-
- Konu Sahibi Maleficent2012
- #1.861
Hesap özetinden takip edebilirsin canm bende isbank kullanıyorumSorma kuzum. Bazen düşünüyorum da düşmeyecek galiba artık 160, neyse artık. Maksimum 10 15 gün kadar daha bekleyelim. Olmadı alırım. Nasip kısmet artık.
Sen hangi bankadan işlem yapıyorsun bu arada? Benim halkbank. Pek karlı olduğum söylenemez. Zaten şimdiye kadar alım fiyatlarıma hiç dikkat etmedim. Hangi fiyattan geldiyse aldım deli gibi. Bundan sonra bekleyerek alıcam artık.
Canım keşile bende 162lerden alsaydım. 165i geçti.
canım çok gizli yükseldi 2 günde nerde gider bu yükseliş bilemiyorum ama yükselişin bir düşüşü olur ama nereye kadar bilmiyorumCanım keşile bende 162lerden alsaydım. 165i geçti.
Sen iyi yakaladın valla. Bereketini gör. Ben ibeklemedeyim bakalım. Düşer mi düşmez mi hayırlısı
160tan aşağı pek inmez gibi geliuor bana artık.canım çok gizli yükseldi 2 günde nerde gider bu yükseliş bilemiyorum ama yükselişin bir düşüşü olur ama nereye kadar bilmiyorum
ben 162 ye inse alirim diyorum belki de daha yüksek seyredecek. göreceğiz bakalim160tan aşağı pek inmez gibi geliuor bana artık.
162 filan olsa dediğin gibi alıcam bende. Yani ben şu 5 6 gram filan alacaktım ama 15inde yine 15 20 gr araso almayı düşünüyordum. Hesap kitap yaptıktan sonra yani. Bilmiyorum fiyata bakıcaz artıkben 162 ye inse alirim diyorum belki de daha yüksek seyredecek. göreceğiz bakalim
yakında bir şeyler almayı düşünüyor musun
Hiç bilinmiyor ki. Acelen yoksa beklet bence. İlla ki yükselecek. Senin ne zaman niyetin var ev almayaya acaba bikac ayda birikenkeri bozsam tekrar alım fırsatı veririrm mi
bu kadar yükselirse malesef ben se hedefe ulasamayacagim hayırlısı bakalim162 filan olsa dediğin gibi alıcam bende. Yani ben şu 5 6 gram filan alacaktım ama 15inde yine 15 20 gr araso almayı düşünüyordum. Hesap kitap yaptıktan sonra yani. Bilmiyorum fiyata bakıcaz artık
Gönlünüze göre olsun cnm en azından borca girilip aylık ödeyeceğim net bir şey olur bilirsinBen yazın yada yazdan sonra elimdeki paraya göre ev bakabilirim kısmet.
İşte peşinatı ne kadar biriktirebilirsek o kadar iyi olur. Napalım artık çok uçarsa nakit devam ederiz artık :SGönlünüze göre olsun cnm en azından borca girilip aylık ödeyeceğim net bir şey olur bilirsin
canım ben eylül gibi ciddi bakmaya başlarım bu şekilde düzenli biriktirirsem ayyy hayali bile mutlu ettiHiç bilinmiyor ki. Acelen yoksa beklet bence. İlla ki yükselecek. Senin ne zaman niyetin var ev almaya
Dediğin gibi tutar yüksekte olsa aylık ödeyeceğin tutar sabit oluyor en azından. Hayırlısı hakkıöızda inşGönlünüze göre olsun cnm en azından borca girilip aylık ödeyeceğim net bir şey olur bilirsin
Ben karamürsel tarafından düşünüyorum Bakalım artık.canım ben eylül gibi ciddi bakmaya başlarım bu şekilde düzenli biriktirirsem ayyy hayali bile mutlu etti
çalışma yerlerine yakın olması ıyi olur karamursel yalovaya yakin .aslında benim ev şu an çok uzak değil dolmuşla en fazla 10 dk. ama çok yüksek fiyat oturduğum yer.Ben karamürsel tarafından düşünüyorum Bakalım artık.
Kendimizi sıkalım biraz inş sonu güzel olur
Aslında işime yakın değil ama ileride çocuk olursa anneme bırakırım diye düşünerek yani. Çok yükseldi fiyatlar maalesef :Sçalışma yerlerine yakın olması ıyi olur karamursel yalovaya yakin .aslında benim ev şu an çok uzak değil dolmuşla en fazla 10 dk. ama çok yüksek fiyat oturduğum yer.