-
- Konu Sahibi Maleficent2012
- #1.921
Bende hiç takamam. Alyans bile takamıyorum ama kadınların zayıf noktası :) takmasada dursun isteniyor :)İyi günlerde kullanın
Ben yıllardır biriktirdiğim bileziklerimi bugün ev peşinatı için bozdurdum, on dakika taktım koluma şöyle bir salindim, normalde sevmem takmam ama koluna takınca da çıkarmak istemiyorsun
Bende hiç takamam. Alyans bile takamıyorum ama kadınların zayıf noktası :) takmasada dursun isteniyor :)
Kuzum nerelerdesin yineCanım hayırlı olsun bozdurdun mu?
Bayağı yüksek seyrediyor. Bereketini gör inşallah
Ben tektasimi takıyorum sadece bazen de bestasi, başka sevmiyorum ama bir yandan da bozulunca ister istemez buruk hissettimBende hiç takamam. Alyans bile takamıyorum ama kadınların zayıf noktası :) takmasada dursun isteniyor :)
İyi yapmışsınız canım hakkınızda hayırlısı olsun inş.Kuzum nerelerdesin yine
Ayrı birikimimi geçen hafta bozdum, ev için olanları da bugün bozduk. Benim aklım karışıktı ama haftasonu annem dediki, nasip diyorsunuz ama aklımızı da kullanın su an çok yüksek, biz de karar verdik bozduk herşeyi.
İnşallah bir an önce evi de buluruz
Allah bereket versin inşallah gönlünüze göre ev bulabilirsinizKuzum nerelerdesin yine
Ayrı birikimimi geçen hafta bozdum, ev için olanları da bugün bozduk. Benim aklım karışıktı ama haftasonu annem dediki, nasip diyorsunuz ama aklımızı da kullanın su an çok yüksek, biz de karar verdik bozduk herşeyi.
İnşallah bir an önce evi de buluruz
Ben de tl de bekliyorum. Bi elim gidiyor alayım diye bi de 165 leri görünce duruyorum. Döviz de almak istiyorum. Ama çok yüksek. Düşer mi hiç fikrim Yok.Altın çok yükseldi altın almaya devam eden var mı? Ben tl de bekliyorum. Hala almadım bu 15inden sonra. Hiç düşecek gibi durmuyor ama olmadı nakit birikime devam ederim napayım artık.
Umarım alım için bir fırsat verir. Ben pek döviz düşünmüyorum. Altını takip edicez artık :SBen de tl de bekliyorum. Bi elim gidiyor alayım diye bi de 165 leri görünce duruyorum. Döviz de almak istiyorum. Ama çok yüksek. Düşer mi hiç fikrim Yok.
K kahvemsi mutluluk bereketli olsun inşalah
Teşekkürler ben de bi kere bozdurmuştum ev içinİyi günlerde kullanın
Ben yıllardır biriktirdiğim bileziklerimi bugün ev peşinatı için bozdurdum, on dakika taktım koluma şöyle bir salindim, normalde sevmem takmam ama koluna takınca da çıkarmak istemiyorsun
Çok iyi para ayirmisssiniz bacım insallin bulacaksınız az kaldı sabır ve arayışa devam... Okur okumaz yazmak istedimSağolun kızlar
Z zeyneprer şu an alım için pek uygun değil sanırım gram 166 seviyelerinde
Estella- bizim ev aramamiz gerçekten macera :)
Hem İstanbul'da, hem merkezi yerde, hem uygun olsun diye yola çıkınca her ev ayrı bir hikaye oluyor.
Pesinat, yüz bin TL olacak, maksimum 200 bin de kredi çekmeyi planliyoruz.
ayyy inşallah canım, inşallahK kahvemsi mutluluk
güzel haberini bekliyorum inşallah evine taşıdığın gunler yakın olacak hissediyorum
o kadar birikimi kaç yılda yaptin cnm hakediyorsun rahat etmeyi sağlıkla inşallah
gerçekten sabırla beklemişsin biriktirmissin ıns hadi bakalimayyy inşallah canım, inşallah
düğün takılarım artı yedi yıllık birikimim artı biraz da aile desteği
şimdiki gibi birikim yapsaydım o yıllarda, şu an hiç borçsuz alabilirdim evimi,gerçekten sabırla beklemişsin biriktirmissin ıns hadi bakalim
bende öyleyim çok kazandım çok çok yedimşimdiki gibi birikim yapsaydım o yıllarda, şu an hiç borçsuz alabilirdim evimi,
akıl biraz geç geldi başa malesef
hepimizin gönlüne göre olsun canım inşallah
Girer muhakkak önemli işleri vardır bacım. Bu sıralar bir çoğumuz hastane hastalık bazı başka işler derken giremez olduk ayrıca benzer topıclerımıze de katılabilirsiniz. Bol birikimlerKonu sahibi en son 5 Mart’ta girmiş konuyla ilgilenen var mı kızlar