- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #11.681
Merhaba cnm.benim daha dün transfer oldu çok yeni bi 3-4 gün sonra hergun idrarda bakayım dedim.Siz kan vermediniz mi kan verdiyseniz sonuç pozitifse neden kendinizi stres sokup her gün test yapıyosunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba cnm.benim daha dün transfer oldu çok yeni bi 3-4 gün sonra hergun idrarda bakayım dedim.Siz kan vermediniz mi kan verdiyseniz sonuç pozitifse neden kendinizi stres sokup her gün test yapıyosunuz
Aslında haklısın cnm.daha çok erken.ama şu bekleme sureci çok zor.olumlu düşünmek istiyorsun.ama ya olumsuz sa diyorsun.Kızlar erkenden test yaparak moralinizi bozmayin derim. dün bir bugün iki az sabır. İdrar da olsa bile çıkmaz adet tarihi geçmeden. Öyle yapıp da ağlayıp hem kendiniz e hem bebeğe zarar vereceksiniz.
Cnm senin kaçıncı gün embriyoşuydu? Benim blast belki 5.gün falan çıkar dedim ama.Çıkmaz canım bak ben 6.gün erken gebelik testi yaptım çıkmadı 7.gün ucuz testte çıktı
En azından bir hafta bekle öyle yapmaya başla bilirim o süreci bende bi kez tup bebek de çok heyecanlanmistim ama malesef olumsuz oldu cnm .içini ferah tut sen ne kadar rahat olursan inan tutunmasi öyle kolay oluyormuş . Allah nasip ederse bende transeferin7 .gününde yapmaya basliycam.Aslında haklısın cnm.daha çok erken.ama şu bekleme sureci çok zor.olumlu düşünmek istiyorsun.ama ya olumsuz sa diyorsun.
Güzel haberlerini alıcaz inşallaaahhhTamm 9 gun aramiz var. Bende 17 nisanda gdicem insllah
Benimde öyle üstelik 2 embriyodu benim ve şuan ikiz bekliyorum ona rağmen çıkmadı 6.günCnm senin kaçıncı gün embriyoşuydu? Benim blast belki 5.gün falan çıkar dedim ama.
maşallah cnm blast embriyo daha şans fazla oluyor. O yüzden hiç kafana takma bnmde blast bekliyor bebisler bi an once gidip almak istiyorum ama daha adet olmadım ve hsg filmi cektiricemCnm senin kaçıncı gün embriyoşuydu? Benim blast belki 5.gün falan çıkar dedim ama.
Maşallah ikiz mi bekliyorsunuz. Rabbim kucağına almayi nasip etsin ins. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Benimde öyle üstelik 2 embriyodu benim ve şuan ikiz bekliyorum ona rağmen çıkmadı 6.gün
Bana da ilk üç gün kendi zaruri ihtiyaçların dışında uzan yada otur dediler.bol su ve günde en fazla üç tane sade maden suyu iç.protein ağırlıklı ve süt ürünleri tüket dediler.üç günden sonra 30 dakikalık kısa yürüyüşler yapabilirsin dediler.bir de normal hamile insanların neden sakınırsa onlardan sakın dediler.Evet cnm heyecandan uyuyamadik doğru düzgün dün gece rahattık çok şükür. Bende pazar basliym dedim ama bakalım kısmet. Bana özellikle çocuğumu kucaklamamamı söylediler. Sürekli yatma biraz hareket halinde ol kan dolaşımı olsun dediler.ağır is ve spordan kaçınma mi söylediler. Sana ne dediler cnm?
Şimdi anladım canım.Hayırlı olsun inşallah pozitifi görürsün.Ama 3 4 gün sonra çok erken kendini boşuna strese sokup üzme ben 6.gün test yapmıştım.5.gün embriyosu olmasına rağmen hayalet bi çizgi çıkmıştı 2 gün bekleyip 8.gün tekrar test yapmıştım o zaman netleşmişti.Kısaca o 2 gün bile stresle merakla zor geçmişti o yüzden tavsiyem en erken 8.gün yap testiniMerhaba cnm.benim daha dün transfer oldu çok yeni bi 3-4 gün sonra hergun idrarda bakayım dedim.
Canım bence test gününü bekle.evet insan heyecanlanıyor sabırsızlık yapıyor ama her zaman idrar testleri doğruyu göstermiyor.Cnm senin kaçıncı gün embriyoşuydu? Benim blast belki 5.gün falan çıkar dedim ama.
Evet canım ilk ultrasonda iki kese göründü. Amin inşallahh darısı başınızaMaşallah ikiz mi bekliyorsunuz. Rabbim kucağına almayi nasip etsin ins. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Amin tsk ederim. Bi şey sorucam kızlar opu dan sonra ne zmn regl oldunuz bana 1 hafta 10 gün içinde olursun dediler ama hala bişey yok. bende film cektiricem ve cok merak ediyorum ne olacak diyeEvet canım ilk ultrasonda iki kese göründü. Amin inşallahh darısı başınıza
ben tam 14. gün oldum canımAmin tsk ederim. Bi şey sorucam kızlar opu dan sonra ne zmn regl oldunuz bana 1 hafta 10 gün içinde olursun dediler ama hala bişey yok. bende film cektiricem ve cok merak ediyorum ne olacak diye
Ben 1 hafta içinde olmuştum canımAmin tsk ederim. Bi şey sorucam kızlar opu dan sonra ne zmn regl oldunuz bana 1 hafta 10 gün içinde olursun dediler ama hala bişey yok. bende film cektiricem ve cok merak ediyorum ne olacak diye
Blast ne demek cnm ayrıca 5. Güne çıkıp çıkmayacagı nasıl anlaşılıoCnm senin kaçıncı gün embriyoşuydu? Benim blast belki 5.gün falan çıkar dedim ama.
Cnm bildiğim kadarıyla blast 5.güne ulaşan yuzlwrce hücresi bulunan embriyo.bize embriyologumuz dediki blast olAn bi embriyo genetik olarakta kendini ispatlamış bi embriyo sayılır dedi.Blast ne demek cnm ayrıca 5. Güne çıkıp çıkmayacagı nasıl anlaşılıo