2018 yılı sıfırdan birikime başlayanlar

Selamlr kızlar nasılsınız birikimler nasıl gidiyor? Ben bu aralar tasaruf ettiğim şeyleri yazıyım istedim.
Suyumu artık evden götürüyorum ufak bir tasaruf olsada en azından ayda 15-20tl arası kardayım.
Baska bir spor salonuna yazıldım eskisen aylık 150tl iken suanki 55tl ve cok memnunum ordanda 95tl kar ettim.
Dısarıda yemeğide haftada 5ten 2y indirdim bayaa bir kar ettim kısaca kendimi zorlamadan aylık yaklaşık 300tl civarı ekstra tasaruf sağladım sizde deneyin :):)

tebrik ederim bence önemli bir kar :)) bende kumbarama sürekli bozuk para atıyorum, maaşımı dört haftaya bölüp kendime haftalık gibi yaptım, daha iyi oldu kendime haftalık harcama limiti belirlemiş oldum , üstüne kalırsa onu da kumbarama atıyorum daha sonra da dövize çevireceğim inşallah..

Bende elimde kalan harçlıklardan 10 $ aldım bu ayın ilk birikimi az da olsa beni motive eder diye düsündüm bakalım ay sonuna ne olucak

öyle demeyin o küçük dövizler daha sonra o kadar birikiyor ki... bende azar azar alıyorum ama sonra toplayınca baya iyi bir meblağ çıkıyo bir yıl içinde

öyle demeyin o küçük dövizler daha sonra o kadar birikiyor ki... bende azar azar alıyorum ama sonra toplayınca baya iyi bir meblağ çıkıyo bir yıl içinde
Yok yok şikayetçi değilim hećen seneden beri öyle öyle 800 küsur $ biriktirdim hesapta hemde hiç öyle toplu alım yapmadım hepside elimde hesabımda kalan harçlıklar harcamamk için 5-10-20 $ demeden alıp biriktirdim bunu yapmasaydin kesin o paraları harcardım damlaya damlaya göl olur misali azar azar dahada büyütücem inşallah

Kızlar euroda fena yükselişte bende 70ten sattım kar yaptım sandım suan 73lerde doviz alım satımı yaparken biraz iyi düşünmek gerekiyor
evet iyi düşünmek gerekli ve bende çok acemiyim bu konuda 2 aydır biriktirdiğim euro mu sattım 68 falandı. şimdi 73.
dün 15 gr bozdum düşsün tekrar alayim diye bakalim onu becerebilecek miyim

evet iyi düşünmek gerekli ve bende çok acemiyim bu konuda 2 aydır biriktirdiğim euro mu sattım 68 falandı. şimdi 73.
dün 15 gr bozdum düşsün tekrar alayim diye bakalim onu becerebilecek miyim
Evet en iyisi biraz beklemek sonucta acelemiz yok birazcık hızlı davranmışız

Tebrik ederim çol güzel bir rakam Bu sene daha da çok birikir inşallah

canım bir türlü alamadık seninle şu altınları.
Sorma kuzum. Bazen düşünüyorum da düşmeyecek galiba artık 160, neyse artık. Maksimum 10 15 gün kadar daha bekleyelim. Olmadı alırım. Nasip kısmet artık.
Sen hangi bankadan işlem yapıyorsun bu arada? Benim halkbank. Pek karlı olduğum söylenemez. Zaten şimdiye kadar alım fiyatlarıma hiç dikkat etmedim. Hangi fiyattan geldiyse aldım deli gibi. Bundan sonra bekleyerek alıcam artık.

Tebrik ederim çol güzel bir rakam Bu sene daha da çok birikir inşallah
Inşallah çok sağolun hayırlısıyla hepimiz güzel birikimler yaparız inşallah geçen yıl borçlarımız vardı çok şükür şubatta kredim bitti bu ayda kredi kartini temizliycem ondan sonrada birikime hız vericem nasipse hepimiz gönlümüzdeki hayallerimizdeki birikimi yaparız inşallah hayırlı kazançlarla

ben ziraatten işlem yapıyorum cnm makas aralığı fazla. almadıkça huzursuz oluyorum. Bugün belki alabilirim parayı yiyoruz ister istemez

Çok çok güzel devamını dilerim bacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…