- 23 Temmuz 2017
- 752
- 1.075
- 27
-
- Konu Sahibi Maleficent2012
- #1.841
Selamlr kızlar nasılsınız birikimler nasıl gidiyor? Ben bu aralar tasaruf ettiğim şeyleri yazıyım istedim.
Suyumu artık evden götürüyorum ufak bir tasaruf olsada en azından ayda 15-20tl arası kardayım.
Baska bir spor salonuna yazıldım eskisen aylık 150tl iken suanki 55tl ve cok memnunum ordanda 95tl kar ettim.
Dısarıda yemeğide haftada 5ten 2y indirdim bayaa bir kar ettim kısaca kendimi zorlamadan aylık yaklaşık 300tl civarı ekstra tasaruf sağladım sizde deneyin :):)
Bende elimde kalan harçlıklardan 10 $ aldım bu ayın ilk birikimi az da olsa beni motive eder diye düsündüm bakalım ay sonuna ne olucakmerhaba kızlar birikimlere çok şükür devam döviz ve altın şu an hiç cezbetmiyor beklemedeyim ims hedeflere ulasacagiz
Bende elimde kalan harçlıklardan 10 $ aldım bu ayın ilk birikimi az da olsa beni motive eder diye düsündüm bakalım ay sonuna ne olucak
Yok yok şikayetçi değilimöyle demeyin o küçük dövizler daha sonra o kadar birikiyor ki... bende azar azar alıyorum ama sonra toplayınca baya iyi bir meblağ çıkıyo bir yıl içinde
canım bir türlü alamadık seninle şu altınları.Merhaba bayanlar. Altın 162.79 maşallah yani. Bende alım için bekliyorum bakalım.
Kadınlar günümüz kutlu olsun
canım bir türlü alamadık seninle şu altınları.
evet iyi düşünmek gerekli ve bende çok acemiyim bu konuda 2 aydır biriktirdiğim euro mu sattım 68 falandı. şimdi 73.Kızlar euroda fena yükselişte bende 70ten sattım kar yaptım sandım suan 73lerde doviz alım satımı yaparken biraz iyi düşünmek gerekiyor
son 20 dk dir bankada alış satış değişmedi neden acaba hiç böyle olmuyorduCanım işbankasında şu an 162.10
Ben takipteyim kapanışa kadar bakalım ne kadar düşecek
Evet en iyisi biraz beklemek sonucta acelemiz yok birazcık hızlı davranmışızevet iyi düşünmek gerekli ve bende çok acemiyim bu konuda 2 aydır biriktirdiğim euro mu sattım 68 falandı. şimdi 73.
dün 15 gr bozdum düşsün tekrar alayim diye bakalim onu becerebilecek miyim
ben yapı olarak da hem aceleci hem pratik yaparim .Evet en iyisi biraz beklemek sonucta acelemiz yok birazcık hızlı davranmışız
aynen bnde 250usd vardı 175ı bozdum 3.8 ve 3.81den gerıye 75usd kaldı. epey arttı dolar guya kar ettım dıyodumKızlar euroda fena yükselişte bende 70ten sattım kar yaptım sandım suan 73lerde doviz alım satımı yaparken biraz iyi düşünmek gerekiyor
Tebrik ederim çol güzel bir rakamYok yok şikayetçi değilimhećen seneden beri öyle öyle 800 küsur $ biriktirdim hesapta hemde hiç öyle toplu alım yapmadım hepside elimde hesabımda kalan harçlıklar harcamamk için 5-10-20 $ demeden alıp biriktirdim bunu yapmasaydin kesin o paraları harcardım damlaya damlaya göl olur misali azar azar dahada büyütücem inşallah
Sorma kuzum. Bazen düşünüyorum da düşmeyecek galiba artık 160, neyse artık. Maksimum 10 15 gün kadar daha bekleyelim. Olmadı alırım. Nasip kısmet artık.canım bir türlü alamadık seninle şu altınları.
Inşallah çok sağolunTebrik ederim çol güzel bir rakamBu sene daha da çok birikir inşallah
ben ziraatten işlem yapıyorum cnm makas aralığı fazla. almadıkça huzursuz oluyorum. Bugün belki alabilirim parayı yiyoruz ister istemezSorma kuzum. Bazen düşünüyorum da düşmeyecek galiba artık 160, neyse artık. Maksimum 10 15 gün kadar daha bekleyelim. Olmadı alırım. Nasip kısmet artık.
Sen hangi bankadan işlem yapıyorsun bu arada? Benim halkbank. Pek karlı olduğum söylenemez. Zaten şimdiye kadar alım fiyatlarıma hiç dikkat etmedim. Hangi fiyattan geldiyse aldım deli gibi. Bundan sonra bekleyerek alıcam artık.
Çok çok güzel devamını dilerim bacimSelamlr kızlar nasılsınız birikimler nasıl gidiyor? Ben bu aralar tasaruf ettiğim şeyleri yazıyım istedim.
Suyumu artık evden götürüyorum ufak bir tasaruf olsada en azından ayda 15-20tl arası kardayım.
Baska bir spor salonuna yazıldım eskisen aylık 150tl iken suanki 55tl ve cok memnunum ordanda 95tl kar ettim.
Dısarıda yemeğide haftada 5ten 2y indirdim bayaa bir kar ettim kısaca kendimi zorlamadan aylık yaklaşık 300tl civarı ekstra tasaruf sağladım sizde deneyin :):)