• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

İkiz de olablr biliyosun dimi kaç emrbriyo transfe oldu benim 12.gün 207 14.gün 530 canım 16.günde 1371 daha yaptırmadım haftaya kontrolom var keseni gördn mü
Keseyi görmedim. Ayın 17 sine anca randevu aldım. 12 gün sonra gitcem. İnsaallah keseyi görmekte kalp atşını duymak nasip olur bizlere

Yaaaa inşalllah tutunur bebiilerimizz bize güzelce yaa şuan resmen hamileyiz sen kaç senelik evlisim canıö ? Bi sorun var mıydı
Hala inanamıyorum. 5 yıldır evlıyim. Hiç bı sorun yoktu olmadı. 2.denemem birdee. İlk denemem bnn için tam bi fiyaskoydu. İyi biyer bulup gtmem lazm ddm. Cok sukur oylede oldu. Bahçeci cem çelik e gttim

Hala inanamıyorum. 5 yıldır evlıyim. Hiç bı sorun yoktu olmadı. 2.denemem birdee. İlk denemem bnn için tam bi fiyaskoydu. İyi biyer bulup gtmem lazm ddm. Cok sukur oylede oldu. Bahçeci cem çelik e gttim
Yaaa öyle mi benim de 3 swne biz de de bi sorun yoktu neden 1 embriyo koydurdun benim ilk olduğu halde iki tane koydurdum 2 tane dondurdum canım 1.kalite

Back