• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Arkadaşlar ilk denemen degil nasip olursa üçüncü tüp bebeği yaptırmayı düşünüyorum bende
Ve ne yediniz ne içtiniz yada ne okudunuz
Nelere dikkat ettiniz iki sene aradan sonra tekrar başladım araştırmalara rabbim isteyen herkese nasip etsin emeklerimizi boşa çevirmesin inşallah

Arkadaşlar ilk denemen degil nasip olursa üçüncü tüp bebeği yaptırmayı düşünüyorum bende
Ve ne yediniz ne içtiniz yada ne okudunuz
Nelere dikkat ettiniz iki sene aradan sonra tekrar başladım araştırmalara rabbim isteyen herkese nasip etsin emeklerimizi boşa çevirmesin inşallah
Canım hayırlı olsun inşallah bu tedavinde olumlu sonucu alırsın.
Ben transfernden önce beslenme konusunda özel olarak birşey yapmadım ama transferden sonra cok dikkat ettim.
Bide 41 gün boyunca hergün Meryem suresini okudum

Kizlar 2 embriyom var yarin transfer edecekler ikisini mi eder tekini onuda bilmiyorum gercide.dualarinizi bekliyorjm.3.gun embriyosu olmus oluyor
Bol bol dua et ve ya varis ya ALLAH de benim doktorum bismillahirahmanirahim diyerek yapmıştı transferimi bana da demişti sende bismillah de diye

Bende ilk kez tüo bebek yaptırdım kızlar

7.gün 20.92
9.gün 41.9
12.gün 207
14.gün 530
16.gün yNi bugün 1371 çıktı sonucum haftaya komtrolüm var Alllahım inşalllah yüzümüzü güldürür 2 embriyo transfer oldu
Hayırlı olsun canım muhtemelen ikiz gibi benimde 2 embriyo transfer edildi 9.gün 16 11.gün 34 çıktı bakalım takipteyiz

Önemli olan art
Hayırlı olsun canım muhtemelen ikiz gibi benimde 2 embriyo transfer edildi 9.gün 16 11.gün 34 çıktı bakalım takipteyiz
ması sizinki de artıyor maşalllah inşalllah devamını da görürüz sizin değerimizde olup ikiz olan da var benim değerimden kat kat fazla olup tek olan da beta bu konuda yanıltıyor maleseff ama isterim ikisi de benimle olsun

Bende ilk kez tüo bebek yaptırdım kızlar

7.gün 20.92
9.gün 41.9
12.gün 207
14.gün 530
16.gün yNi bugün 1371 çıktı sonucum haftaya komtrolüm var Alllahım inşalllah yüzümüzü güldürür 2 embriyo transfer oldu
Maşallah cnm hayırlı olsn kaçıncı gün embriyosuydu

Önemli olan art

ması sizinki de artıyor maşalllah inşalllah devamını da görürüz sizin değerimizde olup ikiz olan da var benim değerimden kat kat fazla olup tek olan da beta bu konuda yanıltıyor maleseff ama isterim ikisi de benimle olsun
İnşallah canım sağlıkla hayırla olsun tek ikiz farketmez

Back