- 4 Mayıs 2017
- 88
- 76
- 88
- 34
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Dondurulmuşlarınız Yen’i merkezde nasıl transfer oluyor? Döllenmeyi sağlayıp hiç transfer yapmadan mı dondurttunuz?Merhaba kizlar bende 33 yasindayim ilk deneme tek embriyo negatif oldu sifirdan baska merkezde 2. tedaviye basladik allah nasip ederse şubat ayinda dondurulmus embriyo transfer edilecek insallah bizlerde 2018 de anne oluruz
Bana bu konuda bilgi verir misiniz ya? Benim bu hafta opu olacak. Acaba transfer hiç yaptırmadan direk dondursam mı bende?bende umut tüp bebek kliniğinde tüp bebeğe başladım 2017de başladım ama rahim dinlendirme yapıldı benim transferimde 2018 ocak ayına kaldı
Sahin zeteroglu acibadem e gidiyorum cok tavsiye ederim cnm
Benimde dondurulmuşlarımDondurulmuşlarınız Yen’i merkezde nasıl transfer oluyor? Döllenmeyi sağlayıp hiç transfer yapmadan mı dondurttunuz?
İlk tedavimde taze transferim olduDondurulmuşlarınız Yen’i merkezde nasıl transfer oluyor? Döllenmeyi sağlayıp hiç transfer yapmadan mı dondurttunuz?
İlk tedavimde taze transferim oldu
Teşekkür ederim canım bende öyle istiyorum ama eşim bu kadar da olan yapılmaz yeter artık diyo istemiyor önce taze transfer diyor. Olacağı varsa zaten olur diyor.
Kalanları dondurttum
Ama sana tavsiyem sen direkt dondurt taze emriyo transferi yaptırma
1 ay veya 2 ay bekle canım vücudun dinlensin hormon ilaçlarından bi Arınsın sende daha rahat olursun
Dondurulmuşların tutma şansı daha çok bu sebeplerden dolayı birde dondurulurken kümelEşme olduğu için hücreler birbirine daha çok sarılıyor
Buda tutunmayi sagliyormuş
Nekadar da çok övdüm dondurulmuş lariama gerçekten çok doğru canım
Şimdiki aklım olsa taze transfer yaptirmadan en az 2 ay bekleyip dondurulmuş yaptirirdim
Hayirlisi olsun inşallah canımBana bu konuda bilgi verir misiniz ya? Benim bu hafta opu olacak. Acaba transfer hiç yaptırmadan direk dondursam mı bende?
Onu burda da veriyorlar. Baska bir adla.fakat serum daha etkili diye duydum. Tutunma orani artmis serumla. Hayirlisi bakalim hakkimizda.Canım ben yurt dışında yaşıyorum ve burda duyduğuma göre transferden dobra vajinel hap veriliyormuş tutunması için ama resum duymadım...
Bugün Perşembe’ye gün verdi canım opu için.Hayirlisi olsun inşallah canım
allah emeklerinizi boşa çıkarmasin
Opu oldumu canım senin bekliyormusun daha
Hadi inşallah sorunsuz geçerBugün Perşembe’ye gün verdi canım opu için.
Merhaba Ben ikinci tedavimi baska merkezde sifirdan basladim miyom ameliyati olmam gerekiyordu onun icin once yumurtalar toplandi dollendi donduruldu ameliyatimi oldum suan transfer icin gun sayiyorumDondurulmuşlarınız Yen’i merkezde nasıl transfer oluyor? Döllenmeyi sağlayıp hiç transfer yapmadan mı dondurttunuz?
Aslinda evet dondurlmuslardada tutma sansi yuksek fakat şoyle bir ornek vereyim arkadasimin ilk tedavisiydi sizin gibi oda illa dindurtacam oyle transfer yaptiracam diyordu ama doktor hayır demis taze yapacam vucudun hazir rahim cok iyi embriyoyu kabul eder transfer yapacam demis arkadaşım da bisey diyememis tabi sonrasi hamile suan kizi olacak sadece şoyle birsey coo duyuyorum artık iki tane embriyo koyuyorlar oda sansi biraz daha yukseltiyorlar ve genelde de iki embriyodan 1 tanesi tutuyor arkadasima 5.gun 2 tane koydular 1 tanesi tuttu hakkimizda hayirlisi olsunİlk tedavimde taze transferim oldu
Kalanları dondurttum
Ama sana tavsiyem sen direkt dondurt taze emriyo transferi yaptırma
1 ay veya 2 ay bekle canım vücudun dinlensin hormon ilaçlarından bi Arınsın sende daha rahat olursun
Dondurulmuşların tutma şansı daha çok bu sebeplerden dolayı birde dondurulurken kümelEşme olduğu için hücreler birbirine daha çok sarılıyor
Buda tutunmayi sagliyormuş
Nekadar da çok övdüm dondurulmuş lariama gerçekten çok doğru canım
Şimdiki aklım olsa taze transfer yaptirmadan en az 2 ay bekleyip dondurulmuş yaptirirdim
İyi canım az bi rakam değil inşallah hepsi sağlıklı bi şekilde döllenirde blastokist aşamasina kadar gelirYok ondan korkmuyorum sağol ama 6 yumurta görünüyor sesi az gibi geldi bana ya. Sizce?
Ne gUzel arkadaşınıza iki transfer olmuş şansı artmışAslinda evet dondurlmuslardada tutma sansi yuksek fakat şoyle bir ornek vereyim arkadasimin ilk tedavisiydi sizin gibi oda illa dindurtacam oyle transfer yaptiracam diyordu ama doktor hayır demis taze yapacam vucudun hazir rahim cok iyi embriyoyu kabul eder transfer yapacam demis arkadaşım da bisey diyememis tabi sonrasi hamile suan kizi olacak sadece şoyle birsey coo duyuyorum artık iki tane embriyo koyuyorlar oda sansi biraz daha yukseltiyorlar ve genelde de iki embriyodan 1 tanesi tutuyor arkadasima 5.gun 2 tane koydular 1 tanesi tuttu hakkimizda hayirlisi olsun
İnşallah. Sizde durum ne?İyi canım az bi rakam değil inşallah hepsi sağlıklı bi şekilde döllenirde blastokist aşamasina kadar gelir
Ben ocak adetini bekliyorum ikinci transferim içinİnşallah. Sizde durum ne?
Amin inşallahİnşallah olur bu sefer Allah yardımcın olsun. Çifter Çifter olsun
bende varimmmmm24 yasindayim
2 başarısız aşılamam
Tek emriyo transferi ile 1 başarız tüp bebek denemem var
Dondurulmuşlarim ile ocak reglisiyle ikinci tedaviye başlıcaz heyecanla bekliyoruz
SİZDE YAŞINIZI, İLİNİZİ, KAÇ EMRIYO TRANSFERI OLDUGUNUZU, DENEME SAYINIZI ,TANSFERDEN SONRA BEKLEMEDE OLDUGUNUZU VE İNŞALLAH HAMİLE KALDIĞINIZI YAZARSANIZ
sıraya ekliycegim
KISACA YAZIN HANIMLAR
Bekliyorum
Bal10cukkk istanbul medicana Yaş24 Tek emriyo transferi ile 1 başarısiz tüp bebek denemesi oldu dondurulmuş embriyo ile ocak ayını bekliyor - @Mucizeolsakeske istanbul yaş 24 ilk tüp bebek denemesi tek embriyo transferi oldu şuan beklemede
- @kuzununannesi Antalyamemorial Yaş 29 6.tedavisi 2tane taze embriyo transferi oldu şuan beklemede test günü 26 aralık
- @Galabyu bursa yaş 24 ilk tüp bebek denemesi tek embriyo transferi yapıldı. HAMİLE
- @Jasmen istanbul yaş 29 ilk tüp bebek denemesi başarısız oldu. Ocakta 2.tüp bebek tedavisine başlıcak (sebepsiz infertilite)
gunes0101 istanbul yaş 33 ilk denemede tek embriyo transferi ile negatif oldu. 2. tedaviye başlandı dondurulmuşları ile şubat ayinda transfer olmayı bekliyor. - @Suzan123 istanbul umut tüp bebek 2017de rahim dinlendirme yapıldı ocak da transfer olmayı bekliyor
- @Melike49 bursa soranus tüp bebek merkezi Yaş 28 İlk tüp bebek tedavisi transferi oldu şuan beklemede 26 aralık test günü
- @sus_panda istanbul
Yaş29
4.tüp bebek tedavisi
5.transferini oldu şuan beklemede- @Dykdyk istanbul
- Yaş 27 ilk tüp bebek tedavisi dondurulmuş embriyoları var transfer günü nü bekliyor.
- @limonlutarcinlikek yaş31 ilk tüp bebek denemesi düşükle sonuçlandı ocakta 2.tüp bebek tedavisine başlıcak
- @glmserser Diyarbakır yaş 27 ocakta ilk tüp bebek tedavisine başlıcak
- @Dudus50 almanya yaş 28 ilk tup bebek tedavisine başladı transfer olmayı bekliyor
- N nisan06 bursa yaş 40 1 Başarısız aşılama1 başarısız tüp bebek tedavisi oldu
Ocak ayında 2.tedavisine başlıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?