2018 yılı sıfırdan birikime başlayanlar

Benimde bitcoin de 1.500 tl yatıyor baya düştü. Kalanı dolar ve vadeli de
Bu ay 250 tl koydum kenara. Şuan çalışmıyorum hamileyim diye ah çalıştığım günler olacaktı :)

Hesap özetinden takip edebilirsin canm bende isbank kullanıyorum
Kâr zarar durumunu hesaplamak için aldığım aldmtinlarjn fiyatını toplayıp gramina bölüyorum.
15 lira falan kardayım şuan.
Ama bir gram daha almak istiyorum

Ek olarak 400 60 lira biriktirdim bunlarida hesaba aticam

Merhaba ben de aranıza katılmak isterim. Ama birikim konusunda tecrübesizim neye yatırım yapsam, paramı nasıl değerlendirsem bilmiyorum

ben 162 ye inse alirim diyorum belki de daha yüksek seyredecek. göreceğiz bakalim
yakında bir şeyler almayı düşünüyor musun
162 filan olsa dediğin gibi alıcam bende. Yani ben şu 5 6 gram filan alacaktım ama 15inde yine 15 20 gr araso almayı düşünüyordum. Hesap kitap yaptıktan sonra yani. Bilmiyorum fiyata bakıcaz artık

çalışma yerlerine yakın olması ıyi olur karamursel yalovaya yakin .aslında benim ev şu an çok uzak değil dolmuşla en fazla 10 dk. ama çok yüksek fiyat oturduğum yer.
Aslında işime yakın değil ama ileride çocuk olursa anneme bırakırım diye düşünerek yani. Çok yükseldi fiyatlar maalesef :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…