2018 yılı sıfırdan birikime başlayanlar

Bende hiç takamam. Alyans bile takamıyorum ama kadınların zayıf noktası :) takmasada dursun isteniyor :)

Bende hiç takamam. Alyans bile takamıyorum ama kadınların zayıf noktası :) takmasada dursun isteniyor :)
Canım hayırlı olsun bozdurdun mu?
Bayağı yüksek seyrediyor. Bereketini gör inşallah
Kuzum nerelerdesin yine
Ayrı birikimimi geçen hafta bozdum, ev için olanları da bugün bozduk. Benim aklım karışıktı ama haftasonu annem dediki, nasip diyorsunuz ama aklımızı da kullanın su an çok yüksek, biz de karar verdik bozduk herşeyi.
İnşallah bir an önce evi de buluruz

İyi yapmışsınız canım hakkınızda hayırlısı olsun inş.
Ne oldu ev işi aramaya devam mı?
Ben bugün nöbetteyim hafta sonu anneme gitmiştik. Bende altın alımı için fırsat bekliyorum ama durmadan ağır ağır yükseliyor bakalım ne olacak?

Allah bereket versin inşallah gönlünüze göre ev bulabilirsiniz Ev arama maceralarınızı heyecanla takip ediyorum

Ayıp olmazsa ne kadar tuttu bozdurduğun altınlar

Peşinat parası ne kadar ayırdınız
Benim de hayalim ev almak inşallah ben de başarabilirim

Altın çok yükseldi altın almaya devam eden var mı? Ben tl de bekliyorum. Hala almadım bu 15inden sonra. Hiç düşecek gibi durmuyor ama olmadı nakit birikime devam ederim napayım artık.
Ben de tl de bekliyorum. Bi elim gidiyor alayım diye bi de 165 leri görünce duruyorum. Döviz de almak istiyorum. Ama çok yüksek. Düşer mi hiç fikrim Yok.
K kahvemsi mutluluk bereketli olsun inşalah

Sağolun kızlar
Z zeyneprer şu an alım için pek uygun değil sanırım gram 166 seviyelerinde
Estella- bizim ev aramamiz gerçekten macera :)
Hem İstanbul'da, hem merkezi yerde, hem uygun olsun diye yola çıkınca her ev ayrı bir hikaye oluyor.
Pesinat, yüz bin TL olacak, maksimum 200 bin de kredi çekmeyi planliyoruz.

Çok iyi para ayirmisssiniz bacım insallin bulacaksınız az kaldı sabır ve arayışa devam... Okur okumaz yazmak istedim selam ayrica

Buu ayki hedefimi de yazmadım . 2 gramı 1 grama indirdim bu ay çok hastane giderim oldu ha birde çeyrek düşerse 1 çeyrek mecburi Alaçam. 1 Mayıs'ta yeğenin doğum günü ona 1 ceyrek ve ev görmeye 1 yarım takmak hedefim ne dersiniz

K kahvemsi mutluluk
güzel haberini bekliyorum inşallah evine taşıdığın gunler yakın olacak hissediyorum
o kadar birikimi kaç yılda yaptin cnm hakediyorsun rahat etmeyi sağlıkla inşallah
ayyy inşallah canım, inşallah
düğün takılarım artı yedi yıllık birikimim artı biraz da aile desteği

şimdiki gibi birikim yapsaydım o yıllarda, şu an hiç borçsuz alabilirdim evimi,
akıl biraz geç geldi başa malesef
hepimizin gönlüne göre olsun canım inşallah
bende öyleyim çok kazandım çok çok yedim
4 aydır buradayım
iyiki oğlum un parası ni harcamadık ve kendi BES im var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…