2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

bende varimmmmm
Bu ay hevesim kursagimda kaldi tedavim iptal oldu.
Ankara.
Yaş 32.
3basarisiz tup bebek 1i kimyasal.
Ocak ayinda 4.tedaviye baslayacagim.
Gürgan clinic
İnsallah hepimiz pozitifleri goruruz
Hoşgeldin canım yumurtalarinmi gelişmedi neden iptal edildi

Selaamm canım benim transfer tarihim belli oldu 2 ocak

Selaamm canım benim transfer tarihim belli oldu 2 ocak
Hadı hayırlısı olsun canım

12 ocakta hamileyimm kızlar dediğini hayal edebiliyorum şimdiden

İnşallah allah yüzünu güldür

Kaç embriyo ve kaçıncı gün emriyosu transferi olucak canım belli mi

Merhaba kızlar benim de ilk denemem olacak. Şubat başında iğnelere başlayacagım. Bahçeci umutta karar kıldım. Eşimde sperm hareketsizliği var. Bende sıkıntı yokmuş. Şimdiden eşim proxeede başladı ben de folik asit, multivitamin ve koenzimq10 kullanıyorum. Sizin de arada bir iki ay vaktiniz varsa başlayın, bu vitaminler etkiliyormuş. Bir de günde en az 2 lire su içmeye başladım.

Benim esimdede Sperm hareketsizligi ve azlığı var inşallah ilk ve son tedaviniz olur

Kaç yaşinizdasiniz

Insallah canim. Ama doktorlara ve merkezlere hic guvenmiyorum. Arastirmaya baslayinca farkettim bu durumu. Ben 26 yasindayim canim. Bir bucuk yildir deniyoruz ama olmadi
Canim okadar haklisinki herkes para peşinde resmen

Benim doktorumda onlardan biri sonradan anladım 2. Tedavide başka klinikte başlıcam inşallah

2. Doktorum daha merhametli allah korkusu olan birine benziyor bakalım

Verdi anlamadım Ocak 21 de adet olunca gidicem rahim kalınlaşması için ilaç verecekmiş ben kendim korunurdum çünkü bu Doğum kontrol hapları tehlikeli

Ben bazen bırakmadılarmı diye düşünüyorum bile
Al bendende okadar nekadar acı bişey dimi

Genelde şunu görDüm hep

Fazla emriyosu oluşan olursa
ilk tedavisini taze transfer yapıp diğer emriyolari dondurmak istiyor sonra da ne hikmetse o tedavi tutmuyor bidaha dondurlmuş larla yapılıyor ozaman tutuyor ben birçok kişide bunu gördüm yani

İlk tedaviye koymuyorlarki dondurulmuş lari ile bidaha transfer yapalım diye yapıyorlar
Buna inanmaya başladım artık

İnşallah anlatabilmişimdir ne demek istediğimi

Verdi anlamadım Ocak 21 de adet olunca gidicem rahim kalınlaşması için ilaç verecekmiş ben kendim korunurdum çünkü bu Doğum kontrol hapları tehlikeli
Tedaviye aynı başicaz canım bende 20.21 gibi adet olucam bu arada bazı klinikler öyle yapiyormuş 1 ay doğum kontrol hapı kuĺandiriyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…