- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Inşllah pozitif olurbende ocakta tup bebek dusunuyorum
Insallah sonucumda pozitif olur.
1 tup bebek denemem kalp atisi olmadigi icin dusuk yaptim
Yasim 31
Hayırlı uğurlu olsun inşallah tedavinizBen de ocak ayında ilk tüp bebek tedavime başlayacağım çok heyecanlı ve panik halindeyim 27 yaşındayım
teşekkürler amin inşallah hayırlı olur 4 senelik evliyim hiçbir şekilde gebe kalamadım bu vakte kadar diyarbakırda tedavi göreceğimHayırlı uğurlu olsun inşallah tedaviniz
Kaç senelik evlisiniz
Hangi şehirdesiniz
Bizde problem eşimdeteşekkürler amin inşallah hayırlı olur 4 senelik evliyim hiçbir şekilde gebe kalamadım bu vakte kadar diyarbakırda tedavi göreceğim
oyy oyy aslında bizim durum karışık canım yani bir doktora kalsa ikimizde de sıkıntı yok bir doktora kalsa eşimin ileri hareket değeri sınırda ama 5 kez tahlil verdik ikisinde düşük çıktı üçünde normal çıktı tüp bebek için gittiğim doktor 4 yıl olmasaydı bekle derdim dedi o da sonuçlarımızı gayet iyi buldu yani sorunu ne olduğunu biz de bilmiyoruz açıkçası sen ne zamandır evlisinBizde problem eşimde
sayı ,morfoloji bozukluğu var
Sizde problem nedir ?
Eşin 5 tahlilide aynı laboratuvar dami yaptırdıoyy oyy aslında bizim durum karışık canım yani bir doktora kalsa ikimizde de sıkıntı yok bir doktora kalsa eşimin ileri hareket değeri sınırda ama 5 kez tahlil verdik ikisinde düşük çıktı üçünde normal çıktı tüp bebek için gittiğim doktor 4 yıl olmasaydı bekle derdim dedi o da sonuçlarımızı gayet iyi buldu yani sorunu ne olduğunu biz de bilmiyoruz açıkçası sen ne zamandır evlisin
6 senelik evliyimoyy oyy aslında bizim durum karışık canım yani bir doktora kalsa ikimizde de sıkıntı yok bir doktora kalsa eşimin ileri hareket değeri sınırda ama 5 kez tahlil verdik ikisinde düşük çıktı üçünde normal çıktı tüp bebek için gittiğim doktor 4 yıl olmasaydı bekle derdim dedi o da sonuçlarımızı gayet iyi buldu yani sorunu ne olduğunu biz de bilmiyoruz açıkçası sen ne zamandır evlisin
4ü aynı yerde 1 i farklı yerde yapıldı. Ya kafama takıldı doktorunuz tedaviye başlamadan önce herhangi bir test istedi mi pıhılaşma falan benm sadece hormon ve hsg sonucuma baktı başka şey istemediEşin 5 tahlilide aynı laboratuvar dami yaptırdı
Çünku gerçekten çok değişiyor farklı merkezlerde olunca
Benim eşiminde 7 testi vardı 3 farklı klinikte yaptirmiştik 3kliniginde hep fakli farklıydı
rabbim hepimize tez vakitte hayırlı evlat(lar) nasip etsin inşallah çok zor bir durum yaşadığımız6 senelik evliyim
bende hiç hamile kalamadım
Hayır istemedi herhangi bi test4ü aynı yerde 1 i farklı yerde yapıldı. Ya kafama takıldı doktorunuz tedaviye başlamadan önce herhangi bir test istedi mi pıhılaşma falan benm sadece hormon ve hsg sonucuma baktı başka şey istemedi
Bizde seneye Diyarbakıra gelebiliriz eşimin zorunlu hizmetinden dolayırabbim hepimize tez vakitte hayırlı evlat(lar) nasip etsin inşallah çok zor bir durum yaşadığımız
he tamam o zaman ya okudukça araştırdıkça kafamı karıştırıyorum ben galibaHayır istemedi herhangi bi test
Hormon tahlilleri flim felan istedi bi tek
Bizde seneye Diyarbakıra gelebiliriz eşimin zorunlu hizmetinden dolayı
Nasıl oralar biraz anlatirmis
canım sana özelden yazdım baksana oraya
En iyi si dondurulmuş emriyo tutma şansı daha fazla canım benimde ocakta dondurulmuşlarla olucakhe tamam o zaman ya okudukça araştırdıkça kafamı karıştırıyorum ben galibabir de acaba tam tarih belli mi senin başlama tarihin acaba benmle aynı tarihte başlayacak olan var mı gerçi benmki taze transfer olmayacak hoca yapmıyormus kliniğin prensibi buymuy ama başlayacağım tarih 15 ocak :)
doktor da öyle dedi bakalım hayırlsı biz de eşim ve benm işim sebebiyle doğudayız canım diyarbakır merkez çok güzel ve gelişmiş ben seviyorum ama ilçeleri hakkında bilgim yok açıkçasıEn iyi si dondurulmuş emriyo tutma şansı daha fazla canım benimde ocakta dondurulmuşlarla olucak
Bende ocak 20 adet olurum
Hemen hemen aynı başlıcaz
Canim özelden yazdım sana bend
doktor da öyle dedi bakalım hayırlsı biz de eşim ve benm işim sebebiyle doğudayız canım diyarbakır merkez çok güzel ve gelişmiş ben seviyorum ama ilçeleri hakkında bilgim yok açıkçası
insallah canim 4.5 yildir evliyiz malesef yok dondurulmusumuz yeniden baslicazInşllah pozitif olur
allah emeklerimizi boşa cıkarmasın
siz kaç senelik evlisiniz
Dondurulmuşlariniz var mı 2.tedavi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?