- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #12.161
Ben sana atayim bak görene kadr gozum çatlamıştı ama vardi:)Tammdr cnm inşallah yrn sabahtan tekrar yapıcm test inşallah koyulaşır gttikçe bnmde :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sana atayim bak görene kadr gozum çatlamıştı ama vardi:)Tammdr cnm inşallah yrn sabahtan tekrar yapıcm test inşallah koyulaşır gttikçe bnmde :)
Carsamba gunu opu olucak bu gece catlatma ignesi vurcagim. Hakkimizda hyirkusi olsun hamislerde bize dua etsin insallahYok canm o ilaclardan ve yumurta buyuklugnden. Endise etme. Doktr bilir ne zmn catlayacagini
Bende geç gittim kuzum iyi olur kalp atışı olmayınca korkuyorum ınsanBenmki ilk muayenede direk alttan bakıyor budefa napcak bilmem. Ama eş çıkartmıyor perde arkasnda eş bekliyor. 33 gun oldu canm. Tahminimce 7 hafta 4 günluk . Ben giderdim de merkz tahlilden 20 gün sonra gel diyor bend3 sabrettim :)
Rabbim kolaylık versin canımCarsamba gunu opu olucak bu gece catlatma ignesi vurcagim. Hakkimizda hyirkusi olsun hamislerde bize dua etsin insallah
Allah razi olsun cnm saolRabbim kolaylık versin canım
Insllah insllah canm. Sizler de kavuşun mis yavrulariniza insllahCarsamba gunu opu olucak bu gece catlatma ignesi vurcagim. Hakkimizda hyirkusi olsun hamislerde bize dua etsin insallah
Aminnnnnnnnnnnnnnn insallahhhhhhhhhInsllah insllah canm. Sizler de kavuşun mis yavrulariniza insllah
Cnm evet at da bakim aynen bnm de öyle diodm bn mi hayal görüorm göz yanılması mı dieBen sana atayim bak görene kadr gozum çatlamıştı ama vardi:)
Carsamba gunu opu olucak bu gece catlatma ignesi vurcagim. Hakkimizda hyirkusi olsun hamislerde bize dua etsin insallah
Canım kan verdin mi sonucun nasıl cıktıKızlarr sbh yine test yaptm hayalet çizgi hala devm edio bnm bn mi yanlıorm normal mi bu anlamadm sanrm şimdi kan vericm 1. Olan bgn yaptgm
Kan verdim cnm aile hekimliğinde yrn çıkarmş beklicm daha :)Canım kan verdin mi sonucun nasıl cıktı
Evet var hala. Sen catlatma iğnesi vurmusmuydunKızlarr sbh yine test yaptm hayalet çizgi hala devm edio bnm bn mi yanlıorm normal mi bu anlamadm sanrm şimdi kan vericm 1. Olan bgn yaptgm
Insllah gelsin sana tutunsun meleklerin canmSelam aleyküm kızlar .Allah hepimize yardımcı olsun ..ben şimdi transferden çıktım bol bol dua edin lütfen .şimdiden size çok çok teşekkür ediyorum..
Maşallah kuzum kalp atışını dınledınızmıKızlar bugun gördük minigimizi. 11.1 mm