• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

merhaba canım ben sadece bi ay kullandım çok güzel olgun yumurtalarım oldu iki günde bi doktora gittim ve yumurta çatlamadan çatlayinca hatta sonrası doktorun önerdiği zaman birliktelik oluyordu bundan önce de yumurta takibi yaptırmıştım yine yumurtlama problemi olmuyordu bende eşime test için ısrar ettim oda özel bi hastanede vermişti örnek gayet iyi geldi sonuç sonra bi kaç ay daha olmayınca eşimın arkadaşı bahçeciyi tavsiye etti orada da verdi meğer problem eşimde varmış ve tüp bebek olması gerek dedi doktor direk bizde başladık canım. Ben 1,5 yıllık evliyim 8 aydır düşünüyoruz bunların hepsi bu zaman diliminde oldu acele ediyorsun dediler tanıdıklar ana Bi problem vardı olmuyordu haklı çıktım. Beklemek hem yorucu hem üzücü aklım olsa olmadığı 3.Ay eşimi direk test için zorlardim yine de geç kalmış sayılmam galiba
Cok haklisin brnce iyi yapmissin..problem vrsa tup bebege mantikli olmus bosuna yipranacaktin her ay

Canım öncelikle hayırlı olsun transferin inşallah güzel haberlerini alırız. Belirti olabilirde olmayabilirde herkesin bünyesi cok farklı. Ben hiç belirti yaşamadım hiç ama kesin olmadı dedim hatta 6.gün erken gebelik testi yaptım kocaman bi negatif. 11.gün kan değerimde pozitifi gördüm. Şuan 5+4 haftalık hamileyim
Hayırlı olsun keseyi ve kalp atıslarını grup duydunuz mu

Kızlar benim transfer tamam şimdi odadayım iki saat yatıcam.3 embriyo transfer oldu 2 tanesi iyi kalitede 1 tanesi biraz daha düşük kalitede şansımızı arttırmak için üçünüde transfer ettiler.dondurulmuş 6 tane var dı zaten üç tanesi pek iyi değilmiş onlar çözüldükten sonrada aynı imiş imha edildi.3 tanesi bana kaldı.hayırlısı inşallah.

Kızlar benim transfer tamam şimdi odadayım iki saat yatıcam.3 embriyo transfer oldu 2 tanesi iyi kalitede 1 tanesi biraz daha düşük kalitede şansımızı arttırmak için üçünüde transfer ettiler.dondurulmuş 6 tane var dı zaten üç tanesi pek iyi değilmiş onlar çözüldükten sonrada aynı imiş imha edildi.3 tanesi bana kaldı.hayırlısı inşallah.
Hayırlısı olsun cnm .simsıkı tutunsun lar annelerine inşallah.

Hakkinda hayirlisi olsn insallah tutunurlar hayirli olsn transfeerin. Biraz bilgi verirmsn cnm transfer hakkinda bn biraz korkuyorum izledimde internetten aletle falan vajinayi aciyorlardi cmbir aci falan oluyormu ya ? Neler hissettn

Hakkinda hayirlisi olsn insallah tutunurlar hayirli olsn transfeerin. Biraz bilgi verirmsn cnm transfer hakkinda bn biraz korkuyorum izledimde internetten aletle falan vajinayi aciyorlardi cmbir aci falan oluyormu ya ? Neler hissettn
Amin inşallah canım.dayanılmayacak bir şey değil sadece idrara şıkışık oluyorsun ya o rahatsız ediyor sanki her an salıcakmışsın gibi.birde karından ultrason la bakıyorlar ya aynı anda o da üsten baskı yapıyor daha fazla sıkışıyorsun.korkulacak hiç birşey yok yani.hayırlısı olsun canım hakkınızda.

Cnm ben şimdi odaya alindim.hazirlanicaz.tutmayan. 13.30 da transfer gerçekleşicek.Allah yardımcımız olsun inşallah.
Hayırlı olsun şimdiden canım.Amin hepimizin yardımcısı olsun zor süreç zor tedavi inşallah sonu güzel olur.kaç tane tranfer olucak senin bellimi?

Amin inşallah canım.dayanılmayacak bir şey değil sadece idrara şıkışık oluyorsun ya o rahatsız ediyor sanki her an salıcakmışsın gibi.birde karından ultrason la bakıyorlar ya aynı anda o da üsten baskı yapıyor daha fazla sıkışıyorsun.korkulacak hiç birşey yok yani.hayırlısı olsun canım hakkınızda.
Insallah cnm insallah. Biraz fzla panikim de normal muayenede bile cok zorlaniyorum ondan korkuyrm Allah yardim etsn insallah hepimize

Hayırlı olsun şimdiden canım.Amin hepimizin yardımcısı olsun zor süreç zor tedavi inşallah sonu güzel olur.kaç tane tranfer olucak senin bellimi?
Aminnn cnm çok teşekkür ederim.benim 1 tane blast transferim olucak.şimdi embriyolog geldi bilgi verdi birazdan alicaklar benide.kalite olarak 1 kalite ile 2.kalite arası dendi.bakalım kısmet artık. Hakkımızda hayirlisi olsun...

Aminnn cnm çok teşekkür ederim.benim 1 tane blast transferim olucak.şimdi embriyolog geldi bilgi verdi birazdan alicaklar benide.kalite olarak 1 kalite ile 2.kalite arası dendi.bakalım kısmet artık. Hakkımızda hayirlisi olsun...
Amin canım inşallah senin içinde hayırlısı olsun.Allah kucaklarımızı doldursun.

Back