• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Amin canım olacağı varsa olacak zaten napalım üzmeyeceğim kendimi 5 tane embriyom var hala onlarla olur inşallah hepimizin olur bebek bakımı sayfası açarız hep birlikte
Üzülme cnm inş bi gün bizlerde anne olacağız. Umudumuzu kaybetmeyelim. Kaçıncı denemen di kaç embriyo kondu ve hangi merkez ve Dr unuz kim biraz çok soru sordum ama burda birbirimize destek olmak açısından fikir de edinelim. Benim olumsuz 3 aşılama ve bi tup bebek denemem var. Rabbim yardımcımız olsun kızlar.

Ben de seni merak etmiştim iyisin inşallah. Ben de şimdi yoldayım eve gidiyorum.15 i tahlil günüm hemşire 1 gün önce yada sonra fark etmez dedi.inşallah tutunurlar.
Cnm çok teşekkür ederim. İyiyim çok şükür aldık bebisimizi geldik.evdeyim bende çok sukur.sen nasılsın. Benim 5.gün embriyosu olduğu icin 13 nisan tahlil günüm. Rabbim hayırlısını versin..

Cnm çok teşekkür ederim. İyiyim çok şükür aldık bebisimizi geldik.evdeyim bende çok sukur.sen nasılsın. Benim 5.gün embriyosu olduğu icin 13 nisan tahlil günüm. Rabbim hayırlısını versin..
Amin.ben de evde uzanıyorum il üç gün fazla ayakta durma uzan otur dediler.ben de dikkat etmeye çalışıcam.sana ovitrelle iğne yaptılar mı canım bana hastaneden çıkmadan yaptılar.

Amin.ben de evde uzanıyorum il üç gün fazla ayakta durma uzan otur dediler.ben de dikkat etmeye çalışıcam.sana ovitrelle iğne yaptılar mı canım bana hastaneden çıkmadan yaptılar.
Cnm aynen banada çok yorma kendini hafif istirahat dedi.cnm o ne ignesi ki bana yapılmadı. Bu arada sizin probleminiz neydi tupe geçtiniz.benim eşimin ileri hareketinde Problem vardı birazda sayi

embriyorunun resmini veriyolarmış ya canım transfer günü
Ilk defa boyle bisey duyuyorum 4 yıldır içindeyim bu işin. Bu yeni bi uygulamami canim.
Ne demek vermiyor ben embriyolarimin fotosunu aldığım gibi transferimi bile videoya aldim

Canim tabii ne kadar güvenilir bilinmez ama haberlerde çıktı sonradan isim vermeden tekrar yayinladiler
Resmen felaket. Karninda taşıyan anneye de eziyet. Vermez ki. Allahm sen koru yarabbim
Nasıl olur böyle bi ihmal aklım almadı şoktayım
Aynen şok
Teşekkür ederim. Keseyi gördük kalp atışlarını göremedik 10 nisanda gidicez duymak için
Canim sen ne zaman transfer olmuştun
Kızlar maalesef negatif çıktı allah'tan umut kesilmez tekrar deneyeceğiz.sonuçta kapı kapanmadı deneme şansımız var nasip değilmiş bu sefer :KK43:
Nasip kuzum üzme sakın kendini. Olabilirdi de olmadi. Ama olmayacak diye bisey yok. Denemeye devam. Nasip

Cnm aynen banada çok yorma kendini hafif istirahat dedi.cnm o ne ignesi ki bana yapılmadı. Bu arada sizin probleminiz neydi tupe geçtiniz.benim eşimin ileri hareketinde Problem vardı birazda sayi
Çatlatma iğnesi olarak yapılıyor ya normalde hem tutunmaya da yardımcı oluyormuş.sorun ben de canım hem miyom ameliyatı sonrası tüplerimde yapışıklık oldu hem de pko hastasıyım.ilk denemem negatif oldu bunu başka merkezde yaptık.bir tane 8 yaşında oğlum var benim normal yollardan olma gerçi 4 sene sonra hamile kaldım.ümitlerimin kesildiği anda oldu.Rabbim benden umudunu kesme dedi bir nevi.Allahtan ümit kesilmiyor.

Ilk defa boyle bisey duyuyorum 4 yıldır içindeyim bu işin. Bu yeni bi uygulamami canim.

Resmen felaket. Karninda taşıyan anneye de eziyet. Vermez ki. Allahm sen koru yarabbim

Aynen şok

Nasip kuzum üzme sakın kendini. Olabilirdi de olmadi. Ama olmayacak diye bisey yok. Denemeye devam. Nasip
sağol tatlım 6 martta transfer olmuştu

Aynen şok

Evet transfer günü embriyo nun son fotoğrafı ni veriyorlar bilgileri ile bi kağıda yapistirip kizimda vermişlerdi bu sefer dondurulmuş tu son halini birazdan çekilecek öyle vercez dediker unuttuk biz almayı

Çatlatma iğnesi olarak yapılıyor ya normalde hem tutunmaya da yardımcı oluyormuş.sorun ben de canım hem miyom ameliyatı sonrası tüplerimde yapışıklık oldu hem de pko hastasıyım.ilk denemem negatif oldu bunu başka merkezde yaptık.bir tane 8 yaşında oğlum var benim normal yollardan olma gerçi 4 sene sonra hamile kaldım.ümitlerimin kesildiği anda oldu.Rabbim benden umudunu kesme dedi bir nevi.Allahtan ümit kesilmiyor.
Cnm bana neupogen gibi bişey adı transferde 3 gün önce yapıldı. Bilmiyorum tutunmayla ilgisi varmı. Allah'in bi hikmeti cnm.Ne güzel Allah bağışlasın yavrularimizı. ..

Back