- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
-
- Konu Sahibi Maleficent2012
- #1.941
Teşekkür ederim sağolunGirer muhakkak önemli işleri vardır bacım. Bu sıralar bir çoğumuz hastane hastalık bazı başka işler derken giremez olduk ayrıca benzer topıclerımıze de katılabilirsiniz. Bol birikimler
Hoşgeldin aramıza. Ekonomi bölümündeki tüm topiklerde gezinebilirsiniz. Bu başlıkta ve altın biriktiriyoruz da aylık bir hedef belirliyoruz. Atıyorum gelecek ay bir çeyrek yapıcam gibi. Sonrasında listeye ekleniyorsunuz. Onun harici birçok muhabbet dönüyor. Tasarruf ve birikim, yatırımla ilgili.Unuttum yazmayı eşimin maaşı 2300 birde çocuklarımın aylık 550 euro çocuk parası var yani buraya göre az değil aslında ufakta olsa bsyler yapılabilir ama bunalım anları çok harcıyorum ipin ucunu kacirdimmi toparlaması zor oluyo maalesef
hoşgeldin aramıza mümkün olduğunca aktif olup bilgi alışverişinde bulunmamız faydalı olurUnuttum yazmayı eşimin maaşı 2300 birde çocuklarımın aylık 550 euro çocuk parası var yani buraya göre az değil aslında ufakta olsa bsyler yapılabilir ama bunalım anları çok harcıyorum ipin ucunu kacirdimmi toparlaması zor oluyo maalesef
hiç geç kaldım diye dusunme hemen bir gelir gider planı yap üzülme nereden başlasan kârdırHoş buldum inşallah bu saatten sonra bsyler yapmayı çok istiyorum çocuklarımın geleceği için çok endişeliyim burada ne olacağımız belli değil elin memleketi sonuçta kendi vatanimda bir evim olsa kapısını açıp girebilcegim yeter bana bunun içinde şimdiden başlamam lazım çok geç kaldım maalesef
merhaba hosgeldınız yorumlarınızı okudum ben sızın yerınızde olsam euro bırıktırıdm suanda burda paranız 4.5 kat degerli cok avantaj olur.cocuklarada haftalık maksımum su kadar harclık nereye ıstersenız kullanın sonra devamı yok gbı sınırlamalar getırebılırsınız aklıma bunlar geldıKızım çok masraflı tek kız diye simartildi bide evin en büyüğü giyim alışverişini çok seviyor pahalı tel.merakı marka takıntısı var daha 12 yaşında buradaki çocukların çoğu böyle kızın masraflarindan kısmak bile bana çok şey katar diye düşünüyorum daha dün arkadaşlarıyla sinemaya ordanda mc.donaldsa gitti 30 euro harcadı birde hafta sonu için plan yapıyor nereye gidelim diye bunu hemen onlemem lazım çok boşladım herşeyi
Evet aslında bencede euro burda değerli o şekilde biriktirebilir fakat harcarım diye endişeleniyor.merhaba hosgeldınız yorumlarınızı okudum ben sızın yerınızde olsam euro bırıktırıdm suanda burda paranız 4.5 kat degerli cok avantaj olur.cocuklarada haftalık maksımum su kadar harclık nereye ıstersenız kullanın sonra devamı yok gbı sınırlamalar getırebılırsınız aklıma bunlar geldı
ytd..
Evet doğru aslında ama burada çok aktif bir hayatım olmadığı için biraz canım sıkılsın veya çocukların sıkıldığını görsem hadi biyerlere gidelim diyorum işte ozamanda elde ne varsa gidiyo maalesef onun için altın düşündüm keşke nakit olarak tutabilseydim çok daha iyi olur kendime güvenim yokmerhaba hosgeldınız yorumlarınızı okudum ben sızın yerınızde olsam euro bırıktırıdm suanda burda paranız 4.5 kat degerli cok avantaj olur.cocuklarada haftalık maksımum su kadar harclık nereye ıstersenız kullanın sonra devamı yok gbı sınırlamalar getırebılırsınız aklıma bunlar geldı
ytd..