-
- Konu Sahibi Maleficent2012
- #1.881
haklısın cocuk olunca yakınında biri olması ıyi olur hele ki anne bakacaksa ona yakın olmak her yönden ıyidir. Anne gibisi yokAslında işime yakın değil ama ileride çocuk olursa anneme bırakırım diye düşünerek yani. Çok yükseldi fiyatlar maalesef :S
Ay çok teşekkür ederim tatlummm çok sağoltip bayramınız z kutlu olsun cnm daha iyi koşullarda çalışmanızı dilerim
Canım bana Mart hedefi 2.700 tl değerinde altın yazar mısınMerhaba arkadaşlar gerçekten biriktirmek isteyen , aktif şekilde birikimini ve birikim adına yaptıklarını konuya yazacak arkadaşları bekliyoruz
Hatırlatma : Ay ortasında hedeflerimiz ile ilgili bilgi verip en geç son günü birikimlerimizi yazacağız arkadaşlar . Hayırlı , bol birikimler canlar .
MART AYI HEDEFLERI :
@sena9797 = 700 euro
Estella- = 4 gram altın
T tatlu = 28 gr altın + 20 euro
@kahvemsi mutluluk = 2500 tl+ 2 gram altın+25 usd
tobosolu_dulcinea = en az 10 gr bilezik
@planli = 1500 tl
M Maleficent2012 = 250 tl
@pure hazel = 2250 tl
kronikuykucu = 1 çeyrek altın
@Seyhan77 = 100 euro
@elenaferrante = 2 gram altin
M maviduvar1 = 1500 tl
@bademli kurabiye = 1 tam altın
@morceket = 1 tam altın
A ay-isigi = 300 tl
2018 YILI HEDEFLERİ
M Maleficent2012 = 8000 bin tl para yada 8000 tl lik altın
Estella- = 6000 tl+25 gr altın+1000 usd
@avukatbusra = 120 gr altın
@Selutbar = 12 çeyrek + 1000 usd + 7 gr altın
@kahvemsi mutluluk = 25 gr altın + 250 usd ( ev alana kadar aylık 2500 tl)
@bademli kurabiye = 20.000 tl
@Combativeenemy = 30.000 tl
@Kafam-karisik = 12 yarım altın
@Seyhan77 = 600 euro
@Clamatis =18 gr 10 adet altın bilezik + zincir
@karamelli_turta = 12 ata altın
@jeschiem = 120 gr altın+ kumbara
Z zeyneprer = 200 gr altın
@ay-isigi = 15 gram altın
@kgokce = 20.000 kredi + 12 gr altın + 12 çeyrek altın + 3 etheryum
T tatlu = 132 gr altın + 360 euro
@pure hazel = 120 gr altın + 300 usd
@serenita90 =24- 36 gr altın
@elenaferrante = 12.000 tl lik bilezik
kronikuykucu = 80 gr altın
@Alya_sura88 = 3000 tl
@morceket = 10 tam altın
@Mery_Mery = 2000 euro
@tobosoludulcinea = 25.000 tl altın + dovız
@Papatya = 8000 tl
ŞUBAT AYI HEDEFLERI :
T tatlu = 27 gr altın + 20 euro
kronikuykucu = 10 gr altın ( 250 usd + 1 gram altın 500 tl )
@jeschiem = 10 gr + kumbara
@Kafam-karisik = 2 çeyrek altın
@Noona_noona = 1 çeyrek + kumbara + 1 gram
Estella- = 4 gr altın 53 usd
@pure hazel = 2000 tl
@Seyhan77 = 50euro
@kahvemsi mutluluk = aradığı evi bulmak :) + 2500 tl + 1 gr + 25 usd
@bademli kurabiye = 2 ata altın
@Angel51 = 300 tl
@akifinannesi = 1 çeyrek altın
@elenaferrante = 1000 tl + 60 usd + 0,34 gr altın ( AYIN EN BIRIKIMCI KADIN ÖDÜLÜ)
@p_ritha = 1 gr altın + kumbara
@ay-isigi = 350 tl
@Esila09 = 2 gr altın + 10 euro + 20 usd
@Suveybe13 = 3.800 tl borç ödemesi
@sena9797 = 400 euro
@morceket =1 tam altın
@Pembegomlek = 5 gram altın
@planli = 3 gram + 1100 tl + 153 usd
@Vayneymis = 2.500 tl
Z zeyneprer = 12 gr altın
@avukatbusra = 2000 tl
Hedefini dolduranlar ay icerisinde konuya bilgi versin arkadaşlar hedefinizi doldurduğunuza dair not düşeceğim .
Hedefini gerçekleştiren isimlerin yanındaifade.
Hedefini gerçekleştiremeyen isimlerin yanındabu ifade olacak arkadaşlar oyun gibi olsun :))
Bilezikle zarar etmiyormusunuz ya onu bozdurdugunuzda?Aaaaaaa kızlar hepiniz burda toplanmışsınız yaM Maleficent2012 canım bu topiğe katılmamısım nasıl olur son bikaç aydır borç ödemeye ve ziynet altın takı almaya kendimi verince birikim yapmakta zorlandım ama bu aydan itibaren sahalara hızlı bir dönüş yapıyorum nasipse en az 10 gr lık bir bilezik alma hedefim var canım benide eklersen sevinirim bu arada geçmiş sayfalarda erkek arkadaşınla yaşadığın sorunu okumuştum herşey olacağına varır canım yasın çok genç anladığım kadarıyla hakkında hayırlısıyla gönlündeki aynı olur inşallah
Evet alım satım arasındaki fark daha fazla ama ben onu mecbur kalmadıkça bozdurmayı düşünmüyorum önce kullanmayı sonrada duruma göre uzun vadede cocuklarım için eğitimleri işleri gibi sebebler için kullanmak niyetim varBilezikle zarar etmiyormusunuz ya onu bozdurdugunuzda?
canım ne oldu neden altınlarına el koydu işten çıkardı nelr oluyor.Selam kızlar nasılsınız?
8 marttan beri zor zamanlar geçirdim ve evliliğe evlilikte ekonomi durumlarına bakış açımda çok ciddi değişikliler oldu.
Ne yazıkki bankadaki altınlarımı bozdurdum geçinebilmek için. Fiziki altınlarıma da eş kişisi tarafından el kondu. İşten zorla çıkarıldım. Şu an birikimim sıfırda diyebiliriz
Bundan sonra yapacağım maddi manevi tüm birikimim kendim için olacak ve kimseye bundan söz etmeyeceğim
borçlarını ödeyip kalan paranın az miktarını harçlık yapmak idare etmek ve kalanı gözünün görmeyeceği nakit olmayacak şekild e altın döviz vs değerlendirilebilir . birikime atacağın kısmı da sanki bir yere zorunlu öder gibi dusunhayatında calısıp hiç birikim yapmayan bırı olarak banada bır akıl verin.
ay canım cok uzuldm ya Rabbim ferahlık versın cumlemıze Allahım sana daha ıyı daha hayırlı kapılar acsın ınsAllah her sey gecıcı hıc merak etme zamanla yoluna koyulurSelam kızlar nasılsınız?
8 marttan beri zor zamanlar geçirdim ve evliliğe evlilikte ekonomi durumlarına bakış açımda çok ciddi değişikliler oldu.
Ne yazıkki bankadaki altınlarımı bozdurdum geçinebilmek için. Fiziki altınlarıma da eş kişisi tarafından el kondu. İşten zorla çıkarıldım. Şu an birikimim sıfırda diyebiliriz
Bundan sonra yapacağım maddi manevi tüm birikimim kendim için olacak ve kimseye bundan söz etmeyeceğim
Merhaba cnm, neler olmuş öyle cok üzüldüm ama sıkma canını para yine yerine gelir. Sanırım her kadının gizli bir birikimi olmali sözü dogru bazilari ne kdr reddetse de ilerde hayat neler getirir bilemiyoruz.Selam kızlar nasılsınız?
Eşin kıskançlık krizleri yüzünden işten çıkmak zorunda kaldım. Tartışmalar büyüyünce çıktım aileme geldim. Valizimi toplarken ilk işi çantama gidip altınları almak oldu. Ben taktım bunları nişanda deri aldı. Allahtan bankadakiler vardı. Şimdilik onla idare ediyorum.canım ne oldu neden altınlarına el koydu işten çıkardı nelr oluyor.
zaten mutlaka kenarda kendine ait gizli olmalı hep soylerim kadin için hayat daha zor
ay canım cok uzuldm ya Rabbim ferahlık versın cumlemıze Allahım sana daha ıyı daha hayırlı kapılar acsın ınsAllah her sey gecıcı hıc merak etme zamanla yoluna koyulur
Merhaba cnm, neler olmuş öyle cok üzüldüm ama sıkma canını para yine yerine gelir. Sanırım her kadının gizli bir birikimi olmali sözü dogru bazilari ne kdr reddetse de ilerde hayat neler getirir bilemiyoruz.