2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Merhaba kizlar bende 33 yasindayim ilk deneme tek embriyo negatif oldu sifirdan baska merkezde 2. tedaviye basladik allah nasip ederse şubat ayinda dondurulmus embriyo transfer edilecek insallah bizlerde 2018 de anne oluruz
Dondurulmuşlarınız Yen’i merkezde nasıl transfer oluyor? Döllenmeyi sağlayıp hiç transfer yapmadan mı dondurttunuz?

Dondurulmuşlarınız Yen’i merkezde nasıl transfer oluyor? Döllenmeyi sağlayıp hiç transfer yapmadan mı dondurttunuz?
Benimde dondurulmuşlarım
var 2. Transferimi başka klinikte yapmaya karar verdim

taşıma termstermosu veriyorlar sana onunla transfer ettircegin klinige götüruyosun

İlk tedavimde taze transferim oldu

Kalanları dondurttum

Ama sana tavsiyem sen direkt dondurt taze emriyo transferi yaptırma

1 ay veya 2 ay bekle canım vücudun dinlensin hormon ilaçlarından bi Arınsın sende daha rahat olursun
Dondurulmuşların tutma şansı daha çok bu sebeplerden dolayı birde dondurulurken kümelEşme olduğu için hücreler birbirine daha çok sarılıyor
Buda tutunmayi sagliyormuş

Nekadar da çok övdüm dondurulmuş lari ama gerçekten çok doğru canım

Şimdiki aklım olsa taze transfer yaptirmadan en az 2 ay bekleyip dondurulmuş yaptirirdim

Bana bu konuda bilgi verir misiniz ya? Benim bu hafta opu olacak. Acaba transfer hiç yaptırmadan direk dondursam mı bende?
Hayirlisi olsun inşallah canım

allah emeklerinizi boşa çıkarmasin

Opu oldumu canım senin bekliyormusun daha

Canım ben yurt dışında yaşıyorum ve burda duyduğuma göre transferden dobra vajinel hap veriliyormuş tutunması için ama resum duymadım...
Onu burda da veriyorlar. Baska bir adla.fakat serum daha etkili diye duydum. Tutunma orani artmis serumla. Hayirlisi bakalim hakkimizda.

Merhaba Ben ikinci tedavimi baska merkezde sifirdan basladim miyom ameliyati olmam gerekiyordu onun icin once yumurtalar toplandi dollendi donduruldu ameliyatimi oldum suan transfer icin gun sayiyorum

Aslinda evet dondurlmuslardada tutma sansi yuksek fakat şoyle bir ornek vereyim arkadasimin ilk tedavisiydi sizin gibi oda illa dindurtacam oyle transfer yaptiracam diyordu ama doktor hayır demis taze yapacam vucudun hazir rahim cok iyi embriyoyu kabul eder transfer yapacam demis arkadaşım da bisey diyememis tabi sonrasi hamile suan kizi olacak sadece şoyle birsey coo duyuyorum artık iki tane embriyo koyuyorlar oda sansi biraz daha yukseltiyorlar ve genelde de iki embriyodan 1 tanesi tutuyor arkadasima 5.gun 2 tane koydular 1 tanesi tuttu hakkimizda hayirlisi olsun

Ne gUzel arkadaşınıza iki transfer olmuş şansı artmış

bana tek embriyo koydu doktorum tutmadı
Hayırlısi artık

Şimdi doktorumu değiştirdim dondurulmuş larimi alıp başka bi klinikte 2 tane koydurtcam

bende varimmmmm
Bu ay hevesim kursagimda kaldi tedavim iptal oldu.
Ankara.
Yaş 32.
3basarisiz tup bebek 1i kimyasal.
Ocak ayinda 4.tedaviye baslayacagim.
Gürgan clinic
İnsallah hepimiz pozitifleri goruruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…