• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

İnşallah dediğin gibi sabrın sonu selamet olur da bu günlerimizi bi tebessümle anarız :) Hep diyorum ah şu velet bi gelsin hayırlısıyla poposuna poposuna vuracam çok bekletti diye :p Senin transfer aşaması gelmiş, hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum. Sağlıkla, hayırla gelsin bebeğin :)
Amin inşallah canım.evet insan öyle diyor gelsin de şunu şunu yapacam diye ama onu eline alınca o söylediklerinin hepsini unutuyorsun öpmeye bile kıyamıyorum.

Kızlar merhaba tüp bebek yapıldı
3.gün embriyosu
9.gün beta 21
11.gün beta 53
13.beta 106
15. Beta 221
Yavaş mı ilerliyor yaa :KK43:
Zaten 3.gün embrıyosuna 12.gün test yapıyorlar sen erken yapmışsın canım hep de 2ye katlamıs gayet iyi canını sıkma

Arkadaşım embriyo sayısı bir iki ve gelişimde 3. Günü beklemek sorun olacaksa 2. Gün embriyosu olarak transfer oluyor hücre sayısı 4 oluyor ikinci gün embriyosu
3. Gün embriyosu en az 6 hücreli 8-9 hücreye kadar bölünüyor
4 .gün embriyosu blast embriyonun bir evre öncesi artık hücre sayısı hızla artıyor sayılamaz hale geliyor Compact embriyo oluyor sonra morula denilen aşamaya gelir.
5. Gün embriyosu ise artık hücre sayısı sayilamayan her aşamayı başarı ile geçmiş kabuğundan çıkmak üzere blast olmuş embriyodur.

Ama şunu bilmeni isterim gün çok önemli değil bence herşey rabbimin ol demesine bağlı
Çok tşkler canım anladim:KK200:

Kızlar transferden sonraki 6. Günüm yani embriyoyla 11 gün:) ovula erken gebelik testi gösterir mi? bir de sabah crione, öğlen iki tane progestan fitil kullanıyorum, testi etkiler mi? yarın sabahı mı bekleyeyim şimdi yapsam olur mu? Ne yapayım yardım edin:)

Son düzenleme:
Kızlar transferden sonraki 6. Günüm yani embriyoyla 11 gün:) ovula erken gebelik testi gösterir mi? bir de sabah crione, öğlen iki tane protestan fitil kullanıyorum, testi etkiler mi? yarın sabahı mı bekleyeyim şimdi yapsam olur mu? Ne yapayım yardım edin:)
Erken canım zamanı gelince yap kendini strese sokma

Kızlar transferden sonraki 6. Günüm yani embriyoyla 11 gün:) ovula erken gebelik testi gösterir mi? bir de sabah crione, öğlen iki tane protestan fitil kullanıyorum, testi etkiler mi? yarın sabahı mı bekleyeyim şimdi yapsam olur mu? Ne yapayım yardım edin:)
Canım benim 6. gün erken gebelik testinde çıkmamıştı

Ben 6 gunde yaptim bisey cikmadi.

Beta HCG ikinci kan sonucun kaç çıktı? İlk muayene ne zaman?
Güzel haberlerini takip ediyoruz.
Profilinde bebek takibi tablosunu da görmek için sabırsızlanıyoruz.
İnşallah bu çok beklenen müjdeli haberler için bir araya toplanmış bu güzel kadınlar bol bol çoğalırız :anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Insllah insllah ayy canm yaaa :KK15: kızlar sonucum 3950 çıktı :21::KK71: napiyim ekliyimmi artık tabloyu. Ben kalp atisini beklicektim ama :KK36:

Back