- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Olsun canıminsallah canim 4.5 yildir evliyiz malesef yok dondurulmusumuz yeniden baslicaz
hayirlisiyla saglikla bebegimiz olsunda 3 5 farketmez canimOlsun canım
inşallah yeni tedavinde bol bol kaliteli yumurtaların olurda
embriyoların oluşur ve hepsi 5.güne kadar gelip blastokist lerin olur canım.
Ben 20 ocak gibi başlıcamBursa'dan Selamlar herkese. Bir aşilama ve bir tup denemem başarisiz sonuclandi. 40 yasindayim ne benim ne de esimin hic bir sikintisi yok. Ocak ayinda uludağ universitesinde tüp denemem olacak hayirlisi ile.hakkimizda hayirlisi olsun insallah bebisli bir yil diliyorum hepimize
Evet bende duydum onu ćok fazla yaygın bişey değil sanırım.Benim adetim cok duzenli yumurta sayim da cok iyi ama neden olmuyor anlamis degilim. Ocak ortasi gibi transfer olur bir aksilik olmazsa. Bir sey sormak istiyorum size tup bebek oncesi uygulanan bir serum varmis. Tutunmaya yardimci. Tedavisinde olan var mi merak ettim. Bagisiklik sistemini guclendiriyormus.
Benim adetim cok duzenli yumurta sayim da cok iyi ama neden olmuyor anlamis degilim. Ocak ortasi gibi transfer olur bir aksilik olmazsa. Bir sey sormak istiyorum size tup bebek oncesi uygulanan bir serum varmis. Tutunmaya yardimci. Tedavisinde olan var mi merak ettim. Bagisiklik sistemini guclendiriyormus.
Canım ben yurt dışında yaşıyorum ve burda duyduğuma göre transferden dobra vajinel hap veriliyormuş tutunması için ama resum duymadım...Benim adetim cok duzenli yumurta sayim da cok iyi ama neden olmuyor anlamis degilim. Ocak ortasi gibi transfer olur bir aksilik olmazsa. Bir sey sormak istiyorum size tup bebek oncesi uygulanan bir serum varmis. Tutunmaya yardimci. Tedavisinde olan var mi merak ettim. Bagisiklik sistemini guclendiriyormus.
Slm hanımlar... Benim ilk tüp bebek denemem 28 yaşındayım şuan yumuşlarımın büyümesini bekliyorum inş en kısa zamanda transfer olacağım..
Vajinal haplar burdada var canımCanım ben yurt dışında yaşıyorum ve burda duyduğuma göre transferden dobra vajinel hap veriliyormuş tutunması için ama resum duymadım...
Tşkler çok acemi sayılırım ilk deneme ve taze transfer olacak inşHayırlı olsun tedaviniz allah emeklerinizi boşa cikarmasin inşallah
Taze transfer olucak sanırım
İlk ve son olur inşallahTşkler çok acemi sayılırım ilk deneme ve taze transfer olacak inş
Pardon ya yurt disindaydiniz unuttumİlk ve son olur inşallah
hangi ildesiniz
Kaç senelik evlisinizİnşallah... ben Almanya’danım burda tedavi oluyorum
Bizde 6 senelik evliyiz bizde aynı şekilde hiç korunmadik2 sene ama biz hiç korunmadık yani hayalimiz baştan belli çocuktu nasip olmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?