk işi çantama gidip altınları almak oldu. Ben taktım bunları nişanda deri aldı. Allahtan bankadakiler vardı. Şimdilik onla idare ediyorum.
Amin canım çok sağol duaların için allah yardımcımız olsun
Aynen kenarda hep birikim olmalı.
Ben ayrı gayrımız olmasın diye her şeyi söyledim. Açtım uygulamadan bak bu kadar altınımız paramız var muhabbeti yaptım. Şimdi ne kadar aptalca geliyo.
Kendisi de benden sonra bi akrabasına gitmiş başka şehre. Yiyordur orda o altınları.
Ne hakaretlere maruz kaldım. Çok zor. Ne hayallerle yola çıktım neler oldu. Çok üzgünüm kırgınım kendime güvenim yerle bir. İş başvurusu yapmaya bile güvenim kalmadı
Estella- canım umarım herşey yoluna girer.
Bu da sana ders olur. Biz eşimle asla para muhabbeti yapamayız. Borcu olsa bile söylemez.
Ama bir ara ondan gizli para biriktirsigimi düşünüp bana harçlık vermiyordu. Düşünebiliyor musun?
Böyle kısıtlamaya gitmişti. Evliligimizin ilk zamnalari birde. Para kaçırdığımi para hesabı yaptığımı söylemişti.
Suan oyle bir durum yok. Ancak Bende görmeyeceği şekilde birikime devam ediyorum.
Altın üzerinden gidiyorum.
Bebeğimiz içinde beraner biriktiriyoruz.
Verdiği paralarla kendime birkaç eksik gedik alıyorum. Bu sayede harcadığımi düşünüyor.
Oysa babam bile derdi senle evlenen zengin olur kıymetini bilirse derdi. Çok tutumluyumdur ama eşim benim gibi değil.
Onun parasını yönlendirmek bana düşmüyor.
O yüzden bende bana okul için verdiklerini biriktiriyorum.
Hergün 15 lira yemeğe verecegime yemekhane kartı yapıyorum haftalık 11 lira veriyorum.
Günlük yol param ve bazen canimin istediği şeyler oluyor onları alıyorum.
Biraz biraz para birikiyor.
Estella- canım çok üzüldüm umarım herşey yoluna girer. Gerçekten sıkıntılı bi süreç
İnsan eşime güvenmeyeceksem kime güvenicem diye sorguluyor.
Umarım hatasını anlar sende birşeyler bitmeden.
Benim hep savundugum şey işte bu, biz de çalışıyoruz ki çalışmasak bile her kadının mutlaka kendine ait birikimi olmali ama az ama çok kendimizi güvende hissettirecek ya da birşey olsa hayatımıza devam edebileceğimiz birşeyler olmalı.
Neticede insanız ve herşey bizler içinEstella- senin için de en hayırlısını diliyorum
bankadakı bozdurdum dedıklerıni de esin aldımı canım barı o guvence olurdu sana ınsAllah her sey daha guzel olur canını sıkmaHepinize destekleriniz için çok çok teşekkür ediyorum o kadar iyi geliyo ki yazdıklarınız
Aylarca uğraşıp didinip biriktirdiğim bi anda pufff
Evliliğimde dönüm noktasına girdim güven sevgi paylaşım bunların hepsini sorguluyorum.
Artık eşten gizli kese yapmaya karar verdim bu kesin. Pazartrsi günü ilk adımlarını atıcam inşşlah. Ailem için ev alma hayalim vardı bundan asla vazgeçmicem. Yine uğraşmaya didinmeye devam
Bankadan aldığım gram altınları sattım 3000 onunla idare edicem iş bulana kadarbankadakı bozdurdum dedıklerıni de esin aldımı canım barı o guvence olurdu sana ınsAllah her sey daha guzel olur canını sıkma
aynen canım ıhtıyac olunca bı lıra bıle o kadar onemlikiBankadan aldığım gram altınları sattım 3000 onunla idare edicem iş bulana kadar
İyi ki altın hesabı açtırmışım birikim yapmışım. Ondan da baya güç aldım aslında
Resmini görebilir miyiz acabaM Maleficent2012 selam canım bu ay 2600 tl değerinde bilezik aldım ekler misin
Amin 6.0oo küsürlük ama bu ayki maaşımın tamamını ekledim devamı diğer topikte yazdığım gibi iki çeyrek ve bilezik bozduğum için buraya sadece bu ayki birikimi yazdım ekleme yapmadım atıyorum hemenResmini görebilir miyiz acaba
Hayırlı olsun güzel günlerde kullan inş
Resmini görebilir miyiz acaba
Hayırlı olsun güzel günlerde kullan inş
Canım çok güzel kesinlikle hayırlı olsun tekrar
Sağol canım yaCanım çok güzel kesinlikle hayırlı olsun tekrar
Yanında halkalı birşey daha mı var
aynı fikirdeyimp_ritha canım bu arada pestil gibi sevmiyorum öyle kağıt gibi zor karar verdim biraz tok olsun dedim
Kağıt gibi olanların içi çok boş oluyo
İyi günlerde kullanın
Canım hayırlı olsun bozdurdun mu?İyi günlerde kullanın
Ben yıllardır biriktirdiğim bileziklerimi bugün ev peşinatı için bozdurdum, on dakika taktım koluma şöyle bir salindim, normalde sevmem takmam ama koluna takınca da çıkarmak istemiyorsun