2018 yılı sıfırdan birikime başlayanlar

Canım bana Mart hedefi 2.700 tl değerinde altın yazar mısın

Bilezikle zarar etmiyormusunuz ya onu bozdurdugunuzda?

Selam kızlar nasılsınız?

8 marttan beri zor zamanlar geçirdim ve evliliğe evlilikte ekonomi durumlarına bakış açımda çok ciddi değişikliler oldu.

Ne yazıkki bankadaki altınlarımı bozdurdum geçinebilmek için. Fiziki altınlarıma da eş kişisi tarafından el kondu. İşten zorla çıkarıldım. Şu an birikimim sıfırda diyebiliriz

Bundan sonra yapacağım maddi manevi tüm birikimim kendim için olacak ve kimseye bundan söz etmeyeceğim

canım ne oldu neden altınlarına el koydu işten çıkardı nelr oluyor.
zaten mutlaka kenarda kendine ait gizli olmalı hep soylerim kadin için hayat daha zor

hayatında calısıp hiç birikim yapmayan bırı olarak banada bır akıl verin.
borçlarını ödeyip kalan paranın az miktarını harçlık yapmak idare etmek ve kalanı gözünün görmeyeceği nakit olmayacak şekild e altın döviz vs değerlendirilebilir . birikime atacağın kısmı da sanki bir yere zorunlu öder gibi dusun
benim bi yıl yapamadığım ama ıns gelecek yıl istediğim şey miktarı ıyi olan bir altın döviz gününe katilmak

ay canım cok uzuldm ya Rabbim ferahlık versın cumlemıze Allahım sana daha ıyı daha hayırlı kapılar acsın ınsAllah her sey gecıcı hıc merak etme zamanla yoluna koyulur

Merhaba cnm, neler olmuş öyle cok üzüldüm ama sıkma canını para yine yerine gelir. Sanırım her kadının gizli bir birikimi olmali sözü dogru bazilari ne kdr reddetse de ilerde hayat neler getirir bilemiyoruz.

canım ne oldu neden altınlarına el koydu işten çıkardı nelr oluyor.
zaten mutlaka kenarda kendine ait gizli olmalı hep soylerim kadin için hayat daha zor
Eşin kıskançlık krizleri yüzünden işten çıkmak zorunda kaldım. Tartışmalar büyüyünce çıktım aileme geldim. Valizimi toplarken ilk işi çantama gidip altınları almak oldu. Ben taktım bunları nişanda deri aldı. Allahtan bankadakiler vardı. Şimdilik onla idare ediyorum.

ay canım cok uzuldm ya Rabbim ferahlık versın cumlemıze Allahım sana daha ıyı daha hayırlı kapılar acsın ınsAllah her sey gecıcı hıc merak etme zamanla yoluna koyulur

Amin canım çok sağol duaların için allah yardımcımız olsun

Merhaba cnm, neler olmuş öyle cok üzüldüm ama sıkma canını para yine yerine gelir. Sanırım her kadının gizli bir birikimi olmali sözü dogru bazilari ne kdr reddetse de ilerde hayat neler getirir bilemiyoruz.

Aynen kenarda hep birikim olmalı.
Ben ayrı gayrımız olmasın diye her şeyi söyledim. Açtım uygulamadan bak bu kadar altınımız paramız var muhabbeti yaptım. Şimdi ne kadar aptalca geliyo.

Kendisi de benden sonra bi akrabasına gitmiş başka şehre. Yiyordur orda o altınları.

Ne hakaretlere maruz kaldım. Çok zor. Ne hayallerle yola çıktım neler oldu. Çok üzgünüm kırgınım kendime güvenim yerle bir. İş başvurusu yapmaya bile güvenim kalmadı

Çok sağolun arkadaşlar gerçekten kötüydüm hala çok iyi değilim ama çözüm bulmaya çalışıyorum öncelikle kendim için

Yen'i evlendim çocuğum yok. Konuştum eşle aile terapistine gitmeye karar verdik, deneyelim dedik. Çok şaşırdım kabul etti kestirip atmadı. Şimdi terapist arayışındayız. Bakalım neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…