- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Hoşgeldin canım yumurtalarinmi gelişmedi neden iptal edildibende varimmmmm
Bu ay hevesim kursagimda kaldi tedavim iptal oldu.
Ankara.
Yaş 32.
3basarisiz tup bebek 1i kimyasal.
Ocak ayinda 4.tedaviye baslayacagim.
Gürgan clinic
İnsallah hepimiz pozitifleri goruruz
Benimde dondurulmuşlarım
var 2. Transferimi başka klinikte yapmaya karar verdim
taşıma termstermosu veriyorlar sana onunla transfer ettircegin klinige götüruyosun
Eger fazla embriyo kalırsa belli ücret karşılığında dondurmayı teklif ediyorlarKendi kendine mi donduruyorlar; bizim mi talep etmemiz lazim?
Selaamm canım benim transfer tarihim belli oldu 2 ocak24 yasindayim
2 başarısız aşılamam
Tek emriyo transferi ile 1 başarız tüp bebek denemem var
Dondurulmuşlarim ile ocak reglisiyle ikinci tedaviye başlıcaz heyecanla bekliyoruz
SİZDE YAŞINIZI, İLİNİZİ, KAÇ EMRIYO TRANSFERI OLDUGUNUZU, DENEME SAYINIZI ,TANSFERDEN SONRA BEKLEMEDE OLDUGUNUZU VE İNŞALLAH HAMİLE KALDIĞINIZI YAZARSANIZ
sıraya ekliycegim
KISACA YAZIN HANIMLAR
Bekliyorum
Bal10cukkk istanbul medicana Yaş24 Tek emriyo transferi ile 1 başarısiz tüp bebek denemesi oldu dondurulmuş embriyo ile ocak ayını bekliyor - @Mucizeolsakeske istanbul yaş 24 ilk tüp bebek denemesi tek embriyo transferi oldu şuan beklemede
- @kuzununannesi Antalyamemorial Yaş 29 6.tedavisi 2tane taze embriyo transferi oldu şuan beklemede test günü 26 aralık
- @Galabyu bursa yaş 24 ilk tüp bebek denemesi tek embriyo transferi yapıldı. HAMİLE
- @Jasmen istanbul yaş 29 ilk tüp bebek denemesi başarısız oldu. Ocakta 2.tüp bebek tedavisine başlıcak (sebepsiz infertilite)
- @gunes0101 istanbul yaş 33 ilk denemede tek embriyo transferi ile negatif oldu. 2. tedaviye başlandı dondurulmuşları ile şubat ayinda transfer olmayı bekliyor.
- @Suzan123 istanbul umut tüp bebek 2017de rahim dinlendirme yapıldı ocak da transfer olmayı bekliyor
- @Melike49 bursa soranus tüp bebek merkezi Yaş 28 İlk tüp bebek tedavisi transferi oldu şuan beklemede 26 aralık test günü
- @sus_panda istanbul
Yaş29
4.tüp bebek tedavisi
5.transferini oldu şuan beklemedeDykdyk istanbul - Yaş 27 ilk tüp bebek tedavisi dondurulmuş embriyoları var transfer günü nü bekliyor.
- @limonlutarcinlikek yaş31 ilk tüp bebek denemesi düşükle sonuçlandı ocakta 2.tüp bebek tedavisine başlıcak
- @glmserser Diyarbakır yaş 27 ocakta ilk tüp bebek tedavisine başlıcak
- @Dudus50 almanya yaş 28 ilk tup bebek tedavisine başladı transfer olmayı bekliyor
- @nisan06 bursa yaş 40 1 Başarısız aşılama1 başarısız tüp bebek tedavisi oldu
Ocak ayında 2.tedavisine başlıcak- @hilal1907 ankara Gürgan clinic
Yaş 32
3basarisiz tup bebek tadevisi oldu 1i kimyasalla sonuçlandı
Ocakta 4.tüp bebek tedavisine başlıcak
Hadı hayırlısı olsun canım
Selaamm canım benim transfer tarihim belli oldu 2 ocak
Merhaba bende ocak adetimde 2. Denemem olucak dondurulmuşlarlaOcağın kaçı gibi adet olursunuz duzenlimidir adetiniz
Ben 20 si gibi adet olurum
Beraber sonuçları bekleriz
belki heycanımızı paylaşırız
Hayirlisi olur inşallah yeni yıl hepimize uğur getirsinMerhaba bende ocak adetimde 2. Denemem olucak dondurulmuşlarla
Yaşınız kaçMerhaba bende ocak adetimde 2. Denemem olucak dondurulmuşlarla
Benim esimdede Sperm hareketsizligi ve azlığı var inşallah ilk ve son tedaviniz olurMerhaba kızlar benim de ilk denemem olacak. Şubat başında iğnelere başlayacagım. Bahçeci umutta karar kıldım. Eşimde sperm hareketsizliği var. Bende sıkıntı yokmuş. Şimdiden eşim proxeede başladı ben de folik asit, multivitamin ve koenzimq10 kullanıyorum. Sizin de arada bir iki ay vaktiniz varsa başlayın, bu vitaminler etkiliyormuş. Bir de günde en az 2 lire su içmeye başladım.
Insallah canim. Ama doktorlara ve merkezlere hic guvenmiyorum. Arastirmaya baslayinca farkettim bu durumu. Ben 26 yasindayim canim. Bir bucuk yildir deniyoruz ama olmadiBenim esimdede Sperm hareketsizligi ve azlığı var inşallah ilk ve son tedaviniz olur
Kaç yaşinizdasiniz
28 yaşındayım 2 kimyasal 1 dış gebelik geçirdim normal yolla artık normal denemeden vazgeçtik geçen ay tüp bebek denedik olmadı ocak adetimi bekliycez bu defa 2. Deneme içinYaşınız kaç
Canim okadar haklisinki herkes para peşinde resmenInsallah canim. Ama doktorlara ve merkezlere hic guvenmiyorum. Arastirmaya baslayinca farkettim bu durumu. Ben 26 yasindayim canim. Bir bucuk yildir deniyoruz ama olmadi
Bu arada sana doğum kontrol haplarından verdimiCanim okadar haklisinki herkes para peşinde resmen
Benim doktorumda onlardan biri sonradan anladım 2. Tedavide başka klinikte başlıcam inşallah
2. Doktorum daha merhametli allah korkusu olan birine benziyor bakalım
Hayır vermedi canım siz kullandınız mıBu arada sana doğum kontrol haplarından verdimi
Al bendende okadarBen bazen bırakmadılarmı diye düşünüyorum bile
Verdi anlamadım Ocak 21 de adet olunca gidicem rahim kalınlaşması için ilaç verecekmiş ben kendim korunurdum çünkü bu Doğum kontrol hapları tehlikeli
Tedaviye aynı başicaz canım bende 20.21 gibi adet olucam bu arada bazı klinikler öyle yapiyormuş 1 ay doğum kontrol hapı kuĺandiriyormusVerdi anlamadım Ocak 21 de adet olunca gidicem rahim kalınlaşması için ilaç verecekmiş ben kendim korunurdum çünkü bu Doğum kontrol hapları tehlikeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?