- 24 Şubat 2017
- 2.939
- 3.685
- 133
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Benimde rezerv az amh kac sizin?insallah bu sefer bebegin tutunur benimde 2.tedavim sizin 6.peki tutunma hic olmadimi ?Yok aramıyorum belirti arkadaş sorduğı için söyledim 6. Tedavim artık tecrübeliyim:) bendeki problem erken rezerv azlığı fsh yüksek amh düşük
Amh 0.11 fsh 14 (en son 4ay önce) 2. Tedavimden bir kızım var Elhamdulillah 5 yaşında teyzesiBenimde rezerv az amh kac sizin?insallah bu sefer bebegin tutunur benimde 2.tedavim sizin 6.peki tutunma hic olmadimi ?
Kızım haricindeki bütün tedavilerimde kalite sorunu vardı bu tedavide 9 yum toplandı ama 4 tanesi döllendi hepside grade 2 idi. Şimdi 3. Gün 2 tane grade 2a transfer edildi embriyolog %5 fragmantasyonları var bu nedenle 2. Kalite dedi. Tutarlar mı bilmiyorum doktor amh düşük olduğu için az yumurtan kalmış sonda kalan yumurtaların kalitesi düşük oluyor dedi. Sen maşallah 5. Güne getirmişsin benim transfer olmayan 2 yumurtam 5. Güne gidememiş. Bir kere blast transfer oldum oda 4cc kalite idi yani orta kaliteydi tutmadıBenimde rezerv az amh kac sizin?insallah bu sefer bebegin tutunur benimde 2.tedavim sizin 6.peki tutunma hic olmadimi ?
Aayyy masallah subanallah rabbim bagislasin kiziniza hamileyken amh yine dusukmuydu canim benimde amh 0,34 fsh 14Amh 0.11 fsh 14 (en son 4ay önce) 2. Tedavimden bir kızım var Elhamdulillah 5 yaşında teyzesi
O zaman doktorum amh gerek yok demişti hiç bakılmadı ama 4 olgun yumurta çıkmıştı o zaman fsh 13 çıkıyorduAayyy masallah subanallah rabbim bagislasin kiziniza hamileyken amh yine dusukmuydu canim benimde amh 0,34 fsh 14
Benimde ilkbtedavide sadece 1 yumurta toplanmisti o gun amh dusuklugu oldugunu ogrenmistim sonra merkezi değiştirdim doktorumdan allah razi olsun coknilgilendi bana 3 ay yapmamam geteken seyleri anlatti vitaminler verdi koca bir saglikli beslenme listesi verdi gunde 1 saat tempolu yuruyus falan derken 7 yumurta toplandi 6 tanesi islem gordu 2 tane 5.gune geldi rabbim sifasini gosterdi tutunurmu bilmem insallah tutunurlarKızım haricindeki bütün tedavilerimde kalite sorunu vardı bu tedavide 9 yum toplandı ama 4 tanesi döllendi hepside grade 2 idi. Şimdi 3. Gün 2 tane grade 2a transfer edildi embriyolog %5 fragmantasyonları var bu nedenle 2. Kalite dedi. Tutarlar mı bilmiyorum doktor amh düşük olduğu için az yumurtan kalmış sonda kalan yumurtaların kalitesi düşük oluyor dedi. Sen maşallah 5. Güne getirmişsin benim transfer olmayan 2 yumurtam 5. Güne gidememiş. Bir kere blast transfer oldum oda 4cc kalite idi yani orta kaliteydi tutmadı
Kiziniz oldugundami 4 tane cikiyordu rabbim ol dedikten sonra 1 yumurtayla bile oluyorO zaman doktorum amh gerek yok demişti hiç bakılmadı ama 4 olgun yumurta çıkmıştı o zaman fsh 13 çıkıyordu
Evet 4 yumurtanın 3ü döllenmişti 1 tanesi 1. Kalite diğeri 1e yakın 2. Kalite demişlerdi 3. Gün biri tutundu.Kiziniz oldugundami 4 tane cikiyordu rabbim ol dedikten sonra 1 yumurtayla bile oluyor
Bnm p.tesi ama bn dayanamadim yaptim pozitif çokk şukurCanım senin test günün ne zaman dı?
Hayırlı olsun kaç çıktı değerin kaçıncı günündü?Bnm p.tesi ama bn dayanamadim yaptim pozitif çokk şukur
Tebrik ederim canım gözün aydınBnm p.tesi ama bn dayanamadim yaptim pozitif çokk şukur
7.gunu 58.87 cikmisti kan testindeHayırlı olsun kaç çıktı değerin kaçıncı günündü?
Sagol canim darisi basiniza insallhTebrik ederim canım gözün aydınilk hamişimiz sen oldun
Çok sevindim gerçekten
Maşallah çok iyi çıkmış blast embriyo muydu7.gunu 58.87 cikmisti kan testinde
bende ocakta tup bebek dusunuyorum24 yasindayim
2 başarısız aşılamam
Tek emriyo transferi ile 1 başarız tüp bebek denemem var
Dondurulmuşlarim ile ocak reglisiyle ikinci tedaviye başlıcaz heyecanla bekliyoruz
SİZDE YAŞINIZI, İLİNİZİ, KAÇ EMRIYO TRANSFERI OLDUGUNUZU, DENEME SAYINIZI ,TANSFERDEN SONRA BEKLEMEDE OLDUGUNUZU VE İNŞALLAH HAMİLE KALDIĞINIZI YAZARSANIZ
sıraya ekliycegim
KISACA YAZIN HANIMLAR
Bekliyorum
- @Bal10cukkk istanbul medicana Yaş24 Tek emriyo transferi ile 1 başarısiz tüp bebek denemesi oldu dondurulmuş embriyo ile ocak ayını bekliyor
- @Mucizeolsakeske istanbul yaş 24 ilk tüp bebek denemesi tek embriyo transferi oldu şuan beklemede
- @kuzununannesi Antalyamemorial Yaş 29 6.tedavisi 2tane taze embriyo transferi oldu şuan beklemede test günü 26 aralık
- @Galapyu bursa yaş 24 ilk tüp bebek denemesi tek embriyo transferi yapıldı. HAMİLE
- @jasmennn istanbul yaş 29 ilk tüp bebek denemesi başarısız oldu. Ocakta 2.tüp bebek tedavisine başlıcak (sebepsiz infertilite)
gunes0101 istanbul yaş 33 ilk denemede tek embriyo transferi ile negatif oldu. 2. tedaviye başlandı dondurulmuşları ile şubat ayinda transfer olmayı bekliyor. - @Suzan123 istanbul umut tüp bebek 2017de rahim dinlendirme yapıldı ocak da transfer olmayı bekliyor
- @Melike49 bursa soranus tüp bebek merkezi Yaş 28 İlk tüp bebek tedavisi transferi oldu şuan beklemede 26 aralık test günü
- @sus_panda istanbul
Yaş29
4.tüp bebek tedavisi
5.transferini oldu şuan beklemede- @Dykdyk istanbul
Yaş 27 ilk tüp bebek tedavisi dondurulmuş embriyoları var transfer günü nü bekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?