- 24 Şubat 2017
- 2.939
- 3.685
- 133
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
5.gün embriyosu mu dondurulmuşların ?Merhaba kizlar bende 33 yasindayim ilk deneme tek embriyo negatif oldu sifirdan baska merkezde 2. tedaviye basladik allah nasip ederse şubat ayinda dondurulmus embriyo transfer edilecek insallah bizlerde 2018 de anne oluruz
Ocağın kaçı gibi adet olursunuz duzenlimidir adetinizMerhaba
Bende Ocak adetiyle 2. tüp bebek denemem başlayacağım. buradan yalnız olmadığımızı hissetmek güzel. 29 yaşındayım sebepsiz infertilite.
İnşallah güzel haberlerimiz olur bn 11 ocak gibi adet olurum adetlerim düzenlidir negatif tüpte bile hemen günümde adet oldum :)Ocağın kaçı gibi adet olursunuz duzenlimidir adetiniz
Ben 20 si gibi adet olurum
Beraber sonuçları bekleriz
belki heycanımızı paylaşırız
İnşallah canım allah yüzümüzü güldürsün artıkİnşallah güzel haberlerimiz olur bn 11 ocak gibi adet olurum adetlerim düzenlidir negatif tüpte bile hemen günümde adet oldum :)
Siz kaç senelik evlisinizİnşallah bu yıl yüzümüz güler bencede. Şubatta neticelerimizi alırız daha uzamadan süreç biter tek dileğim bu. İkimizide iyi şanslar.
Evet5.gün embriyosu mu dondurulmuşların ?
Canım senin test günün ne zaman dı?Merhaba bnde 24 yasindayim transferimin 6.gunu bugun ilk denemem bursaliyimm cok heycanliyim biran once test yapmak icin can atiyorumm
5 gün kaldı test gununuze nasıl hissediyosunuz kendinizi herhangi bi belirtiniz var mı?Benimde 2 tane 3. Gün embriyosu taze transfer oldu. 2. Günüm 26 aralık test günüm. antalya Memorialda tedavi oldum. 6. Tedavim fsh yüksek amh düşük 29 yaşındayım
Hayır belirti yok relax devam ediyorum. Hayırlara vesile olsun inşallah5 gün kaldı test gununuze nasıl hissediyosunuz kendinizi herhangi bi belirtiniz var mı?
İnşallah canımHayır belirti yok relax devam ediyorum. Hayırlara vesile olsun inşallah
Bence de bi gereği yok 1. Tedavimde hep yaptım sonuc negatifti. 2. Tedavimi bundan 3 ay sonra yaptırdım ama psikolojik olarak çok yıpranmıştım raporu yarıda kesip işe başladım sonuç pozitifti (kızım 5 yaşında) sonraki tedavilerimde de hiç yormadım kendimi işe de erken başlamadım 10 gün evdeydim sonuç negatifti hep. Yanımda birinde annem birinde kayınvalidem vardı onların olması daha çok stres yaratıyor bence ben kimseyi istemiyorum eşim çok şey beklemiyor yemeğimi de yapbiliyorum süpürgeyi eşim açıyor öyle idare ediyoruzİnşallah canım
yanınızda biri var mı yardimci olucak yoksa kendiniz mi idare ediyorsunuz
İlk transfermde Tektim ben yanımda kimse yoktu çok zorlandım
Ocaktaki 2.transferimde yanıma kV mi çağırmak istiyor eşim
acaba gerek var mı kabul etmelimiyim
Doktorların dediği gibi gerçekten sürekli yatmanın bi faydası yok mu ?
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
6.tedavinizmiş bu yüzden size sormak istedim.
Anladım Teşekkürler cevabınız içinBence de bi gereği yok 1. Tedavimde hep yaptım sonuc negatifti. 2. Tedavimi bundan 3 ay sonra yaptırdım ama psikolojik olarak çok yıpranmıştım raporu yarıda kesip işe başladım sonuç pozitifti (kızım 5 yaşında) sonraki tedavilerimde de hiç yormadım kendimi işe de erken başlamadım 10 gün evdeydim sonuç negatifti hep. Yanımda birinde annem birinde kayınvalidem vardı onların olması daha çok stres yaratıyor bence ben kimseyi istemiyorum eşim çok şey beklemiyor yemeğimi de yapbiliyorum süpürgeyi eşim açıyor öyle idare ediyoruz
Hic belirti arama canim herkesin bunyesi farkli iyi dusun iyi olsun insallah pozitifi gorursun sizdeki problem nedir ?Hayır belirti yok relax devam ediyorum. Hayırlara vesile olsun inşallah
Yok aramıyorum belirti arkadaş sorduğı için söyledim 6. Tedavim artık tecrübeliyim:) bendeki problem erken rezerv azlığı fsh yüksek amh düşükHic belirti arama canim herkesin bunyesi farkli iyi dusun iyi olsun insallah pozitifi gorursun sizdeki problem nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?