• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Değerlerin gayet iyi csnim kizimda drgerler düşüktü gayet güzel hamilelik geçirdiim hep pozitif ol bebegini hayirlica kucağına alacan günleri hayal et dua et
Hamisim bu süreçteki desteğin benim için çok değerli inşallah güzel haberler vereceğim Allah'ın izniyle
Rabbim evladlarini sana ve eşine bağışlasın

Kızlar simdi ben 3-4 gün sonra her sabah idrar testi yapayım diyorum.yoksa da kendimi fazla umutlandirmym.varsa da çok silikte olsa çıkar zaten

Günaydın cnm.bu sürecin yorgunluğunu atmisim resmen çok güzel bi uyku çekmiş im bebisimle diym dimi 10 günlük te olsa hamile sayilirim.sizin geceniz nasıl geçti cnm.benim kaldı 9 geri sayım basladi
Ben de iyiyim. ben dün gece heyecandan uyuyamıştım bu gece güzel uyudum.ben de cumartesi yapıcam tahlili nasip olursa kaldı 10 gün.hafif kasıklarımda ağrılar başladı benim dün ki vurunduğum iğnenin etkisi.sana transfer sonrası ne dediler şunları yap şunları yapma diye.

Kızlar simdi ben 3-4 gün sonra her sabah idrar testi yapayım diyorum.yoksa da kendimi fazla umutlandirmym.varsa da çok silikte olsa çıkar zaten
Siz kan vermediniz mi kan verdiyseniz sonuç pozitifse neden kendinizi stres sokup her gün test yapıyosunuz

Kızlar erkenden test yaparak moralinizi bozmayin derim. dün bir bugün iki az sabır. İdrar da olsa bile çıkmaz adet tarihi geçmeden. Öyle yapıp da ağlayıp hem kendiniz e hem bebeğe zarar vereceksiniz.

Ben de iyiyim. ben dün gece heyecandan uyuyamıştım bu gece güzel uyudum.ben de cumartesi yapıcam tahlili nasip olursa kaldı 10 gün.hafif kasıklarımda ağrılar başladı benim dün ki vurunduğum iğnenin etkisi.sana transfer sonrası ne dediler şunları yap şunları yapma diye.
Evet cnm heyecandan uyuyamadik doğru düzgün dün gece rahattık çok şükür. Bende pazar basliym dedim ama bakalım kısmet. Bana özellikle çocuğumu kucaklamamamı söylediler. Sürekli yatma biraz hareket halinde ol kan dolaşımı olsun dediler.ağır is ve spordan kaçınma mi söylediler. Sana ne dediler cnm?

Back